Προς το περιεχόμενο

Aπορίες περί Cuttermaran κ.ά.

paylospaylidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι εννοουμε οταν λεμε οτι <<τρεχουμε το setup το μονο που θα χρειαστει να εισαγουμε ειναι το path εγκαταστασης >> και πως γινεται; Και το αλλο αστειο (ετσι πιστευω πως θα φανει σε καποιον που ειναι γνωστης)πως κανουμε εγκατασταση ενος προγραμματος που το εχουμε στον υπολογιστη μας; Αυτα...Προς το παρων?

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σε ποιο πρόγραμμα αναφέρεσαι ακριβώς και γιατί άνοιξες το θέμα αυτό στην ενότητα DivX και DVD authoring;

Τα περισσότερα προγράμματα για Windows που κατεβάζουμε από το διαδίκτυο έχουν τη μορφή ενός μοναδικού εκτελέσιμου αρχείου με την τριγράμματη κατάληξη .exe. Για να τα εγκαταστήσουμε, εκτελούμε απλά το αρχείο αυτό με διπλό κλικ. Σε κάποιο σημείο της διαδικασίας εγκατάστασης, πιθανότατα θα ερωτηθούμε σε ποιον κατάλογο θέλουμε να εγκατασταθεί το πρόγραμμα. Π.χ. το πρόγραμμα MKVtoolnix εμφανίζει τον παρακάτω διάλογο (που είναι παρεμφερής και για τα περισσότερα προγράμματα) :

post-4351-129062982249_thumb.png

Εδώ μπορούμε να αλλάξουμε τον κατάλογο εγκατάστασης αν θέλουμε. Δεν είναι υποχρεωτικό. Ούτως ή άλλως, σε Windows τα προγράμματα κατά σύμβαση πρέπει να μπαίνουν κάτω από τον κατάλογο C:\Program Files\

Δημοσ.
Σε ποιο πρόγραμμα αναφέρεσαι ακριβώς και γιατί άνοιξες το θέμα αυτό στην ενότητα DivX και DVD authoring;

Τα περισσότερα προγράμματα για Windows που κατεβάζουμε από το διαδίκτυο έχουν τη μορφή ενός μοναδικού εκτελέσιμου αρχείου με την τριγράμματη κατάληξη .exe. Για να τα εγκαταστήσουμε, εκτελούμε απλά το αρχείο αυτό με διπλό κλικ. Σε κάποιο σημείο της διαδικασίας εγκατάστασης, πιθανότατα θα ερωτηθούμε σε ποιον κατάλογο θέλουμε να εγκατασταθεί το πρόγραμμα. Π.χ. το πρόγραμμα MKVtoolnix εμφανίζει τον παρακάτω διάλογο (που είναι παρεμφερής και για τα περισσότερα προγράμματα) :

[ATTACH]15410[/ATTACH]

Εδώ μπορούμε να αλλάξουμε τον κατάλογο εγκατάστασης αν θέλουμε. Δεν είναι υποχρεωτικό. Ούτως ή άλλως, σε Windows τα προγράμματα κατά σύμβαση πρέπει να μπαίνουν κάτω από τον κατάλογο C:\Program Files\

αναφερομε στο cutermaran (θυμηκα και το ονομα σου στο τελος της σελιδας με οδηγιες περι μονταζ που εχει και το σχετικο προγραμμα) και τωρα ειμαι στη φαση που πρεπει να εγκαταστησω το net framework και στη συνεχεια να τρεξω το setyp exe (θα το παρω και θα τρεχω στα βουνα) Ειμαι λοιπον στη φαση που εχω αποσυμπιεση το cuttermaran βλεπω το setup exe και φοβαμε να πατησω διπλο κλικ; μην το χασω ειδα κι επαθα να το βρω. Και οπως καταλαβαινεις ειμαι ψηλο χοντρο ασχετως. Παντως προσπαθω δε ξερεις τι εχω τραβειξη αν μπορεις να μου εξηγησεις πολυ θα το εκτιμουσα.Μπα με βλεπω αυριο στη στουρναρη για βιβλια. Θα παρω και γραμματικης?

Δημοσ.

Πατώντας διπλό κλικ στο setup.exe και μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, ούτε το setup.exe πρόκειται να σβηστεί αυτόματα ούτε το συμπιεσμένο αρχείο που κατέβασες και περιείχε το setup.exe! Άρα, πώς μπορεί να το χάσεις... ;

Δημοσ.
Πατώντας διπλό κλικ στο setup.exe και μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, ούτε το setup.exe πρόκειται να σβηστεί αυτόματα ούτε το συμπιεσμένο αρχείο που κατέβασες και περιείχε το setup.exe! Άρα, πώς μπορεί να το χάσεις... ;

βρισκω τον τροπο και τα καταφερνω?? δε ξερεις τι εχω τραβιξη μεχρι να βρω ενα αρχειο? και τωρα που μιλαμε (εκανα το τρεξιμο που λεγαμε) δεν ξεκιναη το cuttermaran Οπως σου ειπα προσπαθω να μαθω και μαλιστα εμπειρικα με ψαξιμο πειραματισμους και βοηθεια απο τα φορουμ Σ ευχαριστω πολυ.

ΥΓαληθεια γιατι στις οδηγιες για το κοψε ραψε εχει το ονομα σου; το ψευδονιμο για την ακριβεια

Δημοσ.
Ειμαι λοιπον στη φαση που εχω αποσυμπιεση το cuttermaran βλεπω το setup exe και φοβαμε να πατησω διπλο κλικ; μην το χασω ειδα κι επαθα να το βρω.

Τι εννοείς με το "είδα και έπαθα να το βρω"

Τόσο δύσκολο είναι;

#1 Επίσημη σελίδα Cuttermaran

#2 Link στο VideoHelp

#3 Και στο Freecodecs

Πάρε και ένα Manual σε PDF.

Για να δουλέψει θα χρειαστείς και το Net Framework 1.1 SP1 (Ελληνικό).

Οπότε, μην φοβάσαι και πειραματίσου όσο θέλεις.

Αν το χαλάσεις, ξανακατέβαστο (τζάμπα είναι εξ' άλλου).

Δημοσ.

Τόσο δύσκολο είναι;

#2 Link στο VideoHelp

#3 Και στο Freecodecs

Γιασου συντροφε micos000 για καποιον που δε γνωριζει ειναι κοματακι δυσκολο. Για θυμησου οταν μαθαινες? Και μετα στον κυκλο μου κανεις δεν ασχολιτε με υπολογιστες κλπ. Μαυρα μεσανυχτα. Πολλες φορες κι εγω κολαω σε κατι λεπτομεριαις? (ολα θελω να τα μαθαινω σε βαθος) Τελικα κατι καταφερα με το συγκεκριμενο εγιναν ολλα οπως λενε οι οδηγιες στο τελος κατι δεν εγινε σωστα οπως ειπα και στν συντροφο parcifal και ετσι εχω 3 αποτελεσματα ενα με εικονα ενα με φωνη κι ενα που δεν ανοιγη. Θα το βρω ομως που θα παει. χαιρετω

Δημοσ.

Τόσο δύσκολο είναι;

#2 Link στο VideoHelp

#3 Και στο Freecodecs

Γιασου συντροφε micos000 για καποιον που δε γνωριζει ειναι κοματακι δυσκολο. Για θυμησου οταν μαθαινες? Και μετα στον κυκλο μου κανεις δεν ασχολιτε με υπολογιστες κλπ. Μαυρα μεσανυχτα. Πολλες φορες κι εγω κολαω σε κατι λεπτομεριαις? (ολα θελω να τα μαθαινω σε βαθος) Τελικα κατι καταφερα με το συγκεκριμενο εγιναν ολλα οπως λενε οι οδηγιες στο τελος κατι δεν εγινε σωστα οπως ειπα και στν συντροφο parcifal και ετσι εχω 3 αποτελεσματα ενα με εικονα ενα με φωνη κι ενα που δεν ανοιγη. Θα το βρω ομως που θα παει. χαιρετω

Δημοσ.
στο τελος κατι δεν εγινε σωστα

Ακολουθείς το άρθρο εδώ, σωστά; Σε ποιο σημείο ακριβώς της διαδικασίας που περιγράφεται υπήρξε πρόβλημα; Στη λειτουργία του DGIndex ή του Cuttermaran και με τί μήνυμα σφάλματος;

Δημοσ.
στο τελος κατι δεν εγινε σωστα

Ακολουθείς το άρθρο εδώ, σωστά; Σε ποιο σημείο ακριβώς της διαδικασίας που περιγράφεται υπήρξε πρόβλημα; Στη λειτουργία του DGIndex ή του Cuttermaran και με τί μήνυμα σφάλματος;

Δημοσ.

Μου βγαζη λοιπον ενα αρχειο τυπου D2V και δυο αλλα που λενε αρχειο αποσπασμα ταινιας demuxed και DELAY-5ms Φτανω λοιπον στην τελευταια ενεργεια κοβω ραβω (μονο εκοψα ) και εβγαλε την μια απο τις δυο καρτελες που δειχνετε στο τελος. Σε αυτη την προτελευταια δεν εκανα και πολα πολα πατησα το cut και δεν μου εβγαλε αλλη καρτελα. Δεν ξερω τι αλλο να σου πω αλλα φανταζομε οτι εχεις καταλαβη.τωρα να μην σε ξαναευχαριστησω για τη βοηθεια που μου δινεις καταντα βαρετο.

-----Προστέθηκε 27/1/2009 στις 01 : 26 : 49-----

εαν μηνυμα σφαλματος εννοεις αυτο που λεει οτι τα windows δε μπορουν ν ανοιξουν αυτο το αρχειο λογο τις καταληξεις info που εχει ναι.Και με πηγε στο ιντερνετ οπου βρηκαμε και κατεβασα ενα αλλο προγραμμα (εχω γεμιση προγραμματα) το crypter τα αγγλικα μου......εναι τουριστικου τυπου καταλαβενεις. Τωρα θα μου πεις το κλασικο <<που πας ρε.....>> αυτο ειναι αλλη ιστορια. Γεια

Δημοσ.

Μου βγαζη λοιπον ενα αρχειο τυπου D2V και δυο αλλα που λενε αρχειο αποσπασμα ταινιας demuxed και DELAY-5ms Φτανω λοιπον στην τελευταια ενεργεια κοβω ραβω (μονο εκοψα ) και εβγαλε την μια απο τις δυο καρτελες που δειχνετε στο τελος. Σε αυτη την προτελευταια δεν εκανα και πολα πολα πατησα το cut και δεν μου εβγαλε αλλη καρτελα. Δεν ξερω τι αλλο να σου πω αλλα φανταζομε οτι εχεις καταλαβη.τωρα να μην σε ξαναευχαριστησω για τη βοηθεια που μου δινεις καταντα βαρετο.

-----Προστέθηκε 27/1/2009 στις 01 : 26 : 49-----

εαν μηνυμα σφαλματος εννοεις αυτο που λεει οτι τα windows δε μπορουν ν ανοιξουν αυτο το αρχειο λογο τις καταληξεις info που εχει ναι.Και με πηγε στο ιντερνετ οπου βρηκαμε και κατεβασα ενα αλλο προγραμμα (εχω γεμιση προγραμματα) το crypter τα αγγλικα μου......εναι τουριστικου τυπου καταλαβενεις. Τωρα θα μου πεις το κλασικο <<που πας ρε.....>> αυτο ειναι αλλη ιστορια. Γεια

Δημοσ.
Φτανω λοιπον στην τελευταια ενεργεια κοβω ραβω (μονο εκοψα ) και εβγαλε την μια απο τις δυο καρτελες που δειχνετε στο τελος. Σε αυτη την προτελευταια δεν εκανα και πολα πολα πατησα το cut και δεν μου εβγαλε αλλη καρτελα.

Οι δύο τελευταίες εικόνες είναι στιγμιότυπα του ίδιου παραθύρου διαλόγου. Αυτό το παράθυρο έχει τέσσερις καρτέλες (tabs). Common, Muxing, Encoding, Chapter:

[ATTACH]15436[/ATTACH]

Τις εναλλάσσεις, κάνοντας απλά κλικ πάνω τους. Πριν να πατήσεις το κουμπί Cut στο κάτω μέρος του παραθύρου. Οι ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν επισημαίνονται στις εικόνες (κυκλωμένες με μπλε χρώμα) και αφορούν μόνο τις δύο πρώτες καρτέλες (Common, Muxing).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...