kmeg Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Τα φώτα σας παρακαλώ διότι έχω μπερδευτεί!!!! Παρατήρησα ότι ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιώ, ακόμη και με την ίδια ακριβώς σύνθεση, η ταχύτητα του internet έχει τεράστιες διαφορές!!! 1η σύνθεση: Γρήγορο PC με windows XP: 6.000 kb/s (ίδια κάρτα δικτύου!) με windows 7 : 10.000 kb/s 2η σύνθεση: Mac mini αργό με Leopard : 3.500 kb/s (ίδια κάρτα δικτύου!) με windows xp: 6.000 kb/s Όλες οι μετρήσεις με http://www.speedtest.net Το router "κλειδώνει" στα 18.000 kb/s!!! Και άντε καλά, ας πούμε ότι γνωρίζω ότι τα windows 7 διαχειρίζοντε καλύτερα τους πόρους του δικτύου, αλλά τέτοιες διαφορές;!!! Αν είναι έτσι να μην συγκρίνουμε τις ταχύτητές μας, αλλά να αναφέρουμε το λειτουργικό που χρησιμοποιούμε!!!! Ή για να το θέσω διαφορετικά... Τιιιι πρέπει να κάνω για να αυξήσω την ταχύτητα στα windows xp;! Και μην ακούσω για παραπάνω ram και τέτοια...!!!
mavroulis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=235512&highlight=%CE%BC%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7+%CF%84%CE%B1%CF%87%CF%8D%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1%CF%82
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Ετσι οπως τα λεει ο poulinos ειναι, στο αλλο thread. Γραμμες στο πατωμα παντα και παντου εχω δει μονο στo site της Ati. Το Speedtest.net, δεν ειναι αξιοπιστο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.