sakis 754 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Πώς μπορώ να κατεβάσω διάφορα απο το internet στο PSP;Το σύνδεσα με το pc αλλα όταν προσπαθώ να κατεβάσω κατι στο PSP τίποτα...μου γράφει corupted data. (κάτι τέτοιο)Τι πρέπει να κάνω;
katsikoula Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 μηπως κατεβαζεις παιχνιδια απο το internet (νομιμα) κ προσπαθεις να τα περασεις στο PSP κ σου λεει αυτο το πραγμα??? σε αυτην την περιπτωση θα πρεπει να του περασεις CFW ωστε να παιζεις τα νομιμα αντιγραφα παιχνιδιων του PSP
kiriga81 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δε νομίζω να είναι αυτό. Πιο πολύ για φωτογραφίες μεγάλου μεγέθους μου ακούγεται, τις οποίες δε μπορεί να ανοίξει το PSP. Δοκίμασε καλύτερα να τις μικρύνεις λίγο με το Photoshop ας πούμε.
gherudos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 κατέβασε όσα παιχνίδια θέλεις από αυτό το site: PSP games isos
Αδμιν Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 μηπως κατεβαζεις παιχνιδια απο το internet (νομιμα) κ προσπαθεις να τα περασεις στο PSP κ σου λεει αυτο το πραγμα??? σε αυτην την περιπτωση θα πρεπει να του περασεις CFW ωστε να παιζεις τα νομιμα αντιγραφα παιχνιδιων του PSP Αυτο που τα νομιμα παιχνιδια, θελουν μη-νομιμο firmware δε μπορω να το καταλαβω...
basilis5 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 το firmware δεν ειναι παρανομο αν δεν κανω λαθος,το να περασεις παιχνδια τα οποια δεν εχεις νομιμα στην κατοχη σου ειναι παρανομο
sakis 754 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Μπορείς να γίνεις λιγάκι πιο σαφής; Θέλω να κατεβάσω μουσική και βίντεο περισσότερο.(αλλα και παιχνίδια αν γίνεται)
dazeman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Τα βίντεο πρέπει να τα μετατρέψεις με κάποιο πρόγραμμα ώστε να έχουν ανάλυση μέγιστο έως 480Χ272 και bitrate έως 1050 kb/s. Εγώ χρησιμοποιώ το videofab. Για μουσική κανένα πρόβλημα περνάς τα αρχεία σε mp3.
kiriga81 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το PSP Video 9 που θα το βρείς εδώ : http://www.pspvideo9.com Απλώς συνδέεις το PSP με τον υπολογιστή σου μέσω USB, διαλέγεις το video που θέλεις να συμπιέσεις και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το πρόγραμμα. Αρκεί φυσικά να έχεις τον απαραίτητο χώρο στην κάρτα σου. Τα mp3 τα αντιγράφεις στον φάκελο MUSIC στην κάρτα σου και παίζουν χωρίς πρόβλημα.
sakis 754 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Μπαίνω στο PSPVideo9 κάνω download ένα βίντεο και δεν γίνεται τίποτα!:mad:
sakis 754 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Μπαίνω στο PSPVideo9 κάνω download ένα βίντεο και δεν γίνεται τίποτα!:mad:
kiriga81 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Καλό θα ήταν να έχεις ήδη κατεβασμένο το βίντεο και να το ανοίξεις μέσα από το πρόγραμμα. Δεν το έχω δοκιμάσει με τον τρόπο που μου λες.
kiriga81 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Καλό θα ήταν να έχεις ήδη κατεβασμένο το βίντεο και να το ανοίξεις μέσα από το πρόγραμμα. Δεν το έχω δοκιμάσει με τον τρόπο που μου λες.
telios sto psp Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) θελω να κατεβασω παιχνιδια απο το PC στο psp αλλα δεν ξερω πως τι πρεπει να κανω ; Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2013 από telios sto psp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα