Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πώς μπορώ να κατεβάσω διάφορα απο το internet στο PSP;Το σύνδεσα με το pc αλλα όταν προσπαθώ να κατεβάσω κατι στο PSP τίποτα...μου γράφει corupted data. (κάτι τέτοιο)Τι πρέπει να κάνω;

Δημοσ.

μηπως κατεβαζεις παιχνιδια απο το internet (νομιμα) κ προσπαθεις να τα περασεις στο PSP κ σου λεει αυτο το πραγμα??? σε αυτην την περιπτωση θα πρεπει να του περασεις CFW ωστε να παιζεις τα νομιμα αντιγραφα παιχνιδιων του PSP

Δημοσ.

Δε νομίζω να είναι αυτό. Πιο πολύ για φωτογραφίες μεγάλου μεγέθους μου ακούγεται, τις οποίες δε μπορεί να ανοίξει το PSP. Δοκίμασε καλύτερα να τις μικρύνεις λίγο με το Photoshop ας πούμε.

Δημοσ.
μηπως κατεβαζεις παιχνιδια απο το internet (νομιμα) κ προσπαθεις να τα περασεις στο PSP κ σου λεει αυτο το πραγμα??? σε αυτην την περιπτωση θα πρεπει να του περασεις CFW ωστε να παιζεις τα νομιμα αντιγραφα παιχνιδιων του PSP

Αυτο που τα νομιμα παιχνιδια, θελουν μη-νομιμο firmware δε μπορω να το καταλαβω...

Δημοσ.

το firmware δεν ειναι παρανομο αν δεν κανω λαθος,το να περασεις παιχνδια τα οποια δεν εχεις νομιμα στην κατοχη σου ειναι παρανομο

Δημοσ.
Μπορείς να γίνεις λιγάκι πιο σαφής;

Θέλω να κατεβάσω μουσική και βίντεο περισσότερο.(αλλα και παιχνίδια αν γίνεται)

Δημοσ.

Τα βίντεο πρέπει να τα μετατρέψεις με κάποιο πρόγραμμα ώστε να έχουν ανάλυση μέγιστο έως 480Χ272 και bitrate έως 1050 kb/s. Εγώ χρησιμοποιώ το videofab.

Για μουσική κανένα πρόβλημα περνάς τα αρχεία σε mp3.

Δημοσ.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το PSP Video 9 που θα το βρείς εδώ : http://www.pspvideo9.com Απλώς συνδέεις το PSP με τον υπολογιστή σου μέσω USB, διαλέγεις το video που θέλεις να συμπιέσεις και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το πρόγραμμα. Αρκεί φυσικά να έχεις τον απαραίτητο χώρο στην κάρτα σου. Τα mp3 τα αντιγράφεις στον φάκελο MUSIC στην κάρτα σου και παίζουν χωρίς πρόβλημα.

Δημοσ.

Καλό θα ήταν να έχεις ήδη κατεβασμένο το βίντεο και να το ανοίξεις μέσα από το πρόγραμμα. Δεν το έχω δοκιμάσει με τον τρόπο που μου λες.

Δημοσ.

Καλό θα ήταν να έχεις ήδη κατεβασμένο το βίντεο και να το ανοίξεις μέσα από το πρόγραμμα. Δεν το έχω δοκιμάσει με τον τρόπο που μου λες.

• 4 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...