juancho Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 καλησπερα φορουμ, εκανα 2 μετατροπες με το winavi και ενω ολα εγιναν μια χαρα και στο κομπιουτερ δουλευε ωραια, το βαζω στο dvd της τηλεορασης και δουλευει ασπρομαυρο. Εχει κανεις καμια ιδεα? Τα dvd των εφημεριδων π.χ. δουλευουν κανονικοτατα, εγχρωμα και μια χαρα.. κανω λαθος καποια ρυθμιση? ο οδηγος που βρηκα στο φορυμ δεν ανοιγε...!
juancho Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 ναι μαλλον, αλλα δεν βρισκω που θα το αλλαξω αυτο... α επισης εχω και το σινεμα ενκοντερ... πειτε καμια ιδεα οι γνωστες γιατι με καινουργιο κομπιουτερ που κανει την μετατροπη σφαιρα με πρηζουν οι δικοι μου να τους τα φτιαχω για την Tv....
Cr33p_ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Αχαχαχαχα... Καλύτερα να μη τους δείξεις την πασιέντζα!!! Το full nero είχε κωδικοποιήσεις τέτοιες, τώρα γενικότερα μάλλον θα χρειαστεί να περιμένεις κάποιον άλλον καλό σαμαρείτη.
juancho Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 σωστος..! ευτυχως δεν το ακουμπαν το pc. αν ξερει καποιος πως γινονται τα pal κτλπ ασ πει μια ιδεα
Cr33p_ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Πιστεύω πως το να έδινες "ntsc to pal converter freeware" στο google θα ήταν μια καλή ιδέα! Άντε βρε, ψυχοπαίδι μου σε έκανα, όλα σου τα είπα!!!
juancho Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 τελικα το εκανα με το convertx to dvd και ολα εγιναν μια χαρα.... ειναι λιγο πιο αργο απο το win avi αλλα μην τα θελουμε και ολα δικα μας..... χαχαχαχα
juancho Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 τελικα το εκανα με το convertx to dvd και ολα εγιναν μια χαρα.... ειναι λιγο πιο αργο απο το win avi αλλα μην τα θελουμε και ολα δικα μας..... χαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.