Προς το περιεχόμενο

δυο σκληροι δισκοι

john100gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια θα ηθελα μια βοηθεια

εχω δυο σκληρους δισκους,στον ενα εχω τα xp και στον αλλον τα win 7, τους συνδεσα και τους δυο στον Η/Υ αλλα δεν ξεκινουσε τιποτα, μπορω να τους εχω και τους δυο και να επιλεγω με ποιο λειτουργικο θα ξεκινησει ο Η/Υ, χρειαζετε καποια ρυθμιση στο bios? αν ναι ποια ειναι?

ευχαριστω

Δημοσ.
μπενεις στο BIOS και θετεις ατυον που θελει να ξεκινησει ως 1s Boot Device

Τι μητρικη εχεις?

φιλε μου ο Η/Υ ειναι futjitsu siemens σταθερος, τι μοντελο ειναι δεν γνωριζω, αν μπορεις πες μου με ποιο λεπτομερειες, κανοντας αυτο θα επιλεγω με ποιο σκληρο θα ξεκιναει?

ευχαριστω

Δημοσ.

Αν μπεις στο Bios υπαρχει ενα μενου Boot η Boot Devices

εκει σου χει με τη σειρα απο ποια drives (Σκληρους, DVD rom η floppy) θα γίνεται boot καπως ετσι

1st Boot Device

2ond...

πατάς το 1st boot device και θα σου εμφανισει τη λιστα των drives. εσυ επιλεγεις τον σκληρο που θες

Υ.Γ.

Οταν ανοιγεις τον υπολογυστη δεν εμφανιζει μια εικον ασαν splash screen? τι γραφει εκει?

Δημοσ.
Αν μπεις στο Bios υπαρχει ενα μενου Boot η Boot Devices

εκει σου χει με τη σειρα απο ποια drives (Σκληρους, DVD rom η floppy) θα γίνεται boot καπως ετσι

1st Boot Device

2ond...

πατάς το 1st boot device και θα σου εμφανισει τη λιστα των drives. εσυ επιλεγεις τον σκληρο που θες

Υ.Γ.

Οταν ανοιγεις τον υπολογυστη δεν εμφανιζει μια εικον ασαν splash screen? τι γραφει εκει?

φιλε μου σε ευχαριστω,θα δοκιμασω μεχρι εδω και σου λεω,ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...