kouris Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 παιδια τη βοηθεια σας please!!!!!!!!!!!!!!!πριν λιγες μερες στα καλα καθουμενα εξαφανιστικαν ολα τα εικονιδια απο τιν επιφανεια εργασιας. οτι και αν εχω κανει δεν μπορω να τα βρω πουθενα.... οταν τραβαω ενα εικονιδιο στην επιφανεια που ξερω οτι υπηρχε, μου εμφανιζει οτι υπαρχει ηδη και αν θελω να αντικατασταθει...please παιδες ριχτε καμια ιδεα...το λειτουργικο μου ειναι windows vista...πρεπει να σας πω οτι στο ιδιο pc σε αλλο δισκο εχω xp και δεν μου εμφανιζει αυτο το προβλημα....
Antwni Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Έχεις κάνει scan για κανένα ιό???[Για δοκίμασε να κάνεις δεξί κλικ ανανέωση, αλλά δεν νομίζω να γίνει τίποτα!!!] Αυτό πότε συνέβη???Εννοώ εγκατέστησες κάτι και σου έγινε αυτό??
Cr33p_ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δεξί κλικ στο desktop > arrange icons by > show desktop icons
kouris Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 φυσικα και εκανα αλλα το βρηκα καθαρο...εκει που ημουν στο internet ξαφνικα χαθηκαν ολα....
Antwni Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δεξί κλικ στο desktop > arrange icons by > show desktop icons Αυτό που σου είπε ο φίλος το έκανες???Πρέπει να έχει τικ εκεί που είπε ο Cr33p_!!Πρέπει να κάνεις δεξί κλικ στη επιφάνεια εργασίας μετά πάτα ''Προβολή'' και μετά να βάλεις τικ εκεί που λέει ''Προβολή εικονιδίων στην επιφάνεια εργασίας''
kouris Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 ευχαριστω παρα πολυ Cr33r_..... πραγματι αυτο επρεπε να κανω......thank`s
kouris Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 το εκανα αυτο που μου ειπες και δουλεψε... ευχαριστω και παλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.