Προς το περιεχόμενο

Για ανοιγμα των ports και κατι αλλο κοιταξτε...!

plaths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον θελω να κανω εναν δικο μου server αλλα

ο Guide9(οδηγοσ) που εχω για να τον φτιαχω μου λεει αφου εχωκανει to loopbakck νομιζω ξερετε τι ειναι ..

Επειδη παλια ειχε περδεψει το pc m την καρτα δεν θυμαμαι τοι...

Οταν παω

Εναρξη ->πινακας ελεγχου-->Συνδεσεις δικτυου Ιπρεπε να χει εκτος απο το κανονικο υπολογιστακι..

απο κατω αλλο ενα

ε ειχε γινει ενα λαθος που σας ιπα και δεν εμφανιζετε αλλα υπολογιστακη*

Τωρα για τα πορτσ πωσ τα ανοιγω...

Ο Guide λεει να ανοιξω

44405

55901

Το router* μου ειναι

Bautec TW263R4-AO

πηγα 192.169.1. ) -->advanced set up-->Nat--->Virtual server--->και ειναι

Virtual server for: Single ip Acoount

Rule index 1

Aplication - ftp

Start port Number:44405

End port Number:55901

Τα πορτς τα ανοιξα καλα δεν εχω κανει τιποτα αλλο.

Δευτερον τι δεν καταλαβενατε αφηστε το εδω...

post-108102-129062982188_thumb.jpg

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

update..!.............................

-----Προστέθηκε 25/1/2009 στις 12 : 08 : 46-----

για να σας το πω καλυτερα θελω να κανω μια αλλη μια τοπικη συνδεση ....

@και για να δειτε καλυτερα τι θελω να κανω...εδ¨ω..--->http://www.d3scene.com/forum/mu-guides/9052-guide-how-make-muonline-server-router.html

post-108102-129062982231_thumb.png

Δημοσ.

Καλά, ούτε εγώ κατάλαβα πιο είναι το πρόβλημά σου.......και είναι και σε λάθος section!

Δεδομένου ότι είμαστε στον προγραμματισμό....με έπιασε πανικός όταν διάβασα την πρώτη γραμμή που λέει "θέλω να κάνω έναν δικό μου server" :P

Τέλος πάντων, ακολούθησες αυτό το "Guide" λοιπόν. Ποιο είναι το πρόβλημα? Δεν κατάλαβες κάτι? Τα έκανες όλα και δεν έγινε τίποτα? Δεν βρίσκεις κάτι που σου λέει το "Guide"?

Δημοσ.

οχι ρε απλως ειχα ενα προβλημα με την καρτα ιντερνετ και εβαλαν τοπικι συνδεσι κ εβγαλαν το local οπως βλεπεις στην φωτογραφια θελω να χω αλλο ενα υπολογιστακι διλαδη αλλο ενα local που να βαλω ip και αυτα για να δουλεψη ο σερβερ

στο subnet mask να βγαλω τα αλλα και να χω μν to tcp/ip

Νομιζω οτι καταλαβες ε νε ρε λαθος το ποσταρα εδω αλλα ειναι ακαταλαβιστικο να ψαχνω ενα ενα και δεν ξερω και ακριβος

Αλλα απο τι χερω εσεις ξερετε πιο πολλα πραματα απο ολους:P

Δημοσ.

@plaths

ρε αγόρι, αν διαβάζεις με τον ιδιο τρόπο που γράφεις, λογικό είναι να έχεις πρόβλημα...το θέμα είναι, ποιο είναι το πρόβλημα;;; που κολλάς;;;

edit: με προλαβες

Δημοσ.

αμα δειτε τισ εικονες θα καταλαβετε τι θελω αμην ...

θελω στο πινακα ελεγχου -->συνδεσεισ δικτυου -->να κανς αλλι μια τοπικι συνδεσι ..

τωρα???

Δημοσ.

θελω στο πινακα ελεγχου -->συνδεσεις δικτυου -->να κανω αλλι μια τοπικι συνδεσι ..

τωρα???

@δηλ δεν το καναταλαβαινετε αυτο...εμ..αν δεν το καταλαβαινετε ...

τι να πω...¨Σ

Δημοσ.

Καλο αυτό .Θέλω κάτι δεν ξέρω τι ,και δεν μπορώ να το εξηγήσω .Θες να σηκώσεις κάποιο server??Τι server??Την port την ανοίγει το πρόγραμμα - server ,το πρόγραμμα λέγεται server όχι υπολογιστής .πρέπει να ρυθμίσεις το firewall ώστε να σου επιτρέπει να ανοίξει η port .Αν θες να έχει πρόσβαση κάποιος από το internet και έχεις router δες το port forwarding .

Επίσης το θέμα δεν έχει να κάνει με προγραμματισμό .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...