Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με τα windows μου!

kyriakos1311

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω windows vista..Απέκτησα εναν ιο και καταλάθος διέγραψα καποια αρχεία απ το system32.Απο κεινη τη στιγμή τα έχει παίξει ο υπολογιστής..Όταν προσπαθώ να ανοίξω οποιοδήποτε εκτελέσιμο πρόγραμμα ή και διαφορες εφαρμογές των windows με ρωτάει με ποιο πρόγραμμα θέλω να το ανοίξω και μου δείχνει τα διαθέσιμα προγράμματα.δεν μου ανοίγει ούτε το nero ούτε αναγνωρίζει εξ. σκληρό ούτε φλασάκι..Οπότε και δεν μπορώ να πάρω backup τα αρχεία μου για να κάνω format..Ξέρετε τι μπορώ να κάνω;;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

1.Έπρεπε να γράψεις στην κατηγορία windows.

2.Κάνε boot από άλλο δίσκο με λειτουργικό (ή απο live cd αν δεν έχεις δίσκο) και σώσε τα αρχεία σου.

3.Μετά κάνε format

Δημοσ.
έχω windows vista..Απέκτησα εναν ιο και καταλάθος διέγραψα καποια αρχεία απ το system32.Απο κεινη τη στιγμή τα έχει παίξει ο υπολογιστής..Όταν προσπαθώ να ανοίξω οποιοδήποτε εκτελέσιμο πρόγραμμα ή και διαφορες εφαρμογές των windows με ρωτάει με ποιο πρόγραμμα θέλω να το ανοίξω και μου δείχνει τα διαθέσιμα προγράμματα.δεν μου ανοίγει ούτε το nero ούτε αναγνωρίζει εξ. σκληρό ούτε φλασάκι..Οπότε και δεν μπορώ να πάρω backup τα αρχεία μου για να κάνω format..Ξέρετε τι μπορώ να κάνω;;

Ευχαριστώ

Βάλε το CD των Vista και μετά πας Έναρξη - εκτέλεση - και γράφεις στην γραμμή εντολών sfc(κενό) /scannow αυτή η εντολή αποκαθιστά αρχεία που έχουν διαγραφει , διάβασε το κείμενο από κάτω :devil:

http://filaderlis.blogspot.com/2008/03/windows-vista.html

Δημοσ.

νομιζω οτι αν βαλεις και το cd των vista και bootareis εχει και απο εκει να βρει τυχον σφαλματα και να τα διορθοσει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...