marantonis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Υπόθεση: Η ιστορία μας ταξιδεύει στα μαύρα χρόνια του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου και συγκεκριμένα σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης των ναζί. Ο Μπρούνο είναι μόλις οχτώ ετών και τα αθώα του μάτια δεν βλέπουν τα εγκλήματα που διαπράττει ο πατέρας του, διοικητής του στρατοπέδου. Το πρόβλημα αρχίζει, μαζί με την φιλία του Μπρούνο με ένα μικρό εβραιόπουλο, από την άλλη πλευρά του φράκτη… (myfilm.gr) IMDB Trailer Πανεμορφη φωτογραφια, εξαιρετικη περιγραφη της εποχης εκεινης και μια καθ' όλα συγκινητικη ιστορια. Σιγουρα απο τα καλυτερα της χρονιας. Απο μενα-> 8,5/10
BLISS Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Με το 9αρι που έβαλα στο Schindler's List, ένα 7αράκι είναι αρκετό για αυτή την ταινία. Αν και δίνει σχετικά καλά το κλίμα της εποχής, στο πρώτο μέρος ειδικά μου έδινε της αίσθηση τηλεταινίας. Πράγμα όχι υποχρεωτικά κακό, αλλά βάζει το φιλμ σε μια διαφορετική κατηγορία. Εκεί που θα μπορούσε να είναι καλύτερη, θα ήταν με διαφορετική επιλογή παιδιών. Δύσκολο ίσως, αλλά οι δύσκολοι ρόλοι, απαιτούσαν μικρούς με περισσότερο "χάρισμα" και ειδικά στο ρόλο του μικρού γερμανού. Θα ξεχώριζα μόνο τη Vera Farmiga στο ρόλο της μητέρας. Το τέλος, μη αναμενόμενο είναι και η κορύφωση του δράματος, οπότε ανεβάζει την ταινία συνολικά. Από μένα-> 7/10 χμμ....
marantonis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Εκεί που θα μπορούσε να είναι καλύτερη, θα ήταν με διαφορετική επιλογή παιδιών.Δύσκολο ίσως, αλλά οι δύσκολοι ρόλοι, απαιτούσαν μικρούς με περισσότερο "χάρισμα" και ειδικά στο ρόλο του μικρού γερμανού. Για καποιο λογο μου αρεσε πολυ η ερμηνεια του μικρου Εβραιου. Του Γερμανακίου ετσι κι ετσι.
4saken Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Καλη ταινια αλλα αυτη η τοσο εντονη αγγλικη προφορα σε εκανε ωρες ωρες να ξεχνας οτι προκειται για Γερμανους.
annap Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 πάρα πολύ ωραια ταινια!!!την συστηνω ανεπιφύλακτα!
Vintage Jewel Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Για καποιο λογο μου αρεσε πολυ η ερμηνεια του μικρου Εβραιου. Του Γερμανακίου ετσι κι ετσι. Και μενα Αλλα δν μου αρεσε του Γερμανακι.Πολυ εκνευριστικο παιδακι. Αν και ισως ετσι να επρεπε να ηταν ο ρολος του..
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 η ταινία μου άρεσε. το πρόβλημα είναι ότι σαν υπόθεση μπάζει και κανείς δε μπορεί να πιστέψει ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί στ΄αλήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα