Προς το περιεχόμενο

4870+4850=?

Azerothe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον καπου πηρε το ματι μου οτι μπορω να κανω crossfire με τις δυο παραπανω καρτες.....εχω ηδη την 4870,αξιζει να το κανω??τι τροφοδοτικο χρειαζομαι?υπαρχει προβλημα ασυμβατοτητας???θα δω οντως μεγαλη διαφορα?υποψιν οτι το chip της μητρικης μου υποστηριζει μεν crossfire αλλα η δευτερη καρτα επι 4.:rolleyes:

• Moderators
Δημοσ.

Απο τροφοδοσια εισαι οκ.

Απο cpu οκ.

Απο μητρικη οχι. Το x4 κοβει σε επιδοσεις, ειδικα αν κανεις crossfire...

Και ετσι κι αλλιως νομιζω σε καλυπτει η 4870:-)

Δημοσ.

δηλαδη να μην το επιχειρησω....αλλη ερωτηση,σε ποια καρτα γραφικων να παω που θα μου δωσει μεγαλη διαφορα σε επιδοσεις σε σχεση με την 4870

Δημοσ.

οχι οτι δεν με ικανοποιει αλλα εχω σκαλωμα με τα παιχνιδια και τα γραφικα κυριως και δεν θελω να κανω υποχωρησεις τυπου medium settings....τι να κανουμε ιδιοτροπιες ειναι αυτες....

-----Προστέθηκε 25/1/2009 στις 02 : 55 : 45-----

επισης αν και ειναι off topic και ανηκει και σε αλλη κατηγορια θα σας κανω μια ερωτηση που ειχα κανει και στο παρελθον και δεν ειχα παρει ξεκαθαρη απαντηση....αξιζει να παω απο τον raptor x που εχω τωρα στον veloci???θα δω αξιολογη διαφορα????γενικα εχω ορεξη για αναβαθμισουλες....χαχαχαχα

Δημοσ.

Αν δεν σου κάνει η 4870 που έχεις, η επόμενη λογική κίνηση είναι οι εξής 2:

Twintech GTX 285 (349ΜΜ)

Radeon HD 4870 X2 - 2 GΒ GDDR5 - PCI-Express 2.0 (380ΜΜ)

Και τις 2 τις σηκώνει το τροφοδοτικό σου, και νομίζω θα σε καλύψουν απόλυτα. Αν κρατιέσαι βέβαια, περίμενε λίγο καιρό ακόμα, να βγει το RV790 στην αγορά που μπορεί να ρίξει τις τιμές στις 2 παραπάνω...

Για σκληρό, όχι να μην τον αγοράσεις, η πραγματική διαφορά στην αποκρισιμότητα συστήματος δεν δικαιολογεί την τιμή αναβάθμισης. Κράτα τα λεφτά σου για SSD, όπου θα δεις πραγματική διαφορά στο μέλλον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...