Toufas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 νεα σειρα στο fox (που μαλλον εχει την πιο καλη του χρονια) με τον tim roth στον ρολο ενος ειδικου στην συμπεριφορα και ξερει ποτε λεει ψεμματα ο αλλος και συνεργαζεται με την αστυνομια. ωραια αρχη και στα μεγαλα + ο roth
greg_m Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 έχω διαβάσει θετικά σχόλια για το πρώτο επεισόδιο αλλά δεν νομίζω οτι έχει μεταφραστεί ακόμα στα ελληνικά.
indian Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Το 1ο επεισόδιο που κυκλοφορεί είναι πάντως ενδιαφέρον.Μου άρεσε αλλά θα περιμένω να δω και τα υπόλοιπα. Στις 28.01 το 2ο επεισόδιο
biscoto Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 bump. ειμαστε πλεον στο 4ο επεισοδιο... http://www.hulu.com/lie-to-me
frenzy Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δεν μπορώ να πω πως είναι και η καλύτερη σειρά που έχω δει. Το σενάριο στηρίζεται σε μια καλή ιδέα, η οποία φαίνεται πως ήταν και η τελευταία τους. Ο χαρακτήρας του Τιμ Ροθ είναι βαρετός και unoriginal, οι υπόλοιποι σχεδόν ανύπαρκτοι και τα επεισόδια δε λένε μια μέχρι τώρα. Μοναδική εξαίρεση τα φλασάκια με τους πολιτικούς και τις φάτσες τους.
xazomama Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Το δυνατό σημείο αυτής της σειράς ήταν σίγουρα το αντικείμενό της! {Μικρές αντιδράσεις και γκριμάτσες μας προδίδουν όταν λέμε ψέματα και έρχεται ο ειδικός Δρ. Λάιτμαν και η ομάδα του να μας ξεσκεπάσουν! } Προσωπικά μου άρεσε αρκετά και είναι κρίμα που κόπηκε απότομα. Παρόλ' αυτά έχουμε 3 κύκλους και συνολικά 48 επεισόδια προς μελέτη και εκπαίδευσή μας για το ποιος τελικά μας λέει ψέματα και ποιος όχι! Οι τέσσερις βασικοί ηθοποιοί είναι αρκετά καλοί, με κορυφαίο τον Tim Roth, φυσικά. Αντιπαθητική και κρυόκ@λη η πρώην συζυγός του (συγχωρέστε με οι άντρες, την άποψή μου εκφράζω), συμπαθητική η κόρη. Την προτείνω ανεπιφύλακτα, καθώς μου φαίνεται πιο ρεαλιστικό να αποκαλύπτεται ο δολοφόνος μέσα από τις ίδιες του τις αντιδράσεις παρά από τα σούπερ-ντούπερ υπερσύγχρονα-σχεδόν εξωγήινα τεχνολογικά μέσα που διαθέτει το FBI ή δεν ξέρω κι εγώ ποιος άλλος!
Japan Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 H σειρά βασίζεται στην μελέτη του Paul Ekman http://www.paulekman.com/ Μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον το όλο concept.
gatokoritso Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Αν σου άρεσε αυτό, δες και το The Mentalist. μου αρεσε αρκετα το lie to me αν και δεν ειδα ολα τα επεισοδια αλλα το mentalist καθολου.κανονικα επρεπε να μου αρεσει αλλα κατι δεν μου κολλαγε με τον ξανθο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα