Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Ιό

White Dragon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και μερικές μέρες έχω κολλήσει κάτι που κάνει το pc μου να κάνει πάντα εξέταση δίσκων στο D:\ ασχέτος με το αν το έχω τερματίσει σωστά, δε με αφήνει να την ακυρώσω και επειδή τυχαίνει να έχω δεύτερο δίσκο στο D:\ την συνεχίζει και σχεδόν πάντα κολλάει. Όταν τύχει να μην κολλήσει στην εξέταση και μπει στα windows, κάνει υπερβολική ώρα να φορτώσει τα προγράμματα της εκκίνησης, αλλά ακόμη και όταν τα φορτώνει ψηλο-σέρνεται. Ξέρει κανείς το όνομα αυτού του ιού ή trojan ή ό,τι άλλο είναι ή ακόμη καλύτερα, πώς μπορώ να τον σβήσω; Έχω το nod ενημερωμένο, αλλά δεν τον βρήκε.

BTW άκουσα ότι οι ιοί όταν μπένουν αναπαράγονται, το antivirus σβήνει τον αρχικό, αλλά μετά δεν ξαναβρίσκει ποτέ τις μεταλάξεις τους. Αν είναι έτσι σε τί χρησιμεύουν τα antivirus; Καταλαβαίνω ότι δεν μπορεί να είναι ακριβώς έτσι, αλλά θα ήθελα να μάθω ακριβώς τί συμβαίνει...

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

πληροφοριακά φίλε να σου πώ οτι το συγκεκριμένο antivuris το χρησημοποιούσα για πολύ καιρό όσπου διαπίστωσα οτι ήταν οτι πιό χειρότερο και ας λένε οτι είναι το καλύτερο έκανα μέχρι και 3 format την εβδομάδα με λίγα λόγια ήτανε περάστε κόσμε. ώσπου άλλαξα antivirus και βρήκα την υγειά μου σε συμβουλεύω λοιπόν να αλλάξεις καί εσύ antivuris. όσο αφορά το προβλημά σου μήν ψάχνεις να βρείς τι τύπος ιός είναι κανένας δεν νομίζω να ξέρει το μόνο που μπόρεις να κάνεις είναι να αλλάξεις antivuris

καί να σκανάρεις και αν είσαι τυχερός καλώς αλιώς format

Εγώ τώρα χρησιμοποιώ το avast και είμαι πολύ ευχαριστημένος αλα 100% προστασία δεν παρέχει κανένα antivuris

Δημοσ.
Κατέβασε το Malwarebytes' (ή το SuperAntiSpyware) και το Kaspersky και κάνε ένα scan!!!

Ναι και εγω νομιζω ενας ελεγχος με το malwarebytes' antimalware και το super-antispyware καλο θα ηταν να γινει..αν οντως το προβλημα οφειλεται σε ιο ή trojan με αυτα τα 2 προγραμματακια νομιζω εισαι καλυμενος...

οσον αφορα την αξιοπιστια ορισμενων antivirus,εχω και εγω παρα πολλες αμφιβολιες σχετικα με προΪόντα που παρουσιαζονται ωσ "υπερόπλα" κατα των ιων οπως ειναι το nod που αναφερεις...Ο nikolasnf λεει οτι απο τοτε που εβγαλε το nod και χρησιμοποιει το avast εχει βρει την υγεια του,και για να το λεει κατι θα ξερει...εγω εκανα ακριβως το ιδιο με το norton(αλλο ενα εκ των θεωρούμενων κορυφαιων antivirus)...ειχε κολλησει ενα trojan ο υπολογιστης που το norton δεν το εβρισκε με τιποτα,to avast ομως με το που το εγκατεστησα το εντοπισε αμεσως...

και τωρα το αστειο ειναι οτι περιμενουμε απο τα δωρεαν malwarebytes' και super-antispyware να εντοπισουν και να απομακρυνουν trojan και ιους,πραγμα στο οποιο απετυχε το πληρωμενο nod..

Δημοσ.
Κατέβασε το Malwarebytes' (ή το SuperAntiSpyware) και το Kaspersky και κάνε ένα scan!!!

Το είχα αναφέρει είδη!!

Δημοσ.
Εδώ και μερικές μέρες έχω κολλήσει κάτι που κάνει το pc μου να κάνει πάντα εξέταση δίσκων στο D:\ ασχέτος με το αν το έχω τερματίσει σωστά, δε με αφήνει να την ακυρώσω και επειδή τυχαίνει να έχω δεύτερο δίσκο στο D:\ την συνεχίζει και σχεδόν πάντα κολλάει. Όταν τύχει να μην κολλήσει στην εξέταση και μπει στα windows, κάνει υπερβολική ώρα να φορτώσει τα προγράμματα της εκκίνησης, αλλά ακόμη και όταν τα φορτώνει ψηλο-σέρνεται. Ξέρει κανείς το όνομα αυτού του ιού ή trojan ή ό,τι άλλο είναι ή ακόμη καλύτερα, πώς μπορώ να τον σβήσω; Έχω το nod ενημερωμένο, αλλά δεν τον βρήκε.

BTW άκουσα ότι οι ιοί όταν μπένουν αναπαράγονται, το antivirus σβήνει τον αρχικό, αλλά μετά δεν ξαναβρίσκει ποτέ τις μεταλάξεις τους. Αν είναι έτσι σε τί χρησιμεύουν τα antivirus; Καταλαβαίνω ότι δεν μπορεί να είναι ακριβώς έτσι, αλλά θα ήθελα να μάθω ακριβώς τί συμβαίνει...

Ευχαριστώ.

Κοίτα έδω

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=214514

Δημοσ.

Καταρχήν, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. :-)

Έχω ακούσει ότι δυο antivirus ταυτόχρονα συγκρούονται. Το Malwarebytes μπορώ να το βάλω μαζί με το antimalware και το nod;

Παλιά είχα το mcfee και δεν είχα κάποιο πρόβλημα, τί γνώμη έχετε γι' αυτό;

Δημοσ.

To malware bytes δεν λογαριάζεται για antivirus, και ειδικά αν το έχεις μόνο για σκανάρισμα δεν έχεις κανένα πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...