VasKag Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 εντελως ξαφνικα οταν ανοιγουμε το φορητο παρουσιαζεται η παραπανω εικονα. ο κερσορας και γενικως το λειτουργικο "δουλευει". δοκιμασα να το συνδεσω με κανονικο μονιτορ, και δεν δουλεψε... τα φτυσε η καρτα γραφικων?
basilis5 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 οταν λες δεν δουλεψε,δεν τα καταφερες η δεν δουλευει η εξοδος εικονας; αν ναι,τοτε μιλαμε μαλλον για γραφικα-μητρικη αν καταφερεις να βγαλεις εξοδο και ειναι οκ, τοτε ισως φταιει το μονιτορ σου, ινβερελ η πανελ να υποθεσω πως δεν εχεις εγγυηση;
VasKag Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 βασικα δεν δουλεψε... εκτος και αν κανω λαθος. συνδεσα το βυσμα στο φορητο, και πατησα το συνδυασμο Fn+(Πληκτρο Οθονης)... η οθονη του φορητου εγινε μαυρη αλλα το σημα δεν περασε στην αλλη. επειδη δεν ειναι δικο μου, λογικα πρεπει να εχει εγγυηση... απλα επειδη ειναι σαββατο σημερα ειπα να το ψαξω λιγο... εννοειται οτι τη δευτερα θα παει εκει που ειναι να παει. οταν λες ινβερελ τι εννοεις?
basilis5 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 βασικα δεν δουλεψε... εκτος και αν κανω λαθος. συνδεσα το βυσμα στο φορητο, και πατησα το συνδυασμο Fn+(Πληκτρο Οθονης)... η οθονη του φορητου εγινε μαυρη αλλα το σημα δεν περασε στην αλλη. επειδη δεν ειναι δικο μου, λογικα πρεπει να εχει εγγυηση... απλα επειδη ειναι σαββατο σημερα ειπα να το ψαξω λιγο... εννοειται οτι τη δευτερα θα παει εκει που ειναι να παει. οταν λες ινβερελ τι εννοεις? συγνωμη, ηθελα να γραψω inverter αλλα ο δαιμονας του πληκτρολογιου ξαναχτυπησε. φοβαμαι πως απο πλαισιο θα πουνε μια και καλη μητρικη, γιατι αν δεν κανω λαθος τα γραφικα πρεπει να ναι ενσωματωμενα στην μητρικη
carib Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Αν πας στο πλαίσιο θα σου πουν αυό που λένε πάντα, δηλαδή μητρική. Την εικόνα αυτή την παρουσιάζει μόνο στα windows ή και όταν ξεκινάει? Αν μπεις στο BIOS φαίνεται κανονικά? Αν ναι τότε μπες σε ασφαλή λειτουργία και ξαναπέρνα τους drivers της κάρτας γραφικών. Αν δεν φταίει αυτό τότε έχεις κάποιο ξεκόλιμα στην κάρτα γραφικών που γενικά είναι επισκευάσιμη βλάβη (αλλά όχι από το πλαίσιο).
poihths Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 δοκιμασε να κατεβασεις live cd ubuntu να δεις αν κανει τα ίδια
P270 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 ιnverter δεν ειναι σιγουρα απο εκει και περα η ειναι καρτα γραφικων η software
VasKag Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 απο την αρχη το κανει... οποτε και να μπω στο βιος, δεν θα βλεπω και πολλα...
carib Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Τότε δυστυχώς είναι κάποιο ξεκόλημα στην κάρτα γραφικών. Αν είσουν Θεσσαλονίκη θα μπορούσες να το φέρεις από το εργαστήριό μου να το δω. Η διάγνωση είναι δωρεάν....
carib Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Τότε δυστυχώς είναι κάποιο ξεκόλημα στην κάρτα γραφικών. Αν είσουν Θεσσαλονίκη θα μπορούσες να το φέρεις από το εργαστήριό μου να το δω. Η διάγνωση είναι δωρεάν....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.