Whiteyez Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Νομίζω δεν είμαι σίγουρος ότι γίνεται..έχω την εντύπωση ότι κάπου το πήρε το μάτι μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delirium Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Λογικα, δεν παιζει να γινεται κατι τετοιο, λογω fuc#%# λιρας [εκτος ισως και αγοραστει στην Αγγλια, απο Αγγλικη εταιρεια] Αν ομως καποιος εχει διαφορετικη γνωση, καιγομαι να μαθω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Γίνεται, αν είσαι επαγγελματίας. Ρώτα το λογιστή σου, τι κινήσεις πρέπει να κάνεις στην εφορία για να αποκτήσεις τέτοιο δικαίωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delirium Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Ερωτηση πιθανον να κανω -αλλα βλεπεις χρεωνουν, τη καθε απαντηση... Παντως, αν ενημερωθει η Εφορια, ο ενδιαφερομενος δε κερδιζει τιποτα! [τοτε απλως (sic!) θα καταβαλει το ΦΠΑ/VAT, μετα, στη Ελλαδα @ ΔΟΥ] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hik Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Γίνεται κανονικά, αλλά χρειάζεται να δηλωθεί από το λογιστή σου εδώ στο Intrastat, καθώς και να είναι δηλωμένο στη εφορία ότι μπορείς να κάνεις ενδοκοινοτικές αποκτήσεις. Ps. Αν σε χρεώνει ο λογιστής σου τη κάθε απάντηση, καιρός να αλλάξεις λογιστή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeascona Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Whiteyez: στην υπογραφή σου βλέπω ίσως το πιο ενδιαφέρον emoticon ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Ερωτηση πιθανον να κανω -αλλα βλεπεις χρεωνουν, τη καθε απαντηση... Οff topic: Να κάτι που δεν κάνουμε οι δικηγόροι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Καλημέρα! Είπα σε μια φίλη να μου φέρει απο το αεροδρόμιο Heathrow της Αγγλίας το 2.4 aluMacbook. Είναι στον τομέα των dutyfree, ακριβώς μετά δλδ τον έλεγχο των εισιτηρίων που περνάμε. Δν θα έχει πρόβλημα να το περάσει στο αεροπλάνο με τη σακούλα του μόνο έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Καλημέρα! Είπα σε μια φίλη να μου φέρει απο το αεροδρόμιο Heathrow της Αγγλίας το 2.4 aluMacbook. Είναι στον τομέα των dutyfree, ακριβώς μετά δλδ τον έλεγχο των εισιτηρίων που περνάμε. Δν θα έχει πρόβλημα να το περάσει στο αεροπλάνο με τη σακούλα του μόνο έτσι? γιατι να εχεις προβλημα? εχουμε πει παιδια να μην το ξαναλεμε.δεν υπαρχει τελωνειο απο αγγλια ,δεν πληρωνουμε τιποτα. απο πιο μαγαζι στα duty free θα στο παρει μιας και ειναι apple προιον.διοτι δεν εχω δει εγω τιποτα στο heathrow 4-5 φορες που εχω ανεβει φετος αγγλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Για το τελωνείο το ξέρω οτι δν υπάρχει πρόβλημα αφού είναι εντός ΕΕ. Αυτό που με απασχολεί είναι το θέμα της μεταφοράς, επειδή δν θα είναι μέσα σε κάπια αποσκευή. Check this out: http://www.dixonstaxfree.co.uk/index.cfm?fuseaction=computing.view§ion=computing&group=1012,1211,1212&pro_id=7000615 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Για το τελωνείο το ξέρω οτι δν υπάρχει πρόβλημα αφού είναι εντός ΕΕ. Αυτό που με απασχολεί είναι το θέμα της μεταφοράς, επειδή δν θα είναι μέσα σε κάπια αποσκευή. Μη σε νοιάζει καθόλου. Και με το κουτί στο χέρι να είναι, δεν υπάρχει πρόβλημα. Παρήγγειλα σε έναν φίλο στη Γερμανία να μου φέρει το MacBook Alu. Το παιδί ήρθε κανονικότατα με το κουτί στο χέρι και σφραγισμένο το MacBook μέσα. Δεν του είπαν τίποτα. Γιατί να του πούνε; Το να έρχεσαι από χώρα ΕΕ είναι πλέον σαν να έρχεσαι από τη Θεσσαλονίκη ή την Αθήνα. Δεν υπάρχει τελωνειακά καμία διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Allright, αυτή την επιβεβαίωση ήθελα! Θα τους πάρω τηλ σε λίγο για να μου κρατήσουν ενα μην έχουμε δράματα, κ εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία θα είναι μια ΠΟΛΥ συμφέρουσα αγορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Για το τελωνείο το ξέρω οτι δν υπάρχει πρόβλημα αφού είναι εντός ΕΕ. Αυτό που με απασχολεί είναι το θέμα της μεταφοράς, επειδή δν θα είναι μέσα σε κάπια αποσκευή. Check this out: http://www.dixonstaxfree.co.uk/index.cfm?fuseaction=computing.view§ion=computing&group=1012,1211,1212&pro_id=7000615 καλη φαση φιλε .με χαλασε που δεν εχει macbook pro 15 ειμαι για αγορα αυτο τον καιρο αλλα μαλλον με βλεπω να κατεβαινω λονδινο σε 1 απο τα 2 applestores και να το περνω απο εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δες εδώ φίλε για το macbook pro: http://www.dixonstaxfree.co.uk/index.cfm?filter=pro_long_desc&fuseaction=dixons.search&searchstring=Apple&searchbrand=0&bSubmit=search Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δες εδώ φίλε για το macbook pro: http://www.dixonstaxfree.co.uk/index.cfm?filter=pro_long_desc&fuseaction=dixons.search&searchstring=Apple&searchbrand=0&bSubmit=search εχεις δικιο.μια χαρα.ωραια.απλος θελουν μια μερα πριν φυγο τηλεφωνο για να το εχουν στο μαγαζι.οκ τηνχ φιλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.