Προς το περιεχόμενο

Αγορά Apple προϊόντων απο Αγγλία? Βρέθηκε λύση...

ripper386

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να εμπλακώ κ γώ λίγο να μπερδευτούμε κι άλλο? Οι τιμές στο site τους όταν λένε 975£+vat είναι μέσα το φπα? Επίσης, εφόσον υπάρχει κάποιο προιόν στο site(iMac 2.8) σημαίνει οτι το έχεουν κ διαθέσιμο έτσι?

Απο το macuniverse εχει εξαντληθει ο παλιος iMac 24" 2.8GHz , παρολο που υπαρχει ακομα στο site.

Κ οταν λεει 975+vat δεν ειναι μεσα το φπα.. (vat= value added tax=φπα)

Aρα σου λεει οτι ειναι 975+φπα (που πρεπει να προσθεσεις ή στο εμφανιζει οταν πατησεις buy)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Επιτέλους έκανα την παραγγελία μου για το mbp μου, 15" φούλ cto, και θα πάω Αγγλία σε κανένα 20ήμερο για να το παραλάβω... πήρα και ένα sleeve και το minidp to vga και το apple remote... τα άλλα apps όλο κάπου θα βρεθούνε χιχι...

Βρηκα αυτο στο ebay : http://cgi.ebay.co.uk/MacBook-White-2-0GHz-2GB-120GB-GeForce-9400M-SD-New_W0QQitemZ130293117701QQcmdZViewItemQQptZUK_Computing_Apple_Laptops_ET?hash=item130293117701&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2%7C65%3A3%7C39%3A1%7C240%3A1318#ShippingPayment

Ειναι το καινουριο macbook white και κοστιζει συνολικα 707 λιρες δηλαδη 753ευρω.Το περιεργο ειναι οτι ειναι πιο φτηνο απ οτι αν το αγορασω απο το macuniverse.Λετε να τρεχει κατι υποπτο?

Να εμπλακώ κ γώ λίγο να μπερδευτούμε κι άλλο? Οι τιμές στο site τους όταν λένε 975£+vat είναι μέσα το φπα? Επίσης, εφόσον υπάρχει κάποιο προιόν στο site(iMac 2.8) σημαίνει οτι το έχεουν κ διαθέσιμο έτσι? Έπειτα, έξοδα αποστολής κ τα στοιχεία της τραπέζης τους τα μαθαίνουμε μετα απο επικονωνία μαζί τους?

@Whiteyez, στην τράπεζα τους είπες θέλω να μεταφέρω 1200λίρες πχ σε αυτή την αγγλική τράπεζα κ σου μετατρέπουν αυτοί τα ευρώ + τη προμήθεια ? Κ σαν αιτιολογία βάζεις το όνομά σου ή κατι άλλο?? Συγγνώμη για το πρίξιμο, να διαφωτιστεί λίγο το ζήτημα..

Το ότι υπάρχει κάποιο προιόν στο site δεν σημαίνει ότι είναι και διαθέσιμο άμεσα.

Τα έξοδα αποστολής και τα στοιχεία της τράπεζας στα στέλνουν με mail.

Τη μεταφορά των χρημάτων την έκανα μέσο e-banking της eurobank και διάλεξα απευθείας σε λίρες να τα στείλει όλα γίνονται απο την ελληνική τράπεζα δλδ. Αιτιολογία έβαλα τον αριθμό του quote που μου στείλανε και το όνομα μου.

Ok, thx for the info. Όντας χρήστης του συγκεκριμένου e-banking κ γώ, ίσως διευκολυνθώ σε ενδεχόμενη αγορά. vaggos37, whiteyez, S4Lv4Tion με το καλό να παραλάβετε τα μηχανήματά σας!!

Ok, thx for the info. Όντας χρήστης του συγκεκριμένου e-banking κ γώ, ίσως διευκολυνθώ σε ενδεχόμενη αγορά. vaggos37, whiteyez, S4Lv4Tion με το καλό να παραλάβετε τα μηχανήματά σας!!

Ευχαριστούμε!!! Άσχετο εμένα είναι στη Θεσσαλονίκη από τις 7 το απόγευμα... Ελπίζω τη Δευτέρα να είναι εδώ...!!!

Παιδια μπορει να μου πεις κανεις σιγουρα αν υπαρχει περιπτωση να περασει τελωνειο το macbook που παρεθεσα πριν(ebay) ή επειδη ειναι ευρωπαικη ενωση πληρωνω απλα την τιμη που λεει ο πωλητης και τα μεταφορικα.

Ευχαριστω

Με λιγα λογια πληρωνω την τιμη που λεει ο πωλητης συν τα μεταφορικα δηλαδη συνολικα 707 λιρες.Και κατι αλλο μολις το παραλαβω σε ποια χωρα θα το κανω register?

Με τις μπρίζες τί γίνεται?

Έχουν οι Άγγλοι τις δικές μας μπρίζες?

Αν όχι τί μπορεί να γίνει?

Βασικά με ενδιαφέρει γενικότερα γιατί έχω και ένα Μac από Αμερική και θα ήθελα αντάπτορα για τη μπρίζα του (ειδικά για την προέκταση του καλωδίου που κουμπώνει στο μετασχηματιστή).

Υπάρχει δηλαδή τρόπος να αγοράσει κάποιος ειδικά το καλώδιο αυτό?

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Παιδιά όλα οκ με το macuniverse είμαι έτοιμος να παραγγείλω εναν macpro.

Γνωρίζει κάποιος να μου πεί ποια τράπεζα να επιλέξω??πρέπει να έχω ήδη λογαρισμό??

ευχαριστώ

Να ρωτησω κατι, πρακτικοτατο, που -βασικα ειναι περισσοτερο λογιστικο- ισως ομως το εχει δοκιμασει ηδη καποιος:

Με εταιρικη αγορα (ελληνικη), υπαρχει καμμια περιπτωση/παραθυρο να μην πληρωθει Φ.Π.Α. (το δικο τους VAT 15%)

οπως παιζει αν αγοραστει π.χ. @ Γερμανια, ή καθως Αγγλια = εκτος ευρω (λιρα) το ξεχναμε εντελως αυτο το σεναριο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...