x_vagos_x Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Έχετε δει κάπου να πωλούνται τα καινούρια wired nonNumPad πληκτρολόγια; Έχω ένα θέμα με το χώρο και θα ήταν ότι πρέπει για το γραφείο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Παιδιά θα πάω Αγγλία σε 1-2 εβδομάδες να παραλάβω 2 mbp, άν έχετε έμπιστο γνωστό να κρατήσει την παραγγελία σας και να διευκολύνει και εμένα, τότε τα φέρνω όλα εγώ Ελλάδα... Λέτ μι νόου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Και λέω πως πάω Αγγλιά, και πως παίρνω ένα Mac Pro..πώς θα το γυρίσω πίσω αυτό το θηρίο με το αεροπλάνο, δεν νομίζω να πάει μαζί με τις βαλίτσες...ούτε πάνω στο αεροπλάνο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsmeros Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 ενδιαφερομαι να παρω το καινουργιο imac απο το cancom (απο τι καταλαβα το μαγαζι ειναι οκ , ετσι?) στο checkout , λεει στο shipping FREE ) Θα πρεπει να πληρωσω κατι για να ερθει ελλαδα? καποιος που να εχει παρει imac απο το cancom να μου πει? να προτειμησω καποιο αλλο καταστημα?? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 ενδιαφερομαι να παρω το καινουργιο imac απο το cancom(απο τι καταλαβα το μαγαζι ειναι οκ , ετσι?) στο checkout , λεει στο shipping FREE ) Θα πρεπει να πληρωσω κατι για να ερθει ελλαδα? καποιος που να εχει παρει imac απο το cancom να μου πει? να προτειμησω καποιο αλλο καταστημα?? ευχαριστω Το μαγαζί είναι οκ. Free είναι μόνο για αποστολές εντός UK. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsmeros Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 εχει παρει κανεις imac απο το cancom , να ρωτησω για το delivery time. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 εχει παρει κανεις imac απο το cancom , να ρωτησω για το delivery time. Δεν έχω πάρει αλλά επειδή τους ρώτησα, 5-7 μέρες. * Γνωρίζει κανείς πόσες μέρες κάνει να διεκπεραιωθεί μια μεταφορά χρημάτων σε από τράπεζα Ελλάδας σε τράπεζα Αγγλίας; Απότι μου είπαν απο το macuniverse κάνει 3-4 μέρες, ισχύει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triggerman Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Τελικα καταληξαμε στο αν το macuniverse ειναι εμπιστο μαγαζι?Δηλαδη μπορουμε να προχωρησουμε αφοβα σε αγορα ακομα κι αν ειναι με bank transfer.Και μερικες ακομα ερωτησεις : 1)Ποσες μερες διαρκει η μεταφορα των χρηματων ? 2)Ποσα χρηματα εξτρα πληρωνουμε στην τραπεζα για την μεταφορα? 3)Περιπου ποσες μερες απο την μερα που ολοκληρωνεται η μεταφορα των χρηματων θα παραλαβουμε το μηχανημα? Aκομα καλυτερα αν μπορει να μας περιγραψει καποιος που παρηγγειλε ,ακριβως βημα βημα την διαδικασια θα ηταν πολυ ευχρηστο. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Τελικα καταληξαμε στο αν το macuniverse ειναι εμπιστο μαγαζι?Δηλαδη μπορουμε να προχωρησουμε αφοβα σε αγορα ακομα κι αν ειναι με bank transfer.Και μερικες ακομα ερωτησεις :1)Ποσες μερες διαρκει η μεταφορα των χρηματων ? 2)Ποσα χρηματα εξτρα πληρωνουμε στην τραπεζα για την μεταφορα? 3)Περιπου ποσες μερες απο την μερα που ολοκληρωνεται η μεταφορα των χρηματων θα παραλαβουμε το μηχανημα? Aκομα καλυτερα αν μπορει να μας περιγραψει καποιος που παρηγγειλε ,ακριβως βημα βημα την διαδικασια θα ηταν πολυ ευχρηστο. Ευχαριστω 1) Από 2 εώς 5 μέρες περίπου. 2) Δεν τα υπολόγισα. 3)Αναλόγως εάν υπάρχει stock αυτό που θές σε 7-10 μέρες μπορεί να το έχεις. Εάν δεν υπάρχει το παραγγέλνουν τους έρχετε σε 7-10 μέρες και άλλες τόσες κάνει για να έρθει. Έτσι μου είπαν δλδ από το μαγαζί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triggerman Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Εσυ whiteyez εχεις παραγγειλει δηλαδη απο το εν λογω site(το macuniverse)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Έχω παραγγείλει και περιμένω ένα Mac Pro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos37 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Κι εγώ έχω παραγγείλει από εκεί(macuniverse) και αυτή τη στιγμή μπορώ να δω ότι η παραγγελία μου είναι στα Σόφια - Βουλγαρία, λογικά τη Δευτέρα είναι εδώ.... Είναι εντάξει το μαγαζί. Τα παραπάνω έξοδα στην τράπεζα(στην περίπτωσή μου Alpha Bank) είναι 12 ευρώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Παιδες ευχομαι να πανε ολα καλα, περιμενουμε εντυπωσεις μολις παραλαβετε. Φιλε Βαγγελη τι αγορασες και τα εξοδα ηταν 12Ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Νομίζω με DPD τα στέλνουν και μου τη σπάει γιατί θα κάνει όλο το γύρο της Ευρώπης για να έρθει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Να εμπλακώ κ γώ λίγο να μπερδευτούμε κι άλλο? Οι τιμές στο site τους όταν λένε 975£+vat είναι μέσα το φπα? Επίσης, εφόσον υπάρχει κάποιο προιόν στο site(iMac 2.8) σημαίνει οτι το έχεουν κ διαθέσιμο έτσι? Έπειτα, έξοδα αποστολής κ τα στοιχεία της τραπέζης τους τα μαθαίνουμε μετα απο επικονωνία μαζί τους? @Whiteyez, στην τράπεζα τους είπες θέλω να μεταφέρω 1200λίρες πχ σε αυτή την αγγλική τράπεζα κ σου μετατρέπουν αυτοί τα ευρώ + τη προμήθεια ? Κ σαν αιτιολογία βάζεις το όνομά σου ή κατι άλλο?? Συγγνώμη για το πρίξιμο, να διαφωτιστεί λίγο το ζήτημα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.