IoNik Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Φίλε loNik, όταν λες το ξέρεις, εννοείς ότι μπορείς να μας επιβεβαιώσης ότι είναι έγκυρο? Μπορώ να επιβεβαιώσω πως όταν κάτι φίλοι απο Αγγλία είχαν παραγγείλει τα πράγματα τους ήρθαν κανονικά. Βέβαια είχαν πληρώσει με κάρτα, ήταν όμως μέσα στο ΓΙΟΥΚΕΙ. Πολύ ανησυχία βλέπω σχετικά με το μανι τρανσφερ, γτ έτσι?
Cue Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Γιατί επί της ουσίας δεν μπορείς να αμφισβητήσεις απ' όσο γνωρίζω μία "κατάθεση" σε σχέση με μία αγορά μέσω πιστωτικής κάρτας με πρόφαση ότι δεν σου ήρθε το προϊόν.
Cue Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Γιατί επί της ουσίας δεν μπορείς να αμφισβητήσεις απ' όσο γνωρίζω μία "κατάθεση" σε σχέση με μία αγορά μέσω πιστωτικής κάρτας με πρόφαση ότι δεν σου ήρθε το προϊόν.
vaggos37 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 ΤΡΟΜΕΡΑ ΝΕΑ!!!!Λοιπόν μόλις έλαβα απάντηση. Για να κάνω μια μικρή εισαγωγή ρώτησα πόσο χρόνο πρέπει να περιμένω για να έρθει σπίτι μου απο τη στιγμή του bank transfer και μέσα στην όλη ιστορία του πέταξα ότι είμαι καθηγητής πληροφορικής και ενεργό μέλος ενός τεχνολογικού φόρουμ που έχει ενθουσιαστεί με τη δυνατότητα σας αποστολής στην Ελλάδα. Οτι περιμένουν τα νέα πολλοί άνθρωποι και αν όλα πάνε καλά θα έχετε πολλές παραγγελίες απο Ελλάδα σύντομα + διάφορες άλλες παπαριές για να μου στείλουν όλο και πιο πολλές λεπτομέρειες. Επίσης ανέφερα οτι πολλοί φίλοι έχουν δυσαρεστηθεί απο τη μή δυνατότητα χρήσης πιστωτικής κάρτας για να νιώθουν πιο εξασφαλισμένοι. Κάτι άλλο που ρώτησα είναι αν έχει διαφορά στο χρόνο αποστολής ένας custom made απο ένα default mac. Απάντηση Aπο τη στιγμή του bank transfer μέχρι να έρθει σπίτι μας θα μεσολαβήσουν 7-10 εργάσιμες είτε είναι ένας απο τους στάνταρ iMac είτε με δικές μας προσθήκες. Εγώ ρώτησα για iMac 2.8 24" 2 GB Ram NVIDIA 8800 (αλλαγή απο στάνταρ) 500 GB HD (αλλαγή απο στάνταρ) 3ετές AppleCare και η τιμή μαζί με τα 24.95 μεταφορικά βγαίνει 1398 λίρες ~1487 ευρώ με τη σημερινή ισοτιμία.Απίθανο??? Επισης μου έστειλέ και πλήρες πακέτο με τις λεπτομέρειες για την τράπεζα με IBAN κ.λ.π Βάζω και ένα κομμάτι απο το mail για τα υπόλοιπα. Please find enclosed our quote for the specification you sent. From the day we receive your bank transfer payment we would expect delivery to be 7-10 working days, as these machines are ordered from the factory. There would not be a difference in the estimate for the 3.06 version. I have enclosed our bank details below so you can make a bank transfer, please let me know if you go ahead. Thank you for letting others know about our store. There are no reasons to worry about not being able to pay by credit card or paypal, we are a trustworthy family run business that is showing great success through these tough economic times, and we have recently been nominated for the Coutts Family Business of the Year 2008-09. Quote number: 9610, taken by: Ed. 1 x APPLE iMac 24inch Core 2 Duo 2.8GHz, 2GB 800MHz RAM, 320GB 7200rpm Hard Drive, 8x SuperDrive ATI Radeon HD 2600 PRO 256MB GDDR3, Airport, Bluetooth, iSight, wired ultra-thin Keyboard and Mighty Mouse, Apple Remote, OSX 10.5, iLife ‘08 - £975 1 x APPLE iMac Upgrade - GRAPHICS from ATI Radeon HD 2600 PRO (256MB GDDR3) to NVIDIA GeForce 8800 GS (512MB GDDR3) - £76.6 1 x APPLE iMac Upgrade - HARD DRIVE from 320GB to 500GB - £25 1 x APPLE iMac Upgrade - Applecare - £115 Goods Total - £1191.6 Shipping Cost - £24.99 Total Including Shipping - £1215.99 VAT Amount - £182.4 Credit Card Fee - £0 on Debit/Switch - 2% on Visa & Mastercard Grand Total - £1398.39 Please let us know if there is any other information you require. In the meantime Best regards Ed Spary Media Sales PLANET AUDIO SYSTEMS Tel: +44 (0)20 8950 1485 Fax: +44 (0)20 8950 1294 Planet Audio Group 33 Bournehall Avenue Bushey Hertfordshire WD23 3AU -----Προστέθηκε 27/1/2009 στις 07 : 00 : 03----- Η αντίστοιχη τιμή απο το ελληνικό Applestore είναι 1552 + 19% = 1846 ευρώ χωρίς το 3ετές Applecare. Αν όλα πάνε καλά βλέπω τη Rainbow να έχει ένα μικρό θέμα... Φίλε ripper386, τι έγινε με την παραγγελία σου, κατάθεσες τα χρήματα, πόσο σε χρέωσαν παραπάνω, τι σου είπαν από το κατάστημα, τα έλαβαν κανονικά, υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξουμε στην κατάθεση, για πες για πες....
SlackulatoR Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Για ρίξτε και μία ματιά εδώ: https://www.cancomuk.com/
triggerman Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δεν λεει κατι για το αν στελνουν και εκτος UK.
x_vagos_x Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Ναι, αυτό παρατήρησα... Εσύ έχεις πάρει κάτι από εκεί φαντάζομαι... Πόσες μέρες έκανε να έρθει το εμπόρευμα, και τι τρόπους πληρωμής χρειάστηκε;
ripper386 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Φίλε ripper386, τι έγινε με την παραγγελία σου, κατάθεσες τα χρήματα, πόσο σε χρέωσαν παραπάνω, τι σου είπαν από το κατάστημα, τα έλαβαν κανονικά, υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξουμε στην κατάθεση, για πες για πες.... Φίλε vaggos37 δεν έχω προχωρήσει στην παραγγελία επειδ΄η δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα με τον iMac που ήδη έχω. Πάντως για εμένα δεν τίθεται θέμα εμπιστοσύνης για αυτό το μαγαζί. Το έχω τσεκάρει με διάφορους τρόπους και είμαι σίγουρος ότι δεν είναι απάτη. Το βρήκα και στο kelkoo κάτι σαν το Ελληνικό skroutz που έχει μόνο υπαρκτά e-shops. Όσο για το cancom που αναφέρει άλλος φίλος, έκανα μια δοκιμή μέχρι το checkout και βγάζει για Ελλάδα 91 λίρες ταχυδρομικά και δέχεται πιστωτική. Πιθανόν να είναι και αυτό μια λύση.... Εγώ θα προτιμούσα πάντως το πρώτο που έχει και λίγο περισσότερες επιλογές στο customization. Αν έχω νέα θα επανέλθω
SlackulatoR Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δεν λεει κατι για το αν στελνουν και εκτος UK. Αν λες για cancomuk, είχα στήλει email πριν λίγες μέρες και μου είπαν πως στέλνουν Ελλάδα. Κάνει περίπου 5 εργάσιμες.
carpe_diem_rj Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Αν κανω παραγγελία απο cancomuk σε 5 θα μου ερθει οταν το στειλουν ? Δηλαδη αν φτιαξω εγω το μηχανημα οπως το θελω ποσο καιρο κανει να φτιαχτει για αποστολη? Στο macuniverse αν πληρωση με την χρεωστικη καρτα που δεν μου το απαγορευουν θα γινει κανονικα η συναλλαγη η θα κοψουν την παραγγελια? Και το cancomuk δειχνει σε φωτο τα διαφορα υποκαταστηματα που εχει οποτε δεν νομιζω να ειναιν απατη.Επισης οι σελιδα του cancomuk ειναι σε https. Αυριο μαλλον παω για την παραγγελια γιαυτο οποιος μπορει ας πει την γνωμη του απο που να τον αγορασω...
telegamesvg Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Mαλλον κ εγω απο Cancomuk θα παραγγειλω .. Ποσο να θελει αραγε για εξοδα αποστολης ...? Oριστε τι λενε κ στο MacRumors για αυτο το μαγαζι: http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=640871
SlackulatoR Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Ναι, εγώ έκανα αυτό το topic στο mac rumors. Όσο για τα έξοδα αποστολής θα πρέπει να επικοινωνήσεις με τους ίδιους. Εμένα για το iMac που ρώτησα μου είπε 90pounds.
IoNik Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Cancom έχει κάτω απ'το σπίτι μου και έχω αγοράσει απο εκεί οπότε η αλυσίδα όντως υπαρχει
tsitris Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Φίλοι , Eγώ με την σειρά μου θέλω να πάρω τον macbook pro 17 "2.93 (+ logic pro 8) σε κάνα μηνα περίπου,επειδή είμαι λίγο ψιλό άσχετος με τις διαφορες ισοτιμίες k τα ξένα e-shop,αν μπορεί κάποιος να μου πει περίπου ποσο θα στοιχίσει (τελική τιμή) αν μπορώ να εμπιστευτώ τόσο μεγάλο κόστος και λοιπές συμβουλές. ευχαριστώ
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Γνωρίζει κανείς κανένα μαγαζί από Αγγλία ή από εξωτερικό που να δέχεται μέσω Paypal, για ένα iPod; Έκανα τη χαζομάρα να παραγγείλω ένα από Αμερική και μόλις συνειδητοποίησα ότι θα πληρώσω φόρους την ακύρωσα. Οπότε τώρα έχω χρήματα στο Paypal και όχι στην κάρτα, οπότε δεν μπορώ να παραγγείλω (πχ) από Amazon.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.