Προς το περιεχόμενο

Αγορά Apple προϊόντων απο Αγγλία? Βρέθηκε λύση...

ripper386

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1500 ευρώ έρχεται συνολικά(μαζί με vat + τέλη εμβάσματος+ μεταφορικά)...το θέμα ειναι:ποσο θα σου χρεώσει το pound η τράπεζα;;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Με Ιnternet Banking, η χρεωση δεν ειναι η ελαχιστη δυνατη (η καθολου) για μεταφορα χρηματων? :-)

Η Εθνικη θελει (νομιζω) 0.50 μονο, για μεταφορα σε αλλο λογαριασμο οποιουδηποτε/οπουδηποτε B)

Και το VAT, υπαρχει ενα ενδεχομενο να μη το πληρωσεις, αν γινει εταιρικη αγορα κι οχι προσωπικη.

[βασικα εαν ηταν αλλη χωρα, εντος του ευρω, π.χ. Γερμανια, το παραπανω θα επαιζε πιο σιγουρα]

1500 ευρώ έρχεται συνολικά(μαζί με vat + τέλη εμβάσματος+ μεταφορικά)

Η τιμή που έδωσα παραπάνω είναι με VAT. +30 λίρες μεταφορικά, πάμε στις 1335. Και το έμβασμα δεν θα είναι 165 ευρώ.

Η Εθνικη θελει (νομιζω) 0.50 μονο, για μεταφορα σε αλλο λογαριασμο οποιουδηποτε/οπουδηποτε B)

Έχω internet banking της Εθνικής και το είχα ρωτήσει αυτό κάποτε. Μου εξήγησαν ότι ναι μεν η Εθνική θα χρεώσει 50 λεπτά για εξερχόμενο έμβασμα σε άλλη τράπεζα αλλά η άλλη τράπεζα θα χρεώσει επιπλέον τα δικά της τέλη εισερχόμενου εμβάσματος, τα οποία φυσικά διαφέρουν από τράπεζα σε τράπεζα και πρέπει να ρωτήσεις! Άσε που νομίζω ότι αυτό με τα 50 λεπτά ισχύει μόνο για ελληνικές τράπεζες μέσω ΔΙΑΣ.

Άσε που νομίζω ότι αυτό με τα 50 λεπτά ισχύει μόνο για ελληνικές τράπεζες μέσω ΔΙΑΣ.

Μεχρι το 2007, ετσι εστελνα χρηματα @ Ολλανδια απο Εθνικη στην Amro,

κι οχι σε δικο μου λογαριασμο, με 0.50 σιγουρα -και ποσα > 1000 ευρω :P

[σε εμενα τουλαχιστον, σιγουρα δεν υπηρχε αλλη χρεωση, θα φαινοταν]

@arxaggelos

mbp.png

στο checkout άλλα σου λέει...

και

1 362,75 British pounds = 1 445,6178 Euros

βάλε και μεταφορικά μέσα...

επίσης, πριν ένα μήνα περίπου έστειλα έμβασμα στη γερμανία για την αγορά του mbp μου και με χρέωσαν 27 ευρώ για 1775ευρώ...Τράπεζα Πειραιώς...επίσης, δεν είναι το ίδιο να στέλνεις έμβασμα σε άλλη ελληνική τράπεζα με το να το στέλνεις στο εξωτερικό...

Μεχρι το 2007, ετσι εστελνα χρηματα @ Ολλανδια απο Εθνικη στην Amro,

κι οχι σε δικο μου λογαριασμο, με 0.50 σιγουρα -και ποσα > 1000 ευρω :P

[σε εμενα τουλαχιστον, σιγουρα δεν υπηρχε αλλη χρεωση, θα φαινοταν]

σύμφωνα με αυτά που μου είπαν στην εθνική (δεν είμαι τραπεζικός), προφανώς η amro δεν χρεώνει εισερχόμενα, και δεν ισχύει μόνο για ΔΙΑΣ....

@natural_sgf

έχεις δίκιο, απλώς εγώ ανέφερα τιμή για το iMac 24" 3.06, ενώ εσύ δίνεις για Macbook.

ΟΙ τιμές είναι χωρίς VAT 15% αλλά αν προχωρήσετε στο checkout, φαίνεται η τιμή με το φόρο. Οι τιμές είναι ακριβώς αυτές που έχει το Αγγλικό Applestore , κι έχω την εντύπωση ότι είναι λίγο φθηνότερα κάποια απο τα εξτρά μνήμη κ.λ.π που μπορεί να βάλει κάποιος επιπλέον.

Για το αν είναι σοβαρό το μαγαζί μπορεί να δεί κάποιος το οτι είναι Apple Solution Expert και Authorized Training Center.

Όσο για το bank transfer θα κάνω σχετική ερώτηση αύριο για το ποιά τράπεζα υποστηρίζουν και θα ρωτήσει και η γυναίκα μου που δουλεύει σε τράπεζα, πόσο είναι το κόστος του να στείλεις έμβασμα 1500-2000 ευρώ σε αυτή την τράπεζα.

Πάντως νομίζω δε θα είναι πάνω απο 20-40 ευρώ.

Φίλε ripper386, μήπως έμαθες τι παίζει με το bank tranfer με το συγκεκριμένο κατάστημα?

ΟΙ τιμές είναι χωρίς VAT 15% αλλά αν προχωρήσετε στο checkout, φαίνεται η τιμή με το φόρο. Οι τιμές είναι ακριβώς αυτές που έχει το Αγγλικό Applestore , κι έχω την εντύπωση ότι είναι λίγο φθηνότερα κάποια απο τα εξτρά μνήμη κ.λ.π που μπορεί να βάλει κάποιος επιπλέον.

Για το αν είναι σοβαρό το μαγαζί μπορεί να δεί κάποιος το οτι είναι Apple Solution Expert και Authorized Training Center.

Όσο για το bank transfer θα κάνω σχετική ερώτηση αύριο για το ποιά τράπεζα υποστηρίζουν και θα ρωτήσει και η γυναίκα μου που δουλεύει σε τράπεζα, πόσο είναι το κόστος του να στείλεις έμβασμα 1500-2000 ευρώ σε αυτή την τράπεζα.

Πάντως νομίζω δε θα είναι πάνω απο 20-40 ευρώ.

Φίλε ripper386, μήπως έμαθες τι παίζει με το bank tranfer με το συγκεκριμένο κατάστημα?

Το mail που έλαβα για την τράπεζα είναι

If you can let me know the full specifications of your order for an iMac 24", I will send you over our best quote along with our banking details.

The name of our bank is: Coutts Bank

Address: The Strand, London. England WC2R OQS

I look forward to hearing from you.

Best regards

Alex Rose

Sales Team

Του έστειλα ερώτηση χτες το βράδυ, για το πόσο καιρό κάνει να έρθει ένας custom made και ένας standard edition iMac και περιμένω σήμερα απάντηση.

Όσο για το κόστος του bank transfer περίμενα να μάθω το όνομα της τράπεζας που συνεργάζονται.Για νεότερα τα λέμε.

Ένα πρόχειρο τσεκάρισμα για την τράπεζα

Coutts & Co is the UK private banking arm of the Royal Bank of Scotland. The Royal Bank of Scotland Group is one of the world's largest banking groups.

Το mail που έλαβα για την τράπεζα είναι

If you can let me know the full specifications of your order for an iMac 24", I will send you over our best quote along with our banking details.

The name of our bank is: Coutts Bank

Address: The Strand, London. England WC2R OQS

I look forward to hearing from you.

Best regards

Alex Rose

Sales Team

Του έστειλα ερώτηση χτες το βράδυ, για το πόσο καιρό κάνει να έρθει ένας custom made και ένας standard edition iMac και περιμένω σήμερα απάντηση.

Όσο για το κόστος του bank transfer περίμενα να μάθω το όνομα της τράπεζας που συνεργάζονται.Για νεότερα τα λέμε.

Ένα πρόχειρο τσεκάρισμα για την τράπεζα

Coutts & Co is the UK private banking arm of the Royal Bank of Scotland. The Royal Bank of Scotland Group is one of the world's largest banking groups.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...