ripper386 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Επειδή το να βρώ κατάστημα απο Αγγλία με λίγα ταχυδρομικά μου έχει γίνει έμμονη ιδέα την τελευταία εβδομάδα, περιγράφω τη λύση που βρήκα με περιπέτειες στο blog μου. http://educast.gr/?p=150 Η λύση για αυτούς που βαριούντε να διαβάσουν το full story λέγεται http://www.macuniverse.co.uk και μετά απο επικοινωνία που είχα στέλνουν στην Ελλάδα με 25 περίπου λίρες ταχυδρομικά για ένα iMac 24". H μόνη ιδιαιτερότητα είναι ότι θέλουν bank transfer. Αν θεωρείται απο τους admin διαφήμιση στο blog μου (υπάρχει και στην υπογραφή μου) διαγράφω το link του post. Σκοπός μου είναι μόνο να μοιραστώ μια καλή για όλους πληροφορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Ωραιος ρε φιλε!! Υ.Γ.: Στο blog σου εχεις λαθος λινκ για το μαγαζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotalis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 αν ειναι εμπιστο το μαγαζι προκειται για παρα πολυ καλες τιμες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 τρελές τιμές...το αγόρασες τελικα;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
carpe_diem_rj Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δηλαδη απο το site αυτο μπορουμε να το αγορασουμε στο στελνουν κανονικα ελλαδα και φτιαχνουμε το μακ οπως θελουμε εμεις.Ξερουμε ποσο καιρο κανει να το στειλει ? 1 μηνα οπως λενε εδω? Επισης αξιζει η αγορα του ιμακ στα 3.06 τωρα? Ολο ακουγετε οτι θα βγουν καινουρια αλλα τπτ....γιατι τοση μυστικοπαθεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deus Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 για το imac καλύτερα να περιμένεις όποιος αγοράσει ας γράψει εδώ τις εντυπώσεις του οι τιμές είναι φανταστικές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
carpe_diem_rj Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 για το imac καλύτερα να περιμένεις όποιος αγοράσει ας γράψει εδώ τις εντυπώσεις του οι τιμές είναι φανταστικές! Ποσο να περιμενω ομως ???? 1 μηνα 2 μηνες ποσο?? Γιατι δεν βγαινει καποιος να πει ρε παιδια σε 1 μηνα θα βγουν νεα ιμακ ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiriga81 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Φοβερό! Από εκεί θα παραγγείλω το νέο άσπρο MacBook το οποίο πωλείται σε όλη την Ευρώπη εκτός της χώρας μας! 5 Φεβρουαρίου λένε έρχεται και θα κάνει 1000 ευρώ. Σε αυτό το site δυστυχώς δεν το έχουν ακόμα, αλλά ελπίζω...... Και μάλλον πιο φτηνά από εμάς θα το δίνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vitalogy Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 ρε σεις εισαστε σιγουροι οτι αυτες ειναι τελικες τιμες? απιστευτα χαμηλες μου φαινοντε. Αυτο το +vat που λεει διπλα στην τιμη τι ειναι? Αφου βλεπω οτι εχει και για πιστωτικες, σιγουρα δεν γινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 VAT είναι σαν το δικό μας ΦΠΑ..Τώρα πόσο είναι δεν ξέρω. Different rates of VAT apply in different EU member states. The minimum standard rate of VAT throughout the EU is 15%, although reduced rates of VAT, as low as 0%, are applied in various states on various sorts of supply (for example, newspapers and certain magazines in Belgium). The maximum rate in the EU is 25%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 To +vat(value added tax) ειναι το ΦΠΑ κ πρεπει να το υπολογιζεις κ αυτο.(15% ειναι στην Αγγλια) Οι τιμες ειναι οι κανονικες τιμες με τις οποιες πουλαει κ η ιδια η apple στο αγγλικο applestore. Απλα λογω οτι η λιρα εχει πεσει πολυ σε σχεση με το ευρω, οι τιμες απο Αγγλια ειναι πολυ χαμηλες για ολα τα προιοντα. Το site αυτο εχει το πλεονεκτημα οτι στελνει κ Ελλαδα απο οτι φαινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vitalogy Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 α για μια στιγμη. δηλαδη ειναι χωρις το vat oι τιμες αυτες? γιατι αν ειναι ετσι σιγα την διαφορα που θα εχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 α για μια στιγμη. δηλαδη ειναι χωρις το vat oι τιμες αυτες? γιατι αν ειναι ετσι σιγα την διαφορα που θα εχουν ε, μια ψιλοδιαφορά την έχουν.... τα high-end 24άρια imac 3.06 στο μαγαζί αυτό έχουν 1242 λίρες = 1,305.18 ευρώ κι εδώ αναζήτηση στην ψωροκώσταινα, που δίνει για τα ίδια μόλις...600 ευρώ ακριβότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos37 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά, το κατάστημα λέει πληρωμή μέσω bank transfer, μήπως ξέρει κανείς, εάν ισχύει ότι πληρώνουμε περίπου 30 ευρώ παραπάνω για περίπου 1800 ευρώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ripper386 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 ΟΙ τιμές είναι χωρίς VAT 15% αλλά αν προχωρήσετε στο checkout, φαίνεται η τιμή με το φόρο. Οι τιμές είναι ακριβώς αυτές που έχει το Αγγλικό Applestore , κι έχω την εντύπωση ότι είναι λίγο φθηνότερα κάποια απο τα εξτρά μνήμη κ.λ.π που μπορεί να βάλει κάποιος επιπλέον. Για το αν είναι σοβαρό το μαγαζί μπορεί να δεί κάποιος το οτι είναι Apple Solution Expert και Authorized Training Center. Όσο για το bank transfer θα κάνω σχετική ερώτηση αύριο για το ποιά τράπεζα υποστηρίζουν και θα ρωτήσει και η γυναίκα μου που δουλεύει σε τράπεζα, πόσο είναι το κόστος του να στείλεις έμβασμα 1500-2000 ευρώ σε αυτή την τράπεζα. Πάντως νομίζω δε θα είναι πάνω απο 20-40 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.