Προς το περιεχόμενο

WEP and WPA Wireless Networks ποσο secure?"Σπαζοντας wpa2 encryption"

100 010 00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να μπω κ εγώ στη συζήτηση;!! Νομίζω ότι μπορείτε να με βοηθήσετε.. έχω αυτό το modem: Sagem, F@st 1500WG. Υποψιάζομαι ότι κάποιος ύπουλος γείτονας κλέβει από τη σύνδεση μου. Προς το παρόν χρησιμοποιώ WEP key, το οποίο ήταν προεγκατεστημένο. Πως μπορώ να αλλάξω αυτή τη ρύθμιση βάζοντας WPA; Δεν με εμπιστεύομαι ιδιαίτερα, μην κάνω καμιά βλακεία και δεν μπορώ να συνδεθώ μετά!!

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σε ποιά περιοχή μένεις; :lol:

Μήπως να μετακομίσουμε για νάχουμε τζάμπα σύνδεση; :lol:

Δεν νομίζω πάντως πως φταίει ο γείτονας αν εσύ δε βάζεις ένα κλειδί της προκοπής

Εγώ δεν γνωριζω πάντως να σε βοηθήσω επειδή από κλειδιά δεν γνωρίζω.. σόρρυ

Αν όμως ψάξεις σίγουρα θα βρείς στο forum οδηγίες για wpa..

Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω λίνκ

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=1961214

Δημοσ.

Νομιζω οτι το καλυτερο για αποφυγη ενος greek hacker*, ειναι η αλλαγη του κωδικου, τουλαχιστον μια φορα το μηνα. Ενας κωδικος σε 10 byte (HEX) μετ το πρωτο να εχει τη τιμη 0xff και το δευτερο 0x00 ειναι οτι πρεπει. Εαν ειναι επιμονος, τοτε ενα - δυο ddos και θα ειναι gg.

* Το πιτσιρικι που θα διαβασει το manual του aircrack-ng ή κατι τετοιο.

Δημοσ.
Νομιζω οτι το καλυτερο για αποφυγη ενος greek hacker*, ειναι η αλλαγη του κωδικου, τουλαχιστον μια φορα το μηνα. Ενας κωδικος σε 10 byte (HEX) μετ το πρωτο να εχει τη τιμη 0xff και το δευτερο 0x00 ειναι οτι πρεπει. Εαν ειναι επιμονος, τοτε ενα - δυο ddos και θα ειναι gg.

* Το πιτσιρικι που θα διαβασει το manual του aircrack-ng ή κατι τετοιο.

Τι είναι το HEX τι είναι η τιμή 0χff τι είναι η τιμή 0χ00 τι είναι το ddos???

Δεν δίνεις και κανένα παράδειγμα μιάς που κάνεις τον κόπο να απαντήσεις;

Thnks man και σόρρυ για τις ερωτήσεις...

Δημοσ.
Σε ποιά περιοχή μένεις; :lol:

Μήπως να μετακομίσουμε για νάχουμε τζάμπα σύνδεση; :lol:

Δεν νομίζω πάντως πως φταίει ο γείτονας αν εσύ δε βάζεις ένα κλειδί της προκοπής

Εγώ δεν γνωριζω πάντως να σε βοηθήσω επειδή από κλειδιά δεν γνωρίζω.. σόρρυ

Αν όμως ψάξεις σίγουρα θα βρείς στο forum οδηγίες για wpa..

Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω λίνκ

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=1961214

!! ε σε παρακαλώ, το wep key μου φαίνεται μια χαρά!! ποιος ξέρει τι τεχνολογία χρησιμοποιεί και μου κλέβει το internet lol :-D:-D

Θα κάνω την έρευνα μου στο link σου mistral και στο manuscript του modem. Αν οι απορίες μου επιμένουν θα επανέλθω!! Thanx dudes :devil:

Δημοσ.
Να μπω κ εγώ στη συζήτηση;!! Νομίζω ότι μπορείτε να με βοηθήσετε.. έχω αυτό το modem: Sagem, F@st 1500WG. Υποψιάζομαι ότι κάποιος ύπουλος γείτονας κλέβει από τη σύνδεση μου. Προς το παρόν χρησιμοποιώ WEP key, το οποίο ήταν προεγκατεστημένο. Πως μπορώ να αλλάξω αυτή τη ρύθμιση βάζοντας WPA; Δεν με εμπιστεύομαι ιδιαίτερα, μην κάνω καμιά βλακεία και δεν μπορώ να συνδεθώ μετά!!

και χωρις manual αμα μπεις στο μενου του ρουτερ και στην καρτελλα λογικα wireless και μετα κατι για security θα το βρεις,θα εχει check wep και θα βαλεις wpa

Υπάρχει σε dictionary o κωδικός που έγραψα;

Νόμιζα πως τα λεξικά έχουν κάποιες συνηθισμένες - τρόπον τινά - λέξεις και συνδυασμούς λέξεων.

Αny way .. σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Καλή σας μέρα!

den ειπα οτι υπαρχει σε λεξικο.το εγραψα επειδη καποιος δεν θυμοταν απο πανω πως λεγεται το attack αυτο.ειχε γραψει.Ολα αυτα για burant (ή οπος στο καλο λεγονται ) attack, να σου πω την αληθεια, δε ξερω πως ακριβως γινεται το attack σε ενα wep.

Δημοσ.
Τι είναι το HEX τι είναι η τιμή 0χff τι είναι η τιμή 0χ00 τι είναι το ddos???

Δεν δίνεις και κανένα παράδειγμα μιάς που κάνεις τον κόπο να απαντήσεις;

Thnks man και σόρρυ για τις ερωτήσεις...

Το hex δεν ειναι τιποτα αλλο απο μια αναπαρασταση(εμφανιση) ενος byte. Το dos (&ddos) ειναι μια επιθεση(πολλες ειναι αλλα τελος παντον) που ο σκοπος ειναι να crashαρεις εναν αλλο η/υ, μεσου ip protocol. Τα εργαλεια υπαρχουν στο net οπως υπαρχουν και για wep cracking;).

Δημοσ.
Το hex δεν ειναι τιποτα αλλο απο μια αναπαρασταση(εμφανιση) ενος byte. Το dos (&ddos) ειναι μια επιθεση(πολλες ειναι αλλα τελος παντον) που ο σκοπος ειναι να crashαρεις εναν αλλο η/υ, μεσου ip protocol. Τα εργαλεια υπαρχουν στο net οπως υπαρχουν και για wep cracking;).

http://en.wikipedia.org/wiki/Ddos#Distributed_attack

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...