kavaliotis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 BTW, επειδη εγω οντως ενδιαφερομαι για το θεμα για τον λογο οτι παλιοτερα οταν πρωτοβγηκε η εκδοση 3 του WinRAR ειχα την κακη ιδεα να βαλω κατι σημαντικα αρχεια σε ενα RAR τα οποια και τωρα πια εχω ξεχασει το password, θα ηθελα να μιλησουμε σοβαρα εδωμεσα ως προς το τι κυκλοφορει στην αγορα αυτην την στιγμη. Ειναι τοσο σημαντικα που ημουνα ετοιμος να τα στειλω σε καποιο απο τα sites που αναλαμβανουν να σπασουν τους κωδικους εναντι αμοιβης αλλα μου ζητουσανε αρκετα λεφτα και ειπα μπας και βρω την λυση μονος μου. Μιλαμε για κωδικο 12 χαρακτηρων περιπου ισως και περισσοτερα αλλα ευτυχως θυμαμαι (λεμε τωρα!) οτι ειχα βαλει μικρα γραμματα και οχι ειδικους χαρακτηρες ή αριθμους. Οσο ημουνα στρατο παλιοτερα ειχα βαλει το τοτε PC να ψαξει για τον κωδικο για 3+ μηνες μιας και δουλευε 24/7 αλλα με dictionary attack δεν εγινε τιποτα. Βεβαια τωρα πια με multicore υποστηριζομενα προγραμματα δεν εχω ξαναδοκιμασει αλλα το dictionary attack πιστευω οτι δεν προκειται να αποδωσει.
dark_banishing Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Ελπίζω να μην είχες βάλει ελληνική λέξη και το dictionary σου να ήταν π.χ αγγλικό
PCharon Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 (είπα να ηρεμήσω τα πνεύματα το πρωί αλλά δεν έπιασε) Ελπίζω να μην είχες βάλει ελληνική λέξη και το dictionary σου να ήταν π.χ αγγλικό Τα ελληνικά θεωρούνται special-ψαξεβρες-characters! Βρε παιδιά δεν το συζητάμε τώρα (kavaliotis σε σένα το λέω), είπαμε ο AES δεν είναι της πλάκας, έλεος, δεν είναι ηλίθιος όλος ο πλανήτης που τον χρησιμοποιεί. Ο AES που χρησιμοποιείται στα RAR δέχεται key εως και 127 χαρακτήρων. Το δικό μου αρχειάκι από πάνω έχει έναν πάρα πολύ μικρότερο κωδικό, που ούτως ή άλλως όμως δεν σπάει @home. έχω πακετάρει τα :shifty: του καράμπελα, πού να τα στείλω?
dark_banishing Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Φίλε μου είπα ελληνική λέξη όχι ελληνικά γράμματα ; )
PCharon Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Από τα πιο έξυπνα που μπορείς να κάνεις αν γνωρίζεις πως πρόκειται για μία λέξη είναι να φτιάχνεις λεξικό on-the-fly αποκλείοντας κλειδιά που δεν έχουν υπαρκτούς φθόγγους (πάλι μιλάμε για συγκεκριμένη γλώσσα). Το wild guess έχει κάποιες ελπίδες... Μάλιστα αυτό το feature το είχα δει σε κάποιο από τα προγράμματα που κυκλοφορούν.
fsbmaniac Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 καθετε ο καθε χαζος κυριολεκτικα και γραφει οτι μπουρδα οτυ κατεβει .WPA-WPA2 ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ ....εφοσον το συστημα το στησει καποιος γνωστης και καταλληλος για αυτο. Μονο και μονο απο τον κωδικο .... εξαρταται κατα 97% η ασφαλει του δικτυου γιατι αλλο το 123456 αλλο το alexandros και αλλο το !#%&+ThIs_iS 1*5*9(Me_@@aLeXaNdRo@@S Σταματηστε να ειστε ολοι σας hackers ...
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΙΡΕΜΟΥς ΡΥΘΜΟΥς διοτι το θεμα ειναι ενδιαφερον μεν αλλα οχι χωρο αρενας.ευχαριστω.
kavaliotis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Ελπίζω να μην είχες βάλει ελληνική λέξη και το dictionary σου να ήταν π.χ αγγλικό lol οχι δεν ειναι ελληνικη λεξη αλλα δεν θυμαμαι καν τι ειχα βαλει, ειχα διαλεξει τοτε νομιζω 2 ονοματα που τα κολλησα αλλα οτι και να δοκιμασα δεν βρηκα λυση. Δεν εβαλα δηλαδη τα συνηθισμενα passwords μου γιατι ισως τα ηξερε καποιος (καποια βασικα!). Τελος παντων ελπιζω να κανουμε καμμια δημιουργικη κουβεντα εδω μεσα μπας και βρουμε πιο συγχρονους τροπους για τα RAR αρχεια ή για τα ασυρματα δικτυα.
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 πιο χρησιμο ειναι το rar παρα το ασυρματο δικτυο τελικα.καποτε ειχα βρει ενα προγραμμα που εσπαγε rar οπως και office κτλ αλλα ηταν για παλια rar και μαλον θα παιζε με κανα λεχικο και αυτο
PCharon Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 ειχα διαλεξει τοτε νομιζω 2 ονοματα που τα κολλησα αλλα οτι και να δοκιμασα δεν βρηκα λυση. Αν όντως θυμάσαι πως έκανες κάτι τέτοιο (κόλλησες δύο υπαρκτές λέξεις/με η χωρίς ειδικό χαρακτήρα ανάμεσα/με ή χωρίς κεφαλαίο το πρώτο τους και ομοίως...) τότε θεωρώ εύκολο το να βρεις τον χαμένο κωδικό. Απλά φτιάχνεις ένα προσαρμοσμένο λεξικό.
kavaliotis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Τι εννοεις προσαρμοσμενο λεξικο? Δωσε κανα λινκ να δω περιπου πως το κανεις.Εγω δοκιμαζω τα καποια τεραστια σε μεγεθος που υπαρχουνε με ετοιμους κωδικους και ειχα διαλεξει στο προγραμμα να κανει και παραλλαγες αυτων αν θυμαμαι καλα. Αλλα μιλαμε ηθελε αιωνες...
PCharon Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Όχι δεν εννοώ αυτό. Εννοώ να φτιάξεις δικό σου λεξικό βασισμένο σε αυτά που θυμάσαι. Τα προγράμματα από μόνα τους δεν κάνουν τίποτα, ειδικά αν έβαλες δύο λέξεις και μετά προσπαθούσες να το σπάσεις με τα συνήθη λεξικά. άδικο κόπο έκανες. Δεν αναφέρομαι σε link, αναφέρομαι σε πράγματα που θα έκανα μόνος μου αν με ενδιέφερε το θέμα. ΑΝ όντως θυμάσαι περίπου τί έβαλες, μπορούμε να το συζητήσουμε σε ΠΜ αν θες μήπως βρούμε λύση, αν πρόκειται για κάτι πολύ σημαντικό και αξίζει τον κόπο. Mε λίγη τύχη μπορεί να είναι και θέμα ωρών.
poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Τι εννοεις προσαρμοσμενο λεξικο? Δωσε κανα λινκ να δω περιπου πως το κανεις.Εγω δοκιμαζω τα καποια τεραστια σε μεγεθος που υπαρχουνε με ετοιμους κωδικους και ειχα διαλεξει στο προγραμμα να κανει και παραλλαγες αυτων αν θυμαμαι καλα. Αλλα μιλαμε ηθελε αιωνες... αφου εχεις βαλει δυο λεξεις δεν θα κανει τιποτα το ετοιμο ποτε αφου δεν εχει διπλες λεξειις ενωμενες.
poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 λιγα post Πιο πανω ειπα κατι για την ομαλη εξελιξη του thread.την επομενη φορα απλα θα πεσει lock μαζι με τα ""παρελκομενα"" του lock"
nsmaker Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Aireplay v2.2 Beta 7 (Whax 3.0) ειναι εφικτο ... αν οχι σε γενικες γραμμες σε ειδικες δεν υπαρχει ασφαλεια... χωρις πολλα λογια... Αλλα δεν μπορει να την παραβιαζει το καθε kinder bueno που τρεχει μια εκδοση linux απλα και μονο για να την δειχνει και να καυχιεται στους φιλους του (kinder delice).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.