Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Linux......

Iron_man21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τελικά στο Vmware πέρασα το Mandriva και το fedora 10.το Mandriva το καταλαβαίνω πιο εύκολα ενώ το Fedora 10 σιγά σιγά.δοκίμασα πρώτα το Bayanihan Linux αλλά κατά την γνώμη μου ήταν σκέτη βλακεία!!!!!!!!μετά ως δεύτερο πήγα να περάσω το Ark Linux γιατί μου φάνηκε ωραίο αλλά κάτι δεν γινόταν σωστά στην εγκατάσταση και δεν μπόρεσα να το περάσω.τελικά έβαλα το Fedora 10 και μετά το Mandriva.Τώρα τα έχω και τα δύο.

-----Προστέθηκε 26/1/2009 στις 06 : 07 : 05-----

Και είμαι πολύ Happy!!!!!!!!!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Κλασικα εγω πρωτεινω Sabayon..........αλλα να ξερεις το 4 εχει μερικα bugs που ειναι λιγο σπαστικα.........

Εγω χρησιμοποιω Sabayon απο τον Σεπτεμβιο και ειμαι υπερ ευχαριστημενος.....;););)

Τωρα με τα bugs θα περιμενω το kde 4.2 να δω τι θα γινει......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αμα εχεις πανω απο 1 GB RAM θα το λατρεψεις.........

απλά να τονίσω για να μη γίνει καμμιά παρεξήγηση,

ark και arch είναι τελείως διαφορετικές διανομές.

ναι το ξέρω.

-----Προστέθηκε 26/1/2009 στις 07 : 42 : 18-----

Κλασικα εγω πρωτεινω Sabayon..........αλλα να ξερεις το 4 εχει μερικα bugs που ειναι λιγο σπαστικα.........

Εγω χρησιμοποιω Sabayon απο τον Σεπτεμβιο και ειμαι υπερ ευχαριστημενος.....;););)

Τωρα με τα bugs θα περιμενω το kde 4.2 να δω τι θα γινει......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αμα εχεις πανω απο 1 GB RAM θα το λατρεψεις.........

σε λίγο καιρό και το Sabayon,,,αλλά με το χαλαρό,,,,,,μην παίρνουμε πολύ φόρα.

Πάντος απ' ότι είδα στην ιστιοσελίδα του πρέπει όντος να είναι καλό.

-----Προστέθηκε 26/1/2009 στις 07 : 44 : 03-----

μπορεί κάποιος που έχει το Ark ή έχει ασχοληθεί λιγο μαζί του να μου πει τις εντυπώσεις του γι' αυτό.

το crunchbang ειναι ubuntu με openbox. ολη η φιλοσοφια του ειναι ενα πιο ελαφρυ ubuntu χωρις το gnome.

αν θελεις κατι σε gnome πηγαινε στο ubuntu ή στο mint.

τι θέματα μπορώ να του βάλω και απο που?

Έχω εδώ και λίγο καιρό το Fedora 10 και είναι πολύ καλό!Πολύ καλύτερο από Ubuntu. Από τις εύκολες διανομές είναι ότι καλύτερο.

Το Debian πάντως ακόμα δεν το μετακινεί από την κορυφή μου (αν συνηθίσεις στο apt)...

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...