sergyma Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 έχω laptop Thoshiba στο οποίο έχω περασμένα τα Windows vista.πέρασα το πρόγραμμα το οποίο να είναι στην δυσκολία του μέτριο προς δύσκολο.ευχαριστώ πολύ σε όποιον μου απαντήσει. ολες οι διανομες αποτελουνται απο τα ιδια συστατικα LINUX/GNU + X11 + KDE η GNOME ..... η εγκατασταση ολων ακομα και των πιο δυστροπων π.χ debian ειναι πλεον ευκολη απλως καποιες χρησιμοποιουν τις πιο προσφατες εκδοσεις των συστατικων του με το ρισκο να εμφανιζουν καποια ασταθεια ενω αλλες δινουν βαση στη σταθεροτητα οσο για τη βοηθεια που θα χρειαστεις καποια στιγμη θα βρεις για ολες σχεδον αλωστε οι οδηγιες για τη λυση καποιου προβληματος μιας διανομης ισχυουν για ολες που χρησιμοποιουν ιδια συστατικα δοκιμασε διαφορα live cd και οποια σου κατσει καλυτερα εγκατεστησε την Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Το Sabayon παίζει να είναι από τις λίγες διανομές που μου έχει κάτσει σχεδόν τέλεια σε ότι το έχω βάλει. Είναι καλή φάση για κάποιον που ασχολείται πολύ με multimedia, είναι έτοιμο out of the box Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j11h Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Το Sabayon παίζει να είναι από τις λίγες διανομές που μου έχει κάτσει σχεδόν τέλεια σε ότι το έχω βάλει. Είναι καλή φάση για κάποιον που ασχολείται πολύ με multimedia, είναι έτοιμο out of the box Φοβερο το sabayon αλλα ακομη λιγο δυσκολο για τα χερια μου.Εχει 8-9 μηνες που δουλευω ubuntu και ακομη ειναι λιγο νωρις για μεγαλες αλλαγες.Παντος επομενος στοχος μου ειναι το sabayon.Οταν τα ειδα πρωτη φορα εμεινα μ@λ@κ@ς απο το γραφικο περιβαλλον του,αλλα παραμενουν λιγο δυσκολα ακομη για μενα. Πιστευω οτι ειναι ενα απο τα κορυφαια λειτουργικα που υπαρχουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 sabayon = το ubuntu του gentoo. πολύ ωραίο artwork, αλλά μέχρι εκεί. Διανομή που έχει 2 διαχειριστές πακέτων, εάν είσαι άπειρος θα σου τινάξει το σύστημα στον αέρα κάποια στιγμή. Θελει πολύ προσοχή και άν τύχει και χρησιμοποιήσεις και τους δύο θα πρέπει στον ένα τα πακέτα που υπάρχουν και στον άλλο για να αναβάθμιση να τα έχεις κάνει masked. Τρέχα γύρευε δηλαδή. Εν τω μεταξύ, απαιτεί και αρκετή μνήμη γενικά, δεν φημίζεται σαν ελαφριά διανομή, όπως και οι χρόνοι εκίνησής της είναι λιγάκι αργοί και οι διορθώσεις στα bugs καθυστερούν αρκετά. Κατά τα άλλα, μια αρκετά καλή out of the box διανομή, αλλά για τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει και το mint. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Debian testing ή arch. Οταν εφυγα απο ubuntu, αυτα δοκιμασα για να δω ποσο δυσκολα ειναι να τα βαλεις και να τα συντηρεις. Τελικα δεν ειναι και τρομερα δυσκολα, αλλα στην αρχη ειναι λιγο ζορι μεχρι να τα κανεις οπως τα θες. Πλου σωστο!Στην αρχη θα δυσκολευτεις λιγο αλλα μετα θα το κανεις οτι θες το λειτουργικο.Τεραστια ποικιλια πακετων και σταθεροτητα στο maximum. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jtsc21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 έχω laptop Thoshiba στο οποίο έχω περασμένα τα Windows vista.πέρασα το πρόγραμμα VMware Workstation και θέλω να περάσω στον υπολογιστή ένα Linux.Επειδή έχω μια μικρή εμπειρία με τα linux ,γιατι έχω δουλέψει με το linspire και το freespire(τα οποία τα έχω στον κανονικό μου υπολογιστή) που είναι γενικός εύκολα προς την χρήση θα ήθελα εσείς να μου προτεινετε κάποιο άλλο Linux το οποίο να είναι στην δυσκολία του μέτριο προς δύσκολο.ευχαριστώ πολύ σε όποιον μου απαντήσει. ubuntu γιατι ειναι user friendly και μπορεις να το παραμετροποιησεις αρκετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoramix222000 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Εγώ προτείνω αυτό:http://www.zegeniestudios.net/ldc/index.php?firsttime=true!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 καπως ετσι ειναι η σειρα: linux mint (οτι πιο ευκολο) ubuntu, opensuse, mandriva fedora, sidux debian arch gentoo (απο τα δυσκολοτερα) διαλεγεις και παιρνεις. Σ αυτή τη λίστα το slackware σε τι θέση μπαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 καπου μεταξυ arch και gentoo υποθετω (καπως το ξεχασα το slack......) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Goklagie Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Από θέμα ευκολίας το ubuntu είναι αρκετά παραμετροποιήσιμο αλλά παράλληλα απλό, ενώ θα βρεις μπόλικη υποστήριξη σε forum. Ένα βήμα πιο δύσκολο είναι το debian το οποίο είναι πολύ κοντά στο ubuntu. Αν θέλεις να κάψεις τα εγκεφαλικά σου κύτταρα, πας σε slackware και κάνεις και console εγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Ένα βήμα πιο δύσκολο είναι το debian το οποίο είναι πολύ κοντά στο ubuntu. Αν θέλεις να κάψεις τα εγκεφαλικά σου κύτταρα, πας σε slackware και κάνεις και console εγκατάσταση. Γιατι το debian δεν εχει και console setup απο default? Στο slack δεν θα καψει κυτταρα αν κανει setup.Ειναι το πιο ευκολο πραμα στον κοσμο.Εκει που θα καει ειναι οταν θα πρεπει να περασει καποιο προγραμμα και θα πρεπει να βαλει χειροκινητα τα depedencies!(Εκτος αν βαλει καποιον καλο package manager) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caveneo Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Στο Asus eee pc μπορώ να περάσω Kubuntu? Γιατί δεν ξέρω αν το linux που έχει προεγκατεστημένο έχει openoffice με υποστήριξη ελληνικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Στο Asus eee pc μπορώ να περάσω Kubuntu? Γιατί δεν ξέρω αν το linux που έχει προεγκατεστημένο έχει openoffice με υποστήριξη ελληνικών. Απλα ρυθμισε τα locales της διανομης σου και τον XKB στο xorg.conf σου και θα εχεις παντου (σχεδον) ελληνικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caveneo Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 OpenOffice έχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_34gl3 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δεν το είχα ξαναδεί το Sabayon. Downloading now and installing later. Ναι Ναι εντυπωσιάστηκα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.