Iron_man21 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 έχω laptop Thoshiba στο οποίο έχω περασμένα τα Windows vista.πέρασα το πρόγραμμα VMware Workstation και θέλω να περάσω στον υπολογιστή ένα Linux.Επειδή έχω μια μικρή εμπειρία με τα linux ,γιατι έχω δουλέψει με το linspire και το freespire(τα οποία τα έχω στον κανονικό μου υπολογιστή) που είναι γενικός εύκολα προς την χρήση θα ήθελα εσείς να μου προτεινετε κάποιο άλλο Linux το οποίο να είναι στην δυσκολία του μέτριο προς δύσκολο.ευχαριστώ πολύ σε όποιον μου απαντήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Debian testing ή arch. Οταν εφυγα απο ubuntu, αυτα δοκιμασα για να δω ποσο δυσκολα ειναι να τα βαλεις και να τα συντηρεις. Τελικα δεν ειναι και τρομερα δυσκολα, αλλα στην αρχη ειναι λιγο ζορι μεχρι να τα κανεις οπως τα θες. Κατεληξα στο debian λογω apt, αλλα εχω το arch σε virtualbox και ακομα το μαθαινω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iron_man21 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 έβλεπα για το Ark και το Bayanihan αλλά δεν ξέρω ακόμα.............. κανένας άλλος να προτείνει τιποτα............??? -----Προστέθηκε 24/1/2009 στις 09 : 01 : 57----- Debian testing ή arch. Οταν εφυγα απο ubuntu, αυτα δοκιμασα για να δω ποσο δυσκολα ειναι να τα βαλεις και να τα συντηρεις. Τελικα δεν ειναι και τρομερα δυσκολα, αλλα στην αρχη ειναι λιγο ζορι μεχρι να τα κανεις οπως τα θες. Κατεληξα στο debian λογω apt, αλλα εχω το arch σε virtualbox και ακομα το μαθαινω. ποιό απο τα δύο είναι πιο δύσκολο και πιο καλό ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 εχεις ασχοληθει αρκετα με το linux? εχεις εμπειρια δλδ? γιατι αν οχι, με το debian και κυριως με το arch θα δυσκολευτεις. καλυτερα κατι πιο βατο για αρχη (λεω εγω τωρα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iron_man21 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 ναι,ξέρω.Εχω ενάμισο χρόνο που ασχολείμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 καπως ετσι ειναι η σειρα: linux mint (οτι πιο ευκολο) ubuntu, opensuse, mandriva fedora, sidux debian arch gentoo (απο τα δυσκολοτερα) διαλεγεις και παιρνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iron_man21 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 μάλλον για fedora 10 το βλέπω.μπορείτε να μου πείτε εντυπώσεις για το fedora 10? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 @paschalis.m Δηλαδη, δεν με παιρνει αλλο ε? Να ετοιμαζομαι για gentoo το καλοκαιρι? Παντως οτι διανομη και να επιλεξεις, φροντησε να ειναι δημοφιλης για να βρεις βοηθεια σε κατι οταν την ζητησεις και για να εχει και πολλα πακετα. Μπορει το asdf-linux να ειναι πιο ωραιο/γρηγορο/καινοτομο/πληρες κλπ απο μια δημοφιλη διανομη, αλλα αμα ζητησεις βοηθεια και δεν ξερει κανενας πχ για τον package manager της διανομης σου, την πατησες. Αυτα στα λεω γιατι εχω ακουσει περιστατικα του τυπου "πως θα εγκαταστησω το synaptic στο backtrack για να βαλω προγραμματα?" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iron_man21 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 τελικά κατέλιξα στο fedora 10.στην αρχή έβλεπα στα σοβαρά το bayanihan αλλα στην ιστιοσελίδα του δεν μου λέει και πολλά γι'αυτο δεν το επέλεξα.Το Ark απ'οτι είδα μου φάνηκε καλό! http://www.bayanihan.gov.ph/ -----Προστέθηκε 24/1/2009 στις 09 : 44 : 15----- δεν κατάλαβα καλά στην ιστιοσελίδα του,το Fedora 10 είναι free? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 το Fedora 10 είναι free? Free as in Freedοm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iron_man21 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 hell yeah babe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -----Προστέθηκε 24/1/2009 στις 09 : 58 : 28----- να ρωτήσω κάτι,από που και τι themes μπορώ να κατεβάζω?διορθώστε με άμα κάτι λέω λάθος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 @paschalis.mΔηλαδη, δεν με παιρνει αλλο ε? Να ετοιμαζομαι για gentoo το καλοκαιρι? ξεκινα με sabayon και βλεπεις στο δρομο. εγω με το crunchbang παιζω και γουσταρω τρελλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Αναλογα με το DE* που θα επιλεξεις, gnome ή kde δηλαδη, μπορεις να το στολισεις αναλογα με θεματα απο τα gnome-look.org και kde-look.org. *DE = Desktop Enviroment = περιβαλλον εργασιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iron_man21 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 thanks jim_p!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 ξεκινα με sabayon και βλεπεις στο δρομο.εγω με το crunchbang παιζω και γουσταρω τρελλά. και οι δυο διανομές είναι πολύ αξιόλογες και εντυπωσιακές με το δικό τους τρόπο. Κρίμα που δεν τις ξέρουν πολλοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.