Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Βασικά σκέφτηκα ότι αν τελικά ξεκλειδωθουν τα PSP της σειράς 3000, δεν θα έχω ανάγκη να αγοράσω τέτοιο πράγμα. Έχει εξαιρετική οθόνη, είναι πανάλαφρο, η μπαταρία κρατάει 6 ώρες, έχει και wi-fi. Τι άλλο θέλω;
kgian Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Βασικά σκέφτηκα ότι αν τελικά ξεκλειδωθουν τα PSP της σειράς 3000, δεν θα έχω ανάγκη να αγοράσω τέτοιο πράγμα. Έχει εξαιρετική οθόνη, είναι πανάλαφρο, η μπαταρία κρατάει 6 ώρες, έχει και wi-fi. Τι άλλο θέλω; Μεγαλύτερη οθόνη; Μπαταρία 20+ ώρες; Οθόνη αφής;
Fan Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Βρήκε κανένας κάποια καλή συσκευή για διάβασμα ebook;
freedubus Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Μπά, μόνο άπειρα ebooks. Όλο μέλι-μέλι και τηγανίτα τίποτα δλδ.
Praetorianos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Βρήκε κανένας κάποια καλή συσκευή για διάβασμα ebook; Εξαρτάται, το μοναδικό ebook reader που κυκλοφορεί Ελλάδα και ξέρω είναι το BeBook αλλά για μένα το καλύτερο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σε λογική τιμή είναι το PRS-600. Άμα θες να ξεφύγεις σε τιμή βέβαια υπάρχει και το iRex iLiad
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.