Προς το περιεχόμενο

Διάβασμα ebooks

Fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, το ξαναλέω, αυτό που όλοι ψάχνεται να βγεί ή να εφευρεθεί έχει ήδη εφευρεθεί και λέγεται TABLET PC. Απλός πρέπει να περιμένετε να πέσουν οι τιμές.

Προς το παρόν το φτηνότερο TABLET PC που έχω βρει στην Ελλάδα είναι το G- Style Μ912Μ στα 577 ευρώ.

http://www.ebyte.gr/index.php?act=viewProd&productId=1885&ccSID=c4acbc61e6abe50b94f33f8118f47b95

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά, το ξαναλέω, αυτό που όλοι ψάχνεται να βγεί ή να εφευρεθεί έχει ήδη εφευρεθεί και λέγεται TABLET PC. Απλός πρέπει να περιμένετε να πέσουν οι τιμές.

Προς το παρόν το φτηνότερο TABLET PC που έχω βρει στην Ελλάδα είναι το G- Style Μ912Μ στα 577 ευρώ.

http://www.ebyte.gr/index.php?act=viewProd&productId=1885&ccSID=c4acbc61e6abe50b94f33f8118f47b95

Δημοσ.

Ρε φίλε άμα το θέτεις έτσι, έχει εφευρεθεί και λέγεται κινητό τηλέφωνο. Εκτός από .pdf έχει και κομπιουτεράκι.

Δημοσ.

Ρε φίλε άμα το θέτεις έτσι, έχει εφευρεθεί και λέγεται κινητό τηλέφωνο. Εκτός από .pdf έχει και κομπιουτεράκι.

Δημοσ.

Το κινητό τηλέφωνο δεν έχει τη δύναμη ενός laptop, το tablet PC έχει...αυτό δίνει στο tablet περισσότερες δυνατότητες

-----Προστέθηκε 28/1/2009 στις 06 : 02 : 03-----

Βασικά ο καθένας με τα γούστα του... προσωπικά βρίσκω το tablet PC καλύτερο για το διάβασμα ebooks διότι είναι ένα laptop σχεδιασμένο με τη μορφή ενός βιβλίου

Δημοσ.

Το κινητό τηλέφωνο δεν έχει τη δύναμη ενός laptop, το tablet PC έχει...αυτό δίνει στο tablet περισσότερες δυνατότητες

-----Προστέθηκε 28/1/2009 στις 06 : 02 : 03-----

Βασικά ο καθένας με τα γούστα του... προσωπικά βρίσκω το tablet PC καλύτερο για το διάβασμα ebooks διότι είναι ένα laptop σχεδιασμένο με τη μορφή ενός βιβλίου

Δημοσ.

Σε 12-15'' τι μπορείς να βρείς / προτείνεις ?

Όσον αφορά στο να περιμένουν να πέσουν οι τιμές ... τα tablet PC έχουν βγει χρόνια τώρα, και μάλλον δεν έπιασαν

Δημοσ.

Σε 12-15'' τι μπορείς να βρείς / προτείνεις ?

Όσον αφορά στο να περιμένουν να πέσουν οι τιμές ... τα tablet PC έχουν βγει χρόνια τώρα, και μάλλον δεν έπιασαν

Δημοσ.

Τα tablet pc υπάρχουν από το 2002 και οι τιμές τους έχουν πέσει αρκετά από τότε, άλλα δυστυχώς πρέπει να περιμένεις ακόμα αν θέλεις ένα καλό και φτηνό tablet.

Το μοναδικό φτηνό tablet pc που έχω βρει είναι το παραπάνω που ανέφερα στα 577 ευρώ, όλα τα άλλα που έχω δει είναι πολύ ακριβά προς το παρόν.

Ίσως κάποιος άλλος από εδώ μπορεί να έχει δει μια καλύτερη προσφορά.

Συμφωνώ ότι το tablet pc δεν έχει μεγάλη επιτυχία στην αγορά.

Δημοσ.

Τα tablet pc υπάρχουν από το 2002 και οι τιμές τους έχουν πέσει αρκετά από τότε, άλλα δυστυχώς πρέπει να περιμένεις ακόμα αν θέλεις ένα καλό και φτηνό tablet.

Το μοναδικό φτηνό tablet pc που έχω βρει είναι το παραπάνω που ανέφερα στα 577 ευρώ, όλα τα άλλα που έχω δει είναι πολύ ακριβά προς το παρόν.

Ίσως κάποιος άλλος από εδώ μπορεί να έχει δει μια καλύτερη προσφορά.

Συμφωνώ ότι το tablet pc δεν έχει μεγάλη επιτυχία στην αγορά.

Δημοσ.
Αν έχεις και κόμιξ στα .pdf τότε πρέπει να το ξανασκεφτείς.

Εμένα με βολεύει να τα περιστρέφω 90 μοίρες και να τα διαβάζω ξαπλωτός στο κρεβάτι με το laptop. Καμιά φορά βάζω και το laptop όρθιο στο γραφείο. Όταν έχει panels που πιάνουν και τις δυο σελίδες χαλάει λίγο το πράμα.

Δημοσ.
Αν έχεις και κόμιξ στα .pdf τότε πρέπει να το ξανασκεφτείς.

Εμένα με βολεύει να τα περιστρέφω 90 μοίρες και να τα διαβάζω ξαπλωτός στο κρεβάτι με το laptop. Καμιά φορά βάζω και το laptop όρθιο στο γραφείο. Όταν έχει panels που πιάνουν και τις δυο σελίδες χαλάει λίγο το πράμα.

Δημοσ.

Καλά λέει ο cassidy.

Γιατί κάποιος να δώσει "μια περιουσία" για να αγοράσει tablet που έχει περιστρεφόμενη οθόνη;

Παίρνεις το υπάρχον laptop το περιστρεφεις 90 μοίρες, παίζεις λίγο με το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς για να συγχρονίσεις το κείμενο και καθάρισες...:lol:

Δημοσ.

Καλά λέει ο cassidy.

Γιατί κάποιος να δώσει "μια περιουσία" για να αγοράσει tablet που έχει περιστρεφόμενη οθόνη;

Παίρνεις το υπάρχον laptop το περιστρεφεις 90 μοίρες, παίζεις λίγο με το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς για να συγχρονίσεις το κείμενο και καθάρισες...:lol:

Δημοσ.

Τα καλύτερα ebook reader που έχω δει, είναι TabletPC με μεγάλη ανάλυση (1400χ1050).

Είχα αρχικά ένα portege M200 (το πουλάω αν ενδιαφέρεται κανείς γύρω στα 400-450 με τα εξτρα), και τώρα ένα Portege M400.

Το πρώτο το πήρα με την προοπτική να διαβάζω βιβλία στον δρόμο (λεωφορείο, τραίνο, κτλ), αλλά τελικά με βόλεψε, πήρα και το Μ400 που είναι σαφώς πιο γρήγορο και πλέον έχω καταργήσει τον σταθερό.

Η ανάλυση της οθόνης παίζει μεγάλο ρόλο. 1400χ1050 σε 12.1" μεταφραζεται σε 145ppi (pixels per inch). Δυστυχώς δεν βγάζουν πολλά με αυτή την ανάλυση, ακόμα και η toshiba.

Το καλό με το tablet pc, είναι ότι μπορείς να δεις και video ( αν θες να δεις video tutorial, πρέπει να ξεχάσεις τα ebook reader).

Στο ebay θέλει προσοχή. Μην αγοράσεις από χώρα εκτός ευρωπαϊκής ένωσης. Το Μ200 το είχα αγοράσει παλιότερα σε καλή τιμή. Στο τελωνείο μου το φορολόγησαν για 500€ (αν και το είχα πάρει λιγότερο), και πλήρωσα επιπλέον 220€ (19%φπα + έξοδα εκτελωνισμού + φύλακτρα στο τελωνείο μέχρι τον εκτελωνισμό + επιπλέον μεταφορικά από τελωνείο μέχρι το σπίτι μου παρόλο που ήταν ήδη πληρωμένα).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...