Προς το περιεχόμενο

Επιστροφη χρηματων μεσω paypal

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επιστροφη θα σου κανει απο αγορα η θα σου κανει απλα μεταφορά?

νομιζω οτι γινεται αρκει να παει στο send money και να δηλώσει το email που έχεις για το paypal

τσεκαρε το πρωτα ομως, αν και νομιζω οτι 1-2 αγορες που εχω κανει ετσι τις πληρωσα

Δημοσ.

θα κανει refund και θα σου βαλει τη διαφορα της τιμης στο λογαριασμο σου με το μειλ που εχεις στο paypal.αυτοματα το μετατρεπει στο νομισμα της χωρα σου και μεταφερει το ποσο στην πιστωτικη σου καρτα.

Δημοσ.

ναι ετσι γινεται όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω,απλά υπολόγισε ότι ανάλογα το ποσόν θα σου κρατήσει και ένα ποσοστό το paypal.

Δημοσ.

Εαν κάνει refund δεν πληρώνεις έξοδα.

Αν πάλι σου κάνει απλή αποστολή χρημάτων, τότε επιβαρύνεσαι εσύ τα έξοδα του paypal.

(Σε περίπτωση που έχεις κάνει dispute μην το κλείσεις αν δεν δεις τα χρήματα στον λογαριασμό σου. Σε περίπτωση δική μου ο επιστρέφων τα χρήματα έστειλε check στο paypal, το οποίο έκανε 10 μέρες να πάει, και έπρεπε να ελεγχθεί ότι είναι το σωστό ποσό. Αν έχεις κλείσει το dispute μετά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα)

Δημοσ.

Σας ευχαριστω και παλι...Το ανεθεσα στην κορη μου που ξερει καλυτερα αγγλικα.Για ....προμηθεια θα βαλει λεει τα δικα της στοιχεια του paypal αφου αυτη ειχε κανει και την παραγγελια αλλα με ...δικα μου ευρω !!!!

Δημοσ.

Αν είναι μικρό το ποσό ίσως δεν σε συμφέρει να κάνεις ανάληψη μιας και κρατάει προμήθειες. Αν κοιτάξεις στο site του paypal τις αναφέρει αναλυτικά. Ισως θα ήταν καλύτερα (αν είναι μικρό το ποσό) να τα αφήσεις μέσα να βρίσκονται για κάποια μελλοντική αγορά.

Δημοσ.
ναι ετσι γινεται όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω,απλά υπολόγισε ότι ανάλογα το ποσόν θα σου κρατήσει και ένα ποσοστό το paypal.

Αν σου κάνει refund απο προηγούμενη συναλλαγη, τοτε δεν θα σου κρατίσει % το paypal. Αν όμως απλα σου κανει Send Money τοτε θα σου κρατίσει ποσοστό το paypal περιπου 3% του ποσού.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδια εκανα μια πωληση στην αγγλια αυτος μου εβαλε τα λεφτα στο λογαριασμο μεσω παιπαλ και μου ζητησε να πληρωσω μεταφορικη και το τελωνειο για να δωσει το οκ να παρω τα λεφτα τελοςσπαντων τα πληρωσα και τωρα μου ζηταει να πληρωσω και αλλα!η αληθεια ειναι οτι μου βρωμαει η δουλεια!η ερωτηση ειναι αν θα παρω τα λεφτα μου πισω μεσω παιπαλ?αν ναι σε ποσο καιρο θα τα παρω?και αν θα εχω καποιες κρατησεις?μιλαω για 1700 ευρω ειναι πολλα τα λεφτα!

Δημοσ.
ρε παιδια εκανα μια πωληση στην αγγλια αυτος μου εβαλε τα λεφτα στο λογαριασμο μεσω παιπαλ και μου ζητησε να πληρωσω μεταφορικη και το τελωνειο για να δωσει το οκ να παρω τα λεφτα τελοςσπαντων τα πληρωσα και τωρα μου ζηταει να πληρωσω και αλλα!η αληθεια ειναι οτι μου βρωμαει η δουλεια!η ερωτηση ειναι αν θα παρω τα λεφτα μου πισω μεσω παιπαλ?αν ναι σε ποσο καιρο θα τα παρω?και αν θα εχω καποιες κρατησεις?μιλαω για 1700 ευρω ειναι πολλα τα λεφτα!

Μην προχωράς άλλο, είναι απάτη

Υπάρχει ειδικό θέμα για το paypal

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=169240

Δημοσ.

ζητησαμε να παρουμε τα χρηματα που στειλαμε μεσω western union στην paypal,το θεμα ειναι αν απο αυτα τα χρηματα που εχει πιστωμενα στο λογαριασμο στο paypal θα μασ επιστραφουν αυτα που εχουμε δωσει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...