Katsalaki Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα! Θα ήθελα να με βοηθήσετε σε ένα πρόβλημα που έχω... Είμαι κάτοχος του Laptop ΗP pavilion dv5-1003nr που υποστηρίζει Blu-ray και οθόνης PHILIPS TFT 19" HD-Ready και τις πρόαλες πείρα μια ταίνια blu ray και ήθελα να την δώ στην οθόνη μου μέσω του laptop και της ΗDMI θύρας... μόλις έβαζα πάνω την οθόνη έβλεπα κανονικά τα windows και την ώρα που έβαζα να τρέξει το bluray μου με το ΗP quick play μου έβγαλε μνμ οτι δεν γίνετε η αναπαραγωγή του επειδή είναι προστατευμένο, το βάζω και με το windows media center μου λέει οτι δεν έιναι υποστήριζει blu ray αυτή η έκδοση, το bluray όμως έπεζε κανόνικα χωρίς την οθόνη....Παρακάλώ όποιος γνωρίζει περι του θέματος...
bakass Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 πριν λιγες μερες που εψαχνα να αγορασω laptop στο πλαισιο ενας υπαλληλος μου εδειχνε ενα hp δεν θυμαμαι ποιο μοντελο ηταν το οποιο ειχε και αυτο blueray ,ομως μου ειπε οτι δεν στελνει σημα εξοδου κατα την αναπαραγωγη blueray και ετσι μονο στην οθονη του λαπτοπ μπορεις να παιξεις blueray!!!και χρειαζεται να αγορασεις εναv εξωτερικο δεκτη απ τον οποιο θα στειλεις το σημα σε lcd!!δεν ξερω αν ισχυει για ολα τα μοντελα παντως ειναι πολυ μεγαλη βλακεια της hp!!!και πολυ μεγαλη βλακεια αν ειναι απ αυτα τα μοντελα το δικο σου και στο καταστημα που το πηρες δεν σου το ειπαν!!!και δεν θυμαμαι ακριβως την τιμη του δεκτη αλλα δεν ειναι και πολυ φτηνος.περιπου 70-100 ευρω αν δεν κανω λαθος!!
telegamesvg Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Προφανως το laptop , υποστηριζει hdcp και για να παιξει στην οθονη θα πρεπει κ αυτη να υποστηριζει το ιδιο .Για να σου βγαζει αυτο το μυνημα , η οθονη σου δεν υποστηριζει HDCP. Για τσεκαρε το .
Katsalaki Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Έχω αυτή εδώ την τηλεόραση, http://www.consumer.philips.com/consumer/el/gr/consumer/cc/_productid_19PFL3403_10_GR_CONSUMER/19PFL3403-10 οπότε δεν υποστηρίζει ΗDCP...Δηλαδή ακύρο το HDMI out για να δώ Βluray ; μήπως ξέρεις πώς λέγετε ο εξωτερικός δέκτής που λες; έχεις link; Mήπως φταέι και το πρόγραμμα της HP το Quick play ; Ευχαριστώ!
basilis5 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 το ιδιο μηνυμα βγαζει ενα βαιο στην κοπελα μου, της οποιας η τηλεοραση υποστηριζει hdcp
bakass Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Έχω αυτή εδώ την τηλεόραση, http://www.consumer.philips.com/consumer/el/gr/consumer/cc/_productid_19PFL3403_10_GR_CONSUMER/19PFL3403-10 οπότε δεν υποστηρίζει ΗDCP...Δηλαδή ακύρο το HDMI out για να δώ Βluray ; μήπως ξέρεις πώς λέγετε ο εξωτερικός δέκτής που λες; έχεις link; Mήπως φταέι και το πρόγραμμα της HP το Quick play ; Ευχαριστώ! εψαχνα να το βρω στο site του πλαισιου αλλα τζιφος...δεν θυμαμαι τιποτα παραπανω!πηγαινε σε ενα καταστημα πλαισιο και ρωτα τους.συνδεεται με hdmi με το laptop και αυtο βγαζει παλι hdmi για να στειλει σημα στην lcd!
Katsalaki Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Μήπως με το AnyDVD HD μπορεί να λυθεί το πρόβλημα; στο read-me του αναφέρει οτι : - watch movies over digital display connection, without HDCP compliant graphics card and HDCP compliant display. (δυστιχώς δεν μπορώ να το δοκίμασω τώρα)...
Aiexandros Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Παλικάρια καλησπέρα! Είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα και εγώ πριν από καμία εβδομάδα (μόλις αγόρασα το Sony Vaio - VGN AW11Z/B) συνδέοντας το με HDMI έξοδο απο το Vaio σε HDMI είσοδο στην 32" HD-Ready Samsung που έχω σπίτι και είχα πολλά προβλήματα, όπως για παράδειγμα να παίζει το blu-ray στο vaio αλλά στην samsung να μην βλεπω ταινία αλλά όλα τάλλα που εμφανιζόντουσαν στην οθόνη να τα παρουσιάζει κανονικά, καθός κ άλλα προβλήματα όπως να βάζω το blu-ray να ξεκινήσει την αναπαραγωγή και να κολλάει το σύμπαν και να επανέρχεται μόνο με εξαγωγή του δίσκου απο τον οδηγό. Η λύση που βρήκα είναι να βάζω σαν Clone Display την ρύθμιση στο Panel των ρυθμίσεων οθόνης με ΚΥΡΙΑ (ΠΡΟΤΕΥΟΥΣΑ) οθόνη την Samsung... Επειδή όμως και αυτό μερικές φορές μου δημιουργούσε προβλήματα δοκίμασα να αφήσω σαν SINGLE DISPLAY (αντί Clone Display) αλλά αντί να έχω single την οθόνη του Vaio έβαλα single την Samsung και απο εκεί και μετά όλα δούλευαν ρολόι! ΑΑΑΑ! Και ήθελα να αναφέρω και κάτι άλλο, αλλα λόγο δουλειάς που εξυπηρετούσα το ξ'εχασα... Όταν το θυμηθώ θα σας το πω... Ελπίζω να βοήθησα!
Aiexandros Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Παλικάρια καλησπέρα! Είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα και εγώ πριν από καμία εβδομάδα (μόλις αγόρασα το Sony Vaio - VGN AW11Z/B) συνδέοντας το με HDMI έξοδο απο το Vaio σε HDMI είσοδο στην 32" HD-Ready Samsung που έχω σπίτι και είχα πολλά προβλήματα, όπως για παράδειγμα να παίζει το blu-ray στο vaio αλλά στην samsung να μην βλεπω ταινία αλλά όλα τάλλα που εμφανιζόντουσαν στην οθόνη να τα παρουσιάζει κανονικά, καθός κ άλλα προβλήματα όπως να βάζω το blu-ray να ξεκινήσει την αναπαραγωγή και να κολλάει το σύμπαν και να επανέρχεται μόνο με εξαγωγή του δίσκου απο τον οδηγό. Η λύση που βρήκα είναι να βάζω σαν Clone Display την ρύθμιση στο Panel των ρυθμίσεων οθόνης με ΚΥΡΙΑ (ΠΡΟΤΕΥΟΥΣΑ) οθόνη την Samsung... Επειδή όμως και αυτό μερικές φορές μου δημιουργούσε προβλήματα δοκίμασα να αφήσω σαν SINGLE DISPLAY (αντί Clone Display) αλλά αντί να έχω single την οθόνη του Vaio έβαλα single την Samsung και απο εκεί και μετά όλα δούλευαν ρολόι! ΑΑΑΑ! Και ήθελα να αναφέρω και κάτι άλλο, αλλα λόγο δουλειάς που εξυπηρετούσα το ξ'εχασα... Όταν το θυμηθώ θα σας το πω... Ελπίζω να βοήθησα!
jimarass Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Εγώ με hp dv7 και LG 32" δεν είχα κανένα πρόβλημα με blue ray από το national geographic. Για ταινίες από video club δεν έχω δοκιμάσει
jimarass Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Εγώ με hp dv7 και LG 32" δεν είχα κανένα πρόβλημα με blue ray από το national geographic. Για ταινίες από video club δεν έχω δοκιμάσει
gherudos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Παλικάρια καλησπέρα!Είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα και εγώ πριν από καμία εβδομάδα (μόλις αγόρασα το Sony Vaio - VGN AW11Z/B) συνδέοντας το με HDMI έξοδο απο το Vaio σε HDMI είσοδο στην 32" HD-Ready Samsung που έχω σπίτι και είχα πολλά προβλήματα, όπως για παράδειγμα να παίζει το blu-ray στο vaio αλλά στην samsung να μην βλεπω ταινία αλλά όλα τάλλα που εμφανιζόντουσαν στην οθόνη να τα παρουσιάζει κανονικά, καθός κ άλλα προβλήματα όπως να βάζω το blu-ray να ξεκινήσει την αναπαραγωγή και να κολλάει το σύμπαν και να επανέρχεται μόνο με εξαγωγή του δίσκου απο τον οδηγό. Η λύση που βρήκα είναι να βάζω σαν Clone Display την ρύθμιση στο Panel των ρυθμίσεων οθόνης με ΚΥΡΙΑ (ΠΡΟΤΕΥΟΥΣΑ) οθόνη την Samsung... Επειδή όμως και αυτό μερικές φορές μου δημιουργούσε προβλήματα δοκίμασα να αφήσω σαν SINGLE DISPLAY (αντί Clone Display) αλλά αντί να έχω single την οθόνη του Vaio έβαλα single την Samsung και απο εκεί και μετά όλα δούλευαν ρολόι! ΑΑΑΑ! Και ήθελα να αναφέρω και κάτι άλλο, αλλα λόγο δουλειάς που εξυπηρετούσα το ξ'εχασα... Όταν το θυμηθώ θα σας το πω... Ελπίζω να βοήθησα! Άντε ρε που βλέπεις και bluray
gherudos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Παλικάρια καλησπέρα!Είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα και εγώ πριν από καμία εβδομάδα (μόλις αγόρασα το Sony Vaio - VGN AW11Z/B) συνδέοντας το με HDMI έξοδο απο το Vaio σε HDMI είσοδο στην 32" HD-Ready Samsung που έχω σπίτι και είχα πολλά προβλήματα, όπως για παράδειγμα να παίζει το blu-ray στο vaio αλλά στην samsung να μην βλεπω ταινία αλλά όλα τάλλα που εμφανιζόντουσαν στην οθόνη να τα παρουσιάζει κανονικά, καθός κ άλλα προβλήματα όπως να βάζω το blu-ray να ξεκινήσει την αναπαραγωγή και να κολλάει το σύμπαν και να επανέρχεται μόνο με εξαγωγή του δίσκου απο τον οδηγό. Η λύση που βρήκα είναι να βάζω σαν Clone Display την ρύθμιση στο Panel των ρυθμίσεων οθόνης με ΚΥΡΙΑ (ΠΡΟΤΕΥΟΥΣΑ) οθόνη την Samsung... Επειδή όμως και αυτό μερικές φορές μου δημιουργούσε προβλήματα δοκίμασα να αφήσω σαν SINGLE DISPLAY (αντί Clone Display) αλλά αντί να έχω single την οθόνη του Vaio έβαλα single την Samsung και απο εκεί και μετά όλα δούλευαν ρολόι! ΑΑΑΑ! Και ήθελα να αναφέρω και κάτι άλλο, αλλα λόγο δουλειάς που εξυπηρετούσα το ξ'εχασα... Όταν το θυμηθώ θα σας το πω... Ελπίζω να βοήθησα! Άντε ρε που βλέπεις και bluray
antzen Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι το κολλημα το ειχε το quick play και οχι το λαπτοπ ή η οθονη. Με το quick play παιζει κατι με τα regions των ταινιων.Εαν ειναι "κλειδωμενο" καποιο region μπορει να το παιξει αλλα σου δινει συγκεκριμενο αριθμο "ξεκλειδωματων".Αν περασει αυτο τον αριθμο (5-7 αν θυμαμαι καλα) τοτε..πακετο. Αυτο μου το πεταγε και για απλα dvd's οπωτε τα εβλεπα στο media player
evitathess Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 τα blueray κανουν αναπαραγωγη μονο σε μια οθονη γιαυτο πρεπει ναειναι κειστη η οθονη του laptop. -----Προστέθηκε 11/2/2009 στις 03 : 56 : 46----- ειχα το ιδιο προβλημα και με την μεταφορα τηw εικονας μονο στη tv ειναι ok.εαν εχει παλι προβλημα κατεβασε το anydvd hd και θα παιξει.ειναι αυτο http://www.slysoft.com/en/anydvdhd.html.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.