Προς το περιεχόμενο

Θέλω να αγοράσω RAM βοηθήστε με

metal exists

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν αποφάσισα να φτιάξω καινούργιο pc και έχω ένα μικρό πρόβλιμα με τις RAM!!!Δεν ξέρω ποιές να πάρω θα τις βάλω σε μια RAMPAGE EXTREME και cpu 9650 θέλω το κόστος να φτάνει στα 180 ευρώ και να είναι τουλάχιστον 1600MHz

Δημοσ.

Συμφωνώ με τις OCZ του thresh....Αν ασχολιθείς καθόλου με Ο/C (με τέτοια μητρική δηλαδή έτσι φαντάζομαι), θα καταλάβεις τι εννοώ ;)

Δημοσ.

Συμφωνώ με τις OCZ του thresh....Αν ασχολιθείς καθόλου με Ο/C (με τέτοια μητρική δηλαδή έτσι φαντάζομαι), θα καταλάβεις τι εννοώ ;)

Δημοσ.
Καλύτερες από τις Corsair;
Δημοσ.
Καλύτερες από τις Corsair;
Δημοσ.

Συγκρινονται οι OCZ με τις Corsair? Μονο στην τιμη ειναι καλυτερες man, αν μπορεις αυξησε λιγο το budget σου.

Cellshock γιατι δεν φερνει κανεις γμτ? Ειναι κορυφαιες (μετα τις Corsair).

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554051

Υπ'οψιν, μην περιμενεις να κλοκαρουν σαν τις Dominator. Επισης τωρα που εψαξα λιγο, σοβαρες μνημες δεν βρηκα πουθενα. Που πηγαν?

Δημοσ.

Οι συγκεκριμένες OCZ έχουν Micron τσιπάκια απότι ξέρω γιαυτό το είπα...Αν εξαιρέσεις αυτό, σίγουρα δεν μπορείς να τις συγκρίνεις...

EliasKir: κοίτα και από μεριά CSX ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...