Προς το περιεχόμενο

Limited conectivity ή Περιορισμενη συνδεσιμοτητα

Mortonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εβαλα μονος μου καρφωτη τιμη ip και μπηκα στο τοπικο δικτυο αλλα δεν μου δινε γραμμη ιντερνετ...ακου ομως κ αυτο τωρα...Εγω στην πριζα του δωματιου μου εχω limited...Παιρνω νετ τραβωντας καλωδιο απο το δωματιο των δικων μου...πηγα κ δοκιμασα στο δωματιο της αδερφης μου το οποιο της δινει κανονικα δικτυο κ γραμμη στο δικο της λαπτοπ,ενω στο δικο μου παλι εγραφε Limited...αυτο τωρα?

Δημοσ.
εβαλα μονος μου καρφωτη τιμη ip και μπηκα στο τοπικο δικτυο αλλα δεν μου δινε γραμμη ιντερνετ...ακου ομως κ αυτο τωρα...Εγω στην πριζα του δωματιου μου εχω limited...Παιρνω νετ τραβωντας καλωδιο απο το δωματιο των δικων μου...πηγα κ δοκιμασα στο δωματιο της αδερφης μου το οποιο της δινει κανονικα δικτυο κ γραμμη στο δικο της λαπτοπ,ενω στο δικο μου παλι εγραφε Limited...αυτο τωρα?

Gateway (Προεπιλεγμένη Πύλη) & DNS έβαλες? Gateway βάζεις ουσιαστικά την ip του modem-router. Συνήθως την 192.168.1.1 και για DNS πάλι το ίδιο αφού λογικά το Modem την παίρνει αυτόματα απο τον πάροχο. Επίσης κάνεις reset το modem μήπως έχει κολλήσει, και ξανασετάρεις την adsl (γραμμή, username, password). Μετά απο όλα αυτά και εφόσον είσαι στο τοπικό δίκτυο κανονικά, πήγαινε σε παράθυρο Internet Explorer και βάλε διεύθυνση 192.168.1.1 να δείς αν όντως μπαίνεις στις ρυθμίσεις του modem. Αν μπαίνεις και εξακολουθείς να μην έχεις Internet, βρές τα DNS (Primary - Secondary) του παρόχου σου και βάλτα καρφωτά αντί του 192.168.1.1 ... και βλέπουμε. Τέλος κάνε και μια επανέγκατάσταση ή update του driver της κάρτας LAN.

Δημοσ.

με το pc της αδερφης σου στο δικο σου δωματιο παιζει?γιατι τοση ωρα νομιζαμε οτι το δικο σου παιζει παντου.μην βγαλουμε σκαρτο το καλωδιο και τελικα η καρτα...

Δημοσ.
με το pc της αδερφης σου στο δικο σου δωματιο παιζει?γιατι τοση ωρα νομιζαμε οτι το δικο σου παιζει παντου.μην βγαλουμε σκαρτο το καλωδιο και τελικα η καρτα...

oxi τιποτα η δικια μου πριζα δεν δινει τιποτα.

Δημοσ.

οποτε ξαναγυρναμε στο αρχικο σεναριο να δεις ποιο καλωδιο φτεει.απλα και εγω δεν θυμαμε ποια 4 απο τα 8 χρησιμοπιουνται για να σου πω να τα κανεις τραμπα με τα αλλα τεσσερα για δοκιμη αφου δεν εχεις lan tester.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...