Προς το περιεχόμενο

Limited conectivity ή Περιορισμενη συνδεσιμοτητα

Mortonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα...Αν μπορω να θεσω κ εγω ενα προβλημα μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει...

Στο σπιτι μου εχω πριζες δικτυου(6 τον αριθμο) οι οποιες καταληγουν στο υπογειο, οπου εκει εχω κ το καλωδιο του τηλεφωνου. Λοιπον ειχα ενα Netgear 834 ενσυρματο στο οποιο εβαζα τα 4 καλωδια δικτυου κ ειχα νετ σε καθε δωματιο. Με ενα προβλημα σε μια συγκεκριμενη πριζα στο δωματιο μου οπου οποτε συνεδεα πανω το laptop elege limited conectivity κ δεν ειχα δικτυο. Δεν πολυασχοληθηκα,τραβηξα καλωδιο απο αλλο δωματιο κ ημουν οκ. Προσφατα πηγα ΠΛΑΙΣΙΟ να ρωτησω τι κ πωσ να λυσω το προβλημα κ κατεληξαν οτι ειναι ελλατωματικο το router. Αγοραζω λοιπον ενα που εχουν το ADSL2+ modem router DG834 που αποδεικνυεται ακριβως ιδιο με αυτο που εχω,ισωσ με αναβαθμισμενο firmware απο οτι ειδα...Αποτελεσμα: Παλι στην ιδια πριζα εχω μηνυμα Limited conectivity...εχω δοκιμασει οσα ξερω,αλλαξα θεσεις του καλωδιου στισ υποδοχες του modem, επαιξα λιγο με ip addresses, αλλαξα κ MODEM...plz οποιος μπορει ας πει μια αποψη....

Δημοσ.

kati ginete με το καλωδιο.καποιο δνε θα ειναι ενωμενο για αυτο δεν μπορει να παρει Ip afou σε αλλη πριζα παιζει κανονικα.τωρα θες lan tester για να δοκιμασεις και να δεις ποιο ειναι κομμενο η να το ξαναφτιαξεις στις ακρες μηπως κατι δεν εχει πατισει καλα.

Δημοσ.

εχω ξανα- Patchαρει τις ακρες με τεχνικο...υπο8ετω αν ειναι αυτο που λες θα πρεπει να γκρεμισω τουσ τοιχους να βαλω νεα καλωδια...lan tester πως γινεται?

Δημοσ.

το λαν τεστερ ειναι ενα μηχανηματακι 70 ευρω που κανει check to καλωδιο.απο εκει και περα μερικα Mobo εχουν προγραμμα μεσα που τεσταρει το καλωδιο.επισης ελπιζω τα χρωματα να ειναι σωστα.

http://www.beaver.k12.ut.us/docs/manuals/network/cat6wire.html

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι πωσ τα χρωματα στο δικο μου καλωδιο ειναι απρ-πορτοκαλι,πορτοκαλι, απρ πρασινο, πρασινο, ασπ καφε, καφε, ασπ μπλε, μπλε...Διαφορετικο απο το λινκ που μου δωσες...Αλλα ολα τα καλωδια ειναι ετσι ...Γτ τα αλλα δουλευουν ενω το συγκεκριμενο οχι?

Δημοσ.

σωστα ειναι φτιαγμενο και ετσι που το εχει αυτος.τοτε πρεπει να δεις αν ειναι ολα ενωμενα.μια δοκιμη θα ηταν ιτε με καποια μπαταρια να δινεις ταση και να δεις αν φτανει στην αλλη πλευρα ειναι να φτιαξεις το καλωδιο με αλλο χρωμα μηπως και βρεις το χαλασμενο.στο 100 δικτυο παιζουν μονο τα 4 απο τα 8.

Δημοσ.

εφοσον ρουτερ ειναι οκ το pc σου ειναι οκ ti αλλο μενει?αν το Pc παιζει σε αλλο πριζακι και αν με αλλο καλωδιο στην ιδια lan θυρα παιζουν κανονικα τοτε μονο αυτο.

Δημοσ.

apla mην μια στο εκατομυριο ειναι κοντα σε κανα καλωδιο ρευματος και περνει τετοια παρεμβολη και δνε παιζει με τιποτα.αλλα πρωτ απρεπει να τσεκαρεις το καλωδιο οτι σιγουρα δεν εχει παθει κατι.αν βρεις ποιο ειναι το χαλασμενο απλα θα το φτιαξεις αλλιως ωστε να βγει στην ακρη το χαλασμενο αφοθ μονο τα 4 θες για 100 αρι

Δημοσ.
apla mην μια στο εκατομυριο ειναι κοντα σε κανα καλωδιο ρευματος και περνει τετοια παρεμβολη και δνε παιζει με τιποτα.αλλα πρωτ απρεπει να τσεκαρεις το καλωδιο οτι σιγουρα δεν εχει παθει κατι.αν βρεις ποιο ειναι το χαλασμενο απλα θα το φτιαξεις αλλιως ωστε να βγει στην ακρη το χαλασμενο αφοθ μονο τα 4 θες για 100 αρι

μεσα το καλωδιο εχει 8 μικρα καλωδιακια...εννοεις οτι ενα απο αυτα τα 8 μπορει να μην ειναι καλο κ να εχω το προβλημα?μηπωσ ξερεις κ με ποια σειρα μπαινουν τα καλωδια στιν πριζα?εχει κ εκει αρι8μηση 1-8...με την ιδια σειρα που κανω το patch πανε?

Δημοσ.

απο τα 8 καλωδιακια παντως, μονο τα 4 χρησιμοποιουνται.. τα πορτοκαλια και τα πρασινα..

εχω την αντυπωση πως αν δεν παταγαν καλα τα καλωδια, θα ειχες flapping δικτυο (θα ανεβαινε και θα επεφτε συνεχεια), οχι Limited connectivity..

Δημοσ.

Λογικά δεν θα λύσει το συγκεκριμένο πρόβλημα....αλλά ας δοκιμάσει το παιδί να βάλει και "καρφωτή" ip. Αν και έτσι λέει Limited Connectivity, σίγουρα έχει πρόβλημα το καλώδιο 'η η μπρίζα πάνω στην οποία είναι το καλώδιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...