Προς το περιεχόμενο

Μπορώ στο PS3 ?

Par1s*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
παίρνεις έναν εξωτερικό σιγά το πράγμα έχουν πέσει πολύ οι τιμές

Ναι αλλά και πάλι θα χεις κάποιο όριο ;)

Πάντως ναι, αυτή τη στιγμή μόνο έτσι θα σύμφερε... αλλά και πάλι μπελαλίδικο γίνεται δηλαδή να πρέπει να στέλνεις τα δεδομένα από το pc στο ps3... όταν δεν χωράει κάποιο να διαγράφεις οπότε και χάνεις το προηγούμενο κ.ο.κ. (πόσο πια μεγάλο σκληρό να χει το pc σου.... άρα το παλιό game το χάνεις)

Συμφωνώ όμως ότι θα ήταν ο καλύτερος τρόπος αυτή τη στιγμή (λέω ξανα και ξανά αυτή τη στιγμή λόγω των σημερινών τιμών των blu-ray disks και blu-ray writer)

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΑΝ σπαζόταν μια χαρα ανταπόκριση θα είχε.Με 2-3 αυ8εντικα έχεις αγοράσει το αντιγραφικό και μετά μονό 6ε το δισκάκι?Σιγά το τρελό κόστος...Μονο το 50 ειναι ακόμα ακριβό (και πάλι πιο φτηνό από αυθεντικό!) αλλά δεν το βλέπω για πολύ ακόμα.

EDIT:Και απο οτι παρατήρησα απο τα ISO μόνο τα exclusives ειναι 18GB+

Δημοσ.
ΑΝ σπαζόταν μια χαρα ανταπόκριση θα είχε.Με 2-3 αυ8εντικα έχεις αγοράσει το αντιγραφικό και μετά μονό 6ε το δισκάκι?Σιγά το τρελό κόστος...Μονο το 50 ειναι ακόμα ακριβό (και πάλι πιο φτηνό από αυθεντικό!) αλλά δεν το βλέπω για πολύ ακόμα.

EDIT:Και απο οτι παρατήρησα απο τα ISO μόνο τα exclusives ειναι 18GB+

Τα 18 GB+ είναι πραγματικά δεδομένα ή το μέγεθος του Blu-Ray ; Τι ακριβώς εννοείς "από τα ISO";

Ακόμη 6 ευρώ ήταν η φτηνότερη εταιρία (προσωπικά ούτε που την έχω ξαναακούσει... μπορεί να αξίζουν μπορεί να είναι και χάλια) και από συγκεκριμένο κατάστημα... μπορεί να είναι καλά μπορεί όμως και να χεις και προβλήματα... τα 25αρια ουσιαστικά έχουν 10 ευρώ και δεν είμαι σίγουρος αν κάνουν τα 25αρια (μήπως είναι >25 GB οι δίσκοι του ps3 οπότε χρειάζεσαι 50αρια; ) Χώρια ότι δεν βάζεις το μπελά του να κατεβάσεις ένα τόσο μεγάλο αρχείο (και κάτω από 25 πάλι μεγάλο είναι)

Και αυτό το "αν έχεις αγοράσει αντιγραφικό" είναι μεγάλη κουβέντα... εσύ έχεις; Προφανώς και όχι γιατί αυτή τη στιγμή είναι μια σχετικά ανούσια και ακριβή αγορά. Αρά έχεις και άλλα 200 ευρώ πάνω κάτω για αντιγραφικό και δεν νομίζω ότι είναι μόνο 2 games... στα 3+ πάμε και μάλιστα από τα ακριβά... αν είναι λιγο πιο φτηνά πάμε στα 4-5 κ.ο.κ.... και αν το πάμε με ενοικιάσεις, άστο έφυγε ;) Άλλωστε τα games που θα γράψεις δεν θέλουν δίσκους; Για πρόσθεσε μια και τους άγραφους δίσκους (αλλά και τυχόν κόστος τσιπαρίσματος) και δες πότε πραγματικά κάνεις απόσβεση ;)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:24 ----------

EDIT

Και μιας και είπες μόνο 2-3 games (που 2 δεν είναι με τη καμία... τουλάχιστον 3 θέλεις) να τονίζουμε ότι είναι 2-3 ακριβά που μόλις βγήκαν games skroutz link. Και αν τα πεις παλιατζούρες, αν ξεφυλλίσεις σιγά σιγά προς τα μπροστά (δηλαδή ακριβότερα) θα εκπλαγείς από το πόσο μπορείς να τα βρεις κάποια games (πχ GTA 4 με 35 ευρώ)

Δημοσ.
Τα 18 GB+ είναι πραγματικά δεδομένα ή το μέγεθος του Blu-Ray ; Τι ακριβώς εννοείς "από τα ISO";

Κοίταξε λιγάκι τα τορρενταδικα και θα δεις τι εννοώ.

Ακόμη 6 ευρώ ήταν η φτηνότερη εταιρία (προσωπικά ούτε που την έχω ξαναακούσει... μπορεί να αξίζουν μπορεί να είναι και χάλια) και από συγκεκριμένο κατάστημα... μπορεί να είναι καλά μπορεί όμως και να χεις και προβλήματα... τα 25αρια ουσιαστικά έχουν 10 ευρώ και δεν είμαι σίγουρος αν κάνουν τα 25αρια (μήπως είναι >25 GB οι δίσκοι του ps3 οπότε χρειάζεσαι 50αρια; ) Χώρια ότι δεν βάζεις το μπελά του να κατεβάσεις ένα τόσο μεγάλο αρχείο (και κάτω από 25 πάλι μεγάλο είναι)

Είναι μεγαλο αν εχεις αργη γραμμή,αλλιως κατεβαίνει αρκετά γρήγορα.Ε εσυ αν δεν θέλεις μην παρεις με 6 παρε με 8 τα verbatim,η ακόμα και με 10 αν θελεις .Παλι ειναι πολυ φτηνότερα απο τα αυθεντικά.18GB+ ειναι μονο τα exclusives (απο οτι ειδα τουλάχιστον) ε ας αγοράσω και 5-10 50αρια ΑΝ χρειαστεί σιγα..

Και αυτό το "αν έχεις αγοράσει αντιγραφικό" είναι μεγάλη κουβέντα... εσύ έχεις; Προφανώς και όχι γιατί αυτή τη στιγμή είναι μια σχετικά ανούσια και ακριβή αγορά. Αρά έχεις και άλλα 200 ευρώ πάνω κάτω για αντιγραφικό και δεν νομίζω ότι είναι μόνο 2 games... στα 3+ πάμε και μάλιστα από τα ακριβά... αν είναι λιγο πιο φτηνά πάμε στα 4-5 κ.ο.κ.... και αν το πάμε με ενοικιάσεις, άστο έφυγε ;) Άλλωστε τα games που θα γράψεις δεν θέλουν δίσκους; Για πρόσθεσε μια και τους άγραφους δίσκους και δες πότε πραγματικά κάνεις απόσβεση ;)

Ελα ρε σι λιγο σοβαρότητα τωρα...Δεν εχω αγοράσει γιατί δεν ειναι σπασμένο το PS3 αν ηταν θα ήμουν ηλι8ιος αν δεν αγόραζα.Εγώ εχω πάνω απ 10 αυθεντικά για βαλτά κατω να δουμε πόσο κάνουν.Οκ αν παίζω μονο παλιά παιχνίδια θα αργήσω λιγο παραπάνω να κανω την απόσβεση...Αφού αυτο που ισχυρίζεσαι τώρα είναι παντελώς άκυρο...γιατι το συνεχίζεις...ας κανω απόσβεση και σε 5 μήνες αλλά θα κάνω και μετα θα εχω μονο κέρδος.

PS:Βλέπω οτι συνεχίζεις να βαζεις την πιο ακριβή τιμη στο αντιγραφικό λολ

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:24 ----------

EDIT

Και μιας και είπες μόνο 2-3 games (που 2 δεν είναι με τη καμία... τουλάχιστον 3 θέλεις) να τονίζουμε ότι είναι 2-3 ακριβά που μόλις βγήκαν games skroutz link. Και αν τα πεις παλιατζούρες, αν ξεφυλλίσεις σιγά σιγά προς τα μπροστά (δηλαδή ακριβότερα) θα εκπλαγείς από το πόσο μπορείς να τα βρεις κάποια games (πχ GTA 4 με 35 ευρώ)

........................

Δημοσ.
Κοίταξε λιγάκι τα τορρενταδικα και θα δεις τι εννοώ.

Είναι μεγαλο αν εχεις αργη γραμμή,αλλιως κατεβαίνει αρκετά γρήγορα.Ε εσυ αν δεν θέλεις μην παρεις με 6 παρε με 8 τα verbatim,η ακόμα και με 10 αν θελεις .Παλι ειναι πολυ φτηνότερα απο τα αυθεντικά.18GB+ ειναι μονο τα exclusives (απο οτι ειδα τουλάχιστον) ε ας αγοράσω και 5-10 50αρια ΑΝ χρειαστεί σιγα..

Ποια torrentadika;;; :confused::confused::confused::confused: Αφού δεν έχει σπαστεί το ps3!!! :mad: Ας μην trollaroume κιόλας... αν το χεις βάλει σε κάποιο driver και είναι τόσο, ok.. αλλά μην λέμε ότι θέλουμε κιόλας. Αλλά και όντως αληθινά ps3 iso να ήταν... αν ήταν σπασμένο σε rar's (πολύ κλασσικό)πόσο θα πήγαιναν στο ξεζιπάρισμα;

Καλά θα με τρελάνετε τελείως εδώ μέσα.

α. Πόσες φορές τα μούφα δισκάκια δεν κάνουν για αντιγραφές (δηλαδή βγάζουν προβλήματα) . Και ξανά λέω μιλάμε για συγκεκριμένο κατάστημα (το οποίο εγώ το postara προς χάριν αντικειμενικότητας)

β. Τι 8 ευρώ; 8 ευρώ είναι τιμή αν τα παραγγείλεις από το συγκεκριμένο φτηνό κατάστημα... μεταφορικά έβαλες; Βάλε μια normal τιμή 10 ευρώ από το μέσο κατάστημα και ok είσαι (αν κάνει το 25άρη ;) )

γ. Γιατί θα πάρεις το φτηνότερο αντιγραφικό (172 ευρώ) skroutz (τα πρώτα είναι μόνο DVD writer, από 172 ξεκινάνε) το οποίο έχει αυτή τη τιμή στο συγκεκριμένο μόνο κατάστημα; Ok έστω έτσι... 172 ευρώ είναι λίγα;

δ. Αν χρειαστείς 50αρια που λες εσύ σιγά το πράγμα τότε θα σου στοιχίσει τουλάχιστον 20 ευρώ ο δίσκος

Ελα ρε σι λιγο σοβαρότητα τωρα...Δεν εχω αγοράσει γιατί δεν ειναι σπασμένο το PS3 αν ηταν θα ήμουν ηλι8ιος αν δεν αγόραζα.Εγώ εχω πάνω απ 10 αυθεντικά για βαλτά κατω να δουμε πόσο κάνουν.Οκ αν παίζω μονο παλιά παιχνίδια θα αργήσω λιγο παραπάνω να κανω την απόσβεση...Αφού αυτο που ισχυρίζεσαι τώρα είναι παντελώς άκυρο...γιατι το συνεχίζεις...ας κανω απόσβεση και σε 5 μήνες αλλά θα κάνω και μετα θα εχω μονο κέρδος.

PS:Βλέπω οτι συνεχίζεις να βαζεις την πιο ακριβή τιμη στο αντιγραφικό λολ

Σοβαρότατος είμαι, μην εκ ιδίων κρίνετε τα αλλότρια... . απλά εσείς ξεχνάτε γιατί το είπα. Είπα ότι το όφελος δεν είναι τόσο μεγάλο που θα οδηγούσε τόσους πολλούς να αναλάβουν το όποιο ρίσκο

(εγγύηση, ίσως γρηγορότερη φθορά, ban στο net gaming) ή μπελά

(πχ του να κατεβάσεις ένα τόσο μεγάλο αρχείο... μόνο από private tracker θα την πάλευες... όσο μεγάλη ταχύτητα και να χεις, αποκλείεται να πιάσεις μεγάλες ταχύτητες σε public, σε τόσο μεγάλο αρχείο οι μισοί και βάλε θα λακίζανε)

Και είπα εγώ ποτέ ότι θα έχεις... στα λόγια μου έρχεσαι. Θα το πάρεις μόνο και μόνο για τα αντιγραμμένα του ps3... άρα θα το υπολογίσεις κανονικότατα στο κόστος ανά game

Και επειδή δεν με πιάνεται, έστω από σήμερα αν έσπαζε και μέχρι την αγορά επόμενης κονσόλας έχω αγοράσει καμιά 15αρια παιχνίδια ακόμη... και έστω δεν βάζω παλιατζούρες και δέχομαι τις χαμηλότερες τιμές που προτείνεται για αντιγραφικό (172) και δίσκων (8 ευρώ... μη το ξεφτιλίσουμε με τη μάρκα με καψες... δεν βάζω καν μεταφορικά άλλωστε) και έστω ότι 50αρια θα χρειαζόσουν μόλις στα 5 από τα 15 (και έστω μόλις 20 ευρώ) τότε

Αυθεντικά games έχουν από 45 το καθένα(αφού βάζουμε τις φτηνότερες στα αντιγραμμένα μέσω skroutz, θα βάλουμε τα skroutzistika και στα αυθεντικά) πχ resident 5 , killzone 2 που μη μου πείτε ότι είναι παλιατζούρες... (που στο κάτω κάτω, θα μπορούσαν κάποια και να ταν και 1 έτους που πάνε ακόμη πιο φτηνά... αλλά άντε να πάω με τα νερά σας)

Πάμε τώρα στα αντιγραμμένα

172 αντιγραφικό

60 ευρώ τσιπάρισμα (μπορεί και παραπάνω... αλλά άντε έστω 60)

10*8 25αρια = 80 (χωρίς μεταφορικά, άντε επειδή είστε εσείς)

5*20 5αρια = 100 (χωρίς μεταφορικά, άντε επειδή είστε εσείς)

===============

412 . Άρα κόστος ανά game 412/15=27.5

Οπότε διαφορά αυθεντικών από αντιγραμμένα : 45-27.5= 17.5 ευρώ όφελος ανά game χωρίς να χω βάλει παιχνίδια 1 έτους και δεχόμενος ότι τα περισσότερα game χωράνε σε 25αρη

Αξίζει για 17.5 ευρώ να

α. Ρισκάρεις εγγύηση και ban στο net gaming

β. Να παιδεύεσαι να κατεβάσεις το κάθε τεράστιο game (όσο πιο μεγάλο είναι το αρχείο συνήθως τόσο χειρότερες ταχύτητες πιάνες)

γ. Να μην έχεις την πολυτέλεια του αυθεντικού (πχ θήκη, βιβλιαράκι κλπ)

δ. Να το οδηγήσεις σε έστω ελάχιστα μεγαλύτερη φθορά... όπως και να το κάνουμε μια τσιπαρισμένη κονσόλα και αντιγραμμένους δίσκους θα του βάζεις

ε. Να κάνεις πειρατεία και να μην ανταμείβεις την ομάδα που το έφτιαξε με αποτέλεσμα παιχνιδάρες όπως Undying να μην έχουν συνέχεια;

Σίγουρα θα υπάρχουν κάποιοι που θα πουν ότι όφελος (utility) > ζημία (cost) οπότε θα το κάνουν... όμως δεν έχουν όλοι τις ίδιες καμπύλες ζήτησης - προτιμήσεις - ωφέλειες ;) Και αυτό που λέω ξανα και ξανά είναι ότι δεν θα χει και τόση πια μεγάλη ανταπόκριση

Υ.Γ. Αφου και σεις το συγκρίνεται με τις ακριβότερες τιμές των games... Είναι δυνατόν να συγκρίνεται τις φτηνότερες τιμές των αντιγραμμένων με τις ακριβότερες των αυθεντικών; Απλά μου φαίνεται ότι έχετε 2 μέτρα και 2 σταθμά και μου τη λέτε κιόλας; :mad:

Δημοσ.

Μην μιλάς και μην κατηγορείς για κατι αν ΔΕΝ είσαι ενημερωμένος..

*** link deleted ***

Και για να μην μακρηγορούμε με χαζομάρες.Εχω δώσει τουλάχιστον 700Ε για παιχνιδια ως ΤΩΡΑ 17 παιχνιδια εχω ως ΤΩΡΑ.Το αν αξίζει η οχι να το κανω (ΑΝ γινόταν) νομίζω είναι αστείο και να το συζητάμε ακόμα...Φυσικά και θα το συγκρίνω με τις ακριβότερες (ακα τελευταίας κυκλοφορίας παιχνίδια),δεν την αγόρασα την κονσολα για να παιζω παιχνιδια μετα απο μήνες.

Αξίζει για 17.5 ευρώ να

α. Ρισκάρεις εγγύηση και ban στο net gaming

κτλπ

Αξίζει οσο αξίζει και στο 360...για δες ποσοι το εχουν κανει και ρώτησε τους αν αξίζει.Το μονο που θα συμφωνήσω μαζι σου ειναι oi developers αλλά οταν δεν εχεις χρήματα,θα το κανεις και αυτο.

EDIT:Για να μην ξεχνιόμαστε να τι είπες,και για αυτό ηταν η απάντηση/εις μου.Και σε αυτό είσαι 100% λάθος...τα υπόλοιπα που λες δεν καταλαβαίνω για πιο λογο τα έβαλες στην συζήτηση μας...

Συμφωνώ όμως ότι θα ήταν ο καλύτερος τρόπος αυτή τη στιγμή (λέω ξανα και ξανά αυτή τη στιγμή λόγω των σημερινών τιμών των blu-ray disks και blu-ray writer)

Αν φυσικά κάποιος αγοράσει σε ολόκληρη την ζωη τις κονσόλας 10 παιχνίδια τοτε οκ δε συμφέρει...ακόμα.

Δημοσ.
Μην μιλάς και μην κατηγορείς για κατι αν ΔΕΝ είσαι ενημερωμένος..

*** link deleted ***

Εννοώ ότι ο κάθε κατακαημένος στο torrentadiko βάζει fake τίτλο και το πέρνουμε και ως αντικειμενική πηγή ενημέρωσης. Είναι δυνατόν να υπάρχουν πραγματικά iso όταν δεν έχει καν σπαστεί ; Και για να δεις πόσο αστείο είναι αυτό που λες, είναι δυνατόν να υπάρχουν games στο ps3 με λιγότερο από 4 GB; Εδώ του wii είναι 4 Gb και του xbox μεγαλύτερα από 6.5

Και για να μην μακρηγορούμε με χαζομάρες.Εχω δώσει τουλάχιστον 500Ε για παιχνιδια ως ΤΩΡΑ.Το αν αξίζει η οχι να το κανω (ΑΝ γινόταν) νομίζω είναι αστείο και να το συζητάμε ακόμα...Φυσικά και θα το συγκρίνω με τις ακριβότερες (ακα τελευταίας κυκλοφορίας παιχνίδια),δεν την αγόρασα την κονσολα για να παιζω παιχνιδια μετα απο μήνες.

Θα με τρελάνεις τελείως μου φαίνεται

α. Είναι το killzone ή το resident 5 παλιό game επειδή δεν το πήρες στο πρώτο μήνα; Πριν πόσο καιρό βγήκαν αυτά; Ή μήπως όλα τα games τα πήρες την πρώτη κιόλας μέρα. Ή μήπως νομίζεις ότι όσοι κατεβάζουν τα παίζουν όλα τη πρώτη μέρα που βγαίνουν;

β. Είναι ή δεν είναι 17.5 ευρώ διαφορά ανα game; Πόσα χρόνια πια θα την κρατήσω την κονσόλα από σήμερα; Δεν θα αλλάξω ποτέ κονσόλα; Και τι σχέση με το πόσα έχεις πάρει εσύ... εγώ μόλις σου απέδειξα οτι υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα τους συμφέρει (και αυτό είναι που λέω τόση ώρα). Είπα εγώ ποτέ ότι δεν θα το τσιπάρει κανένας;

γ. Πολύ εντυπωσιακό ακούγετε αυτό το 500... ανα game πόσα έδωσες; Αμα είναι έτσι να ξεκινήσουμε να μετράμε από τη γενιά του SNES... πάει καταστράφηκα :lol: Αμα το κάνεις έτσι τότε να βάλεις και παρούσες αξίες. Άλλη αξία των μετρητών και άλλη να τα δώσεις σε βάθος χρόνου (αλλιώς δεν θα υπήρχαν τόκοι στις δόσεις)

ΑΝ έχεις μόνο 15 παιχνίδια...εγώ εχω 17 αυτήν την στιγμή,και μέχρι το τέλος τις ζωης τις θα εχω τουλάχιστον άλλα τόσα...και λαλακια ειπα πριν,πρέπει να εχω δώσει πάνω απο 700Ε.

700/17= 41.17

Αν τότε είχες πάρει αντιγραφικό θα δινες καμιά 450αρα και ανα disk σίγουρα πολύ παραπάνω από 10 ευρώ (νομίζω 20 είχαν τα 25αρια)

Αλλά έστω... έστω ότι θα πάρεις άλλα 17 από εδώ και πέρα. Οπότε 41.5 ανα game για αυθεντικά

Οπότε στα 412 που υπολόγισα πριν βάλε άλλα 2*8=16 για άγραφα. Οπότε 412+16=428. Άρα κόστος ανα game 428/17= 25.18

Άρα 41.5-25.18= 16 (lol βγήκαν ακόμη λιγότερα)

Αλλά και 45 να είναι κόστος ανα game που είπα εγώ (βάζετε skroutzistikes τιμές στα αντιγραμμένα... skroutzistikes θα βάλουμε και στα αυθεντικά) είναι 19.82 (δηλαδή το όφελος δεν αυξάνεται και τόσο ραγδαία ;) ) Αν εσύ κρίνεις ότι για 20 ευρώ διαφορά αξίζει ρίσκο εγγύησης, μπελά κλπ (μη τα ξαναγράφω, βλέπε προηγούμενο post) ok εσύ θα το τσίπαρες... δεν είπα ότι κανένας δεν θα το τσίπαρε

Σιγά

Αξίζει οσο αξίζει και στο 360...για δες ποσοι το εχουν κανει και ρώτησε τους αν αξίζει.Το μονο που θα συμφωνήσω μαζι σου ειναι oi developers αλλά οταν δεν εχεις χρήματα,θα το κανεις και αυτο.

Ρε μανία με το flame. Ρε ξεκολείστε!!! Αλλά και πάλι

α. Δεν χρειάζεσαι έξτρα αντιγραφικό για dual layer... stadar έχεις ;) (αλλά ακόμη και να μην είχες με 15-20 ευρώ περνεις ένα)

β. Τα dual layer τα πέρνεις με λιγότερο από 2 ευρώ

Άρα 45- 2 - 60/17 (κόστος τσιπαρίσματος ανα game)= 39.5 ευρώ όφελος!!! Δεν είναι το ίδιο νομίζω... σίγουρα πολλοί περισσότεροι θα βρουν ότι αξίζει να το τσιπάρουν

Και για να μην ξεχνιόμαστε να τι είπες και για αυτο ηταν η απάντηση μου.

Μα καλά εγω τι λέω τόση ώρα. Ότι αν ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ σπαζόταν δεν θα χε τόση μεγάλη ανταπόκριση.

Και αν επειδή αντι για τα 172 ευρώ που είναι το φτηνότερο έβαλα το 200 που είναι το μέσο το θεωρείς τόση μεγαλη διαφορά... Ορίστε στο προηγούμενο post έκανα μια σύγκριση με τις τιμές που εσείς προτείνετε... και τι έγινε; Πρέπει να παίζεις πολλά games ώστε κάποια στιγμή να φανεί ελκυστικό αρκετά ώστε να αναλάβεις το όποιο ρίσκο, μπελά κλπ (μη τα ξανα γράφω... κοίτα προηγούμενο post). Άλλωστε για πόσα χρόνια ακόμη θα είσαι στο ps3; Επόμενη κονσόλα δεν θα πάρεις;

Δημοσ.

Antretng ρε φίλε δεν παίζεσαι,δύστυχος δεν γνωρίζεις ποτε πρέπει να σταματάς...για αυτο θα σε αφήσω κάπου εδω μια και αυτο που ειχα να πω το είπα ;)

Δεν κατάλαβες ουτε καν γιατι εiπα αν αξίζει για το 360...εκεί κόλλησες εσυ στο Flame..Ενα τελευταίο μονο βαλε 17 παιχνίδια PS3 απο την αρχη τις κονσόλας και υπολόγισε ποσα χρήματα ειναι :-)

Βασικά η ολη σου διαφωνία είναι οτι δεν συμφέρει όλους?Ε χαίρω πολυ αν παρει ο αλλος 5-6 παιχνιδια ρε φιλε σε ολη την ζωη τις κονσολας ε οκ δεν συμφερει...και για μενα ειναι και βλακας που εδωσε τοσα χρήματα να την αγοράσει.

Δημοσ.
Antretng ρε φίλε δεν παίζεσαι,δύστυχος δεν γνωρίζεις ποτε πρέπει να σταματάς...για αυτο θα σε αφήσω κάπου εδω μια και αυτο που ειχα να πω το είπα ;)

Ενα τελευταίο μονο βαλε 17 παιχνίδια PS3 απο την αρχη τισ κονσόλας και υπολόγισε ποσα χρήματα ειναι :-)

Βασικά η ολη σου διαφωνία είναι οτι δεν συμφέρει όλους?Ε χαίρω πολυ αν παρει ο αλλος 5-6 παιχνιδια ρε φιλε σε ολη την ζωη τις κονσολας ε οκ δεν συμφερει...και για μενα ειναι και βλακας που εδωσε τοσα χρήματα να την αγοράσει.

Εσύ δεν παίζεσαι. Είπα 17 από εδώ και πέρα!!! Ποια ήταν το θέμα μας; Αν τώρα τσιπαριζότανε τι θα γινόταν!!! Όχι πριν 2 χρόνια!!! Στο κάτω κάτω αν ήταν το θέμα μας για τότε, δηλαδή όταν είχε πρωτοβγεί να παιζε αντιγραμμένα, τότε θα χες δώσει καμια 450αρα για αντιγραφικό και τουλάχιστον 20 ευρώ ανα δίσκο. Τώρα πέσανε οι τιμές... τότε ήταν ακόμη πιο ακριβά

Και μετά τολμάς να μου πεις ότι δεν παίζομαι κιόλας; Αμα δεν έχεις τι να πεις, μην λες ότι σου κατέβει. Είπα ότι δεν θα χε τόση μεγάλη ανταπόκριση αν σήμερα τσιπαριζόταν. Όλα τα άλλα είναι "ιστορίες για αγρίους"

Και ποια 5-6 ; Είπα τόσο τραγικά μικρό νούμερο;:confused::fear::cry::cry::cry::cry: 15 είπα και μετά 17 για τα εναπομείναντα χρόνια πριν να βγει άλλη κονσόλα. Εγώ προσωπικά δεν αποκτώ πάνω από 7-8 games το χρόνο... και δεν είμαι ο μόνος. Στο κάτω κάτω είναι αρκετα μεγάλη μερίδα που δεν αποκτά πάνω από 1 game στους 2 μήνες... ξεχνάς τους multiplayrades μου φαίνεται αλλά και αυτούς που νοικιάζουν ή δεν έχουν πολύ χρόνο... και δεν είναι καθόλου μικρό ποσοστό

Και ναι, αν αγοράζεις τα games με τη σέσουλα, έχεις τεράστιο όφελος... και αν δεν σε νοιάζει καθόλου εγγύηση, χρόνοι κατεβάσματος, ban από net gaming κλπ οπότε μηδενική ζημία τότε 100% θα το τσίπαρες. Δεν είπα ποτέ ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που θα το τσιπάρανε

Δημοσ.

Ε οκ τότε αφου είσαι και μάγος και γνωρίζεις και ποση ανταπόκριση θα είχε στον κόσμο βάση με τα ΔΙΚΑ σου κριτήρια να παω πάσο :rolleyes: Ρε συ εδω κανουν αγορες ειδικα οι ελληνες και αν βρουν 2-3 Ε φτηνοτερα πανε και το παίρνουν απο αλλού,και μου μιλας τωρα για 17+Ε

Και οχι δεν ξεχνω τους μουλτι γιατι ειμαι μουλτι.Μονο που τα αλλα μουλτι ειναι σπασμένα και κατα μεγαλο ποσοστο στην ελλαδα πεζουν η αντιγραφές.

Αυτο που εχω υπογράμμιση νομιζω τα λει ολα...αυτός ειναι ο λογος που πιστεύω οτι θα εχει μεγάλη ανταπόκριση.

Τελικά η όλη διαφωνία ειναι στην μεγάλη και στην μικρη ανταπόκριση?Τοτε τους developers και τα αλλα,τι μου τα έβαλες μεσα...

Δημοσ.
Ε οκ τότε αφου είσαι και μάγος και γνωρίζεις και ποση ανταπόκριση θα είχε στον κόσμο βάση με τα ΔΙΚΑ σου κριτήρια να παω πάσο :rolleyes: Ρε συ εδω κανουν αγορες ειδικα οι ελληνες και αν βρουν 2-3 Ε φτηνοτερα πανε και το παίρνουν απο αλλού,και μου μιλας τωρα για 17+Ε

Και οχι δεν ξεχνω τους μουλτι γιατι ειμαι μουλτι.Μονο που τα αλλα μουλτι ειναι σπασμένα και κατα μεγαλο ποσοστο στην ελλαδα πεζουν η αντιγραφές.

Ρε συ ελληνικά μιλάω. Μίλησα για ποσοστά ανταπόκρισης.... ουσιαστικά είπα ότι μια μεγάλη μερίδα θα είναι αδιάφορη. Ακολουθόντας το παράδειγμα σου, υπάρχουν καταναλωτές που τρέχουν σε ουρές και ψάχνονται

α. Για μόλις 2-3 ευρώ διαφορά όπως λες (παρεπιπτόντως στο διεθνές εμπόριο δεν είναι μόνο έλληνες, αλλά και ξένοι με πολύ μεγαλύτερα εισοδήματα)

β. Για μεγαλύτερη των 5 με 10

γ. Για μεγαλύτερη των 20

δ. Για μεγαλύτερη των ... τι να πω... ακόμη και 100% της τιμής (βλέπε τιμές skroutz και τιμές που μπορεί κάποιος να το αγοράσει στο πρώτο μαγαζί που μπαίνει)

Από το γ και κάτω σίγουρα δεν θα ασχοληθούν. Αν μάλιστα για κάποιον φαίνεται αξιόλογο κόστος να χάσεις εγγύηση και να χτυπιέσαι με downloads κλπ τότε και κάποιο μέρος του β δεν θα ασχοληθεί. Όπως βλέπεις το ποσοστό μειώνεται που θα τους ένοιαζε (δεν έχουν όλοι οι καταναλωτές ίδια κριτήρια, προτιμήσεις, χρήματα κλπ)

Και αν είσαι multiplayras με όλη τη σημασία της λέξεως, στανταρ ένα game σε απασχολεί για πάνω από 2 μήνες (χώρια ότι για εκείνον το ban από net gaming τον καίει και τον παρά καίει) Και αν δεν τα αγοράζεις όλα τα games (νοικιάζεις κιόλας) τότε stadar μειώνεται ο αριθμός των games που θα αγοράσεις. Αν μάλιστα είσαι μεγαλύτερος των 24-25 ετών και τρέχεις όλη μέρα με δουλειά, οικογένεια κλπ, δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς και με παιχνίδια με τη σέσουλα.

Και αυτοί που λέω, δεν είναι καθόλου μικρό ποσοστό. Σίγουρα υπάρχει και μεγάλο ποσοστό που

α. Και για την εγγύηση Χεστ... μπιπ :lol: ... δεν τους νοιάζει ήθελα να πω

β. Και πολύ χρόνο για games έχουν

γ. Και δεν είναι καμένοι multiplayrades

δ. Και για αν φανε μπαν από net gaming δεν τους ενδιαφέρει. Παίζουν μόνο single, δεν φοβούνται αλλά δεν τους νοιάζει κιόλας

ε. Και ψάχνονται για το πως θα πάρουν κάτι πιο φτηνά (στο εξωτερικό ασχολούνται για μεγαλύτερες διαφορές τιμων... μεγαλύτερα εισοδήματα γαρ)

Αυτοί ναι θα το τσίπαραν. Αλλά όπως βλέπεις τελικά δεν θα είναι τόσο τεράστια η ανταπόκριση ;)

Δημοσ.

Κοιτα τα άτομα που γενικά τσιπαρουν τις κονσολες τους κατα το μεγαλύτερο ποσοστό πιστεύω οτι θα το κάνουν,για αυτούς δεν μιλάμε άλλωστε?.Δεν μιλαμε για όλους γενικά τους αγοραστές τις κονσόλας..Οι άλλοι δεν θα το έκαναν ετσι και αλλιώς..αν εννοεις οτι αυτοι ειναι πιο μεγάλο ποσοστό ε παντα δεν ηταν?

Εχω την εντυπωση οτι δεν μιλαμε για το ιδιο μουλτι,εγω μιλαω για μουλτι μηχανήματα και εσυ απο οτι ειδα τωρα για παιχνίδια.

Τέλος πάντων αυτο ειναι κατι που πρέπει να το δεις και αφου δεν εχει χακευτη ακομα μονο υποθέσεις μπορουν να γίνουν.

Δημοσ.

Κοίτα επειδή είμαι ψωνάρας με τη θεωρία καταναλωτή και utilities:lol: :lol::lol::lol: (οι ντομάτες μετά:lol: ) μπορώ να σου πω ότι σίγουρα το ποσοστό αυτών που θα το τσίπαραν θα ήταν μικρότερο από ότι θα ήταν σε άλλες περιπτώσεις.

Αν πχ κάποιος θα το τσίπαρε μόνο αν είχε σχεδόν 100% όφελος (έστω δηλαδή ότι αξιολογούσε το να χάσεις εγγύηση, net gaming, νταβαντούρη με κατεβάσματα κλπ πολύ ακριβά) αν ξαφνικά είχε όφελος πχ 90% δεν θα το τσίπαρε

Αν κάποιος για να το τσιπάρει αρκούσε το 90% (δηλαδή αν αυτός αξιολογούσε χαμηλότερα το κόστος ρίσκου, μπελά κλπ) αν έπεφτε κάτω από 90% το κέρδος τότε ούτε αυτός το τσίπαρε

Αν για κάποιον αρκούσε το 50% και τελικά έπεφτε το όφελος κάτω από 50% ούτε αυτός θα το τσίπαρε

κ.ο.κ.

Όπως καταλαβαίνεις είναι αναμενόμενο να είναι αρκετά μικρότερο το ποσοστό που θα ασχολόντουσαν με το τσιπάρισμα . Μην ξεχνάς ότι δεν έχουν όλα τα προιόντα ίδιες τιμές γιατί προφανώς υπάρχουν καταναλωτές με διαφορετικές προτιμήσεις ;) Και φυσικά το % όφελος που χει κάποιος έρχετε σε άμεση εξάρτηση με το πόσα πολλά games αγοράζει το χρόνο ;) .

Για παράδειγμα στο wii με το softmod το ποσοστό που ασχολείται με αντιγραμμένα είναι ακόμη μεγαλύτερο... ούτε κόστη έχει (εγγύηση, net gaming, μεγάλα downloads) και τεράστιο όφελος έχει (κόστος αντιγραφικού = 0 μιας και έχει ήδη, κόστος zelda 50 ευρώ... κόστος άγραφου DVD μόλις μισό ευρώ και πολλά λέω οπότε σχεδόν 100% όφελος από το τρίτο - τέταρτο κιόλας παιχνίδι)

Υ.Γ. Sorry για το πως μίλησα πιο πριν αλλά αυτό το σοβαρέψου και μετά το δεν παίζεσαι, χωρίς να με χεις καταλάβει, μου γύρισε το μάτι. Δεν αξίζει να μιλάμε έντονα για βλακείες:-) Χαλαρουίτα

Δημοσ.

Και με το PS2 ηταν πάλι παρόμοια η φάση και πανάκριβα τα αντιγραφικά και τα δισκάκια και τα τσιπάκια,κυριολεκτικά πανάκριβα οχι 170ε..και όμως το τσιπαριζαν.Μην ξεχνάμε οτι δεν χρειάζεται να αγοράσεις καν αντιγραφικό υπαρχουν και πειρατές.Άλλο αν εγώ θα το αγόραζα.

ΑΛΛΑ θα συμφωνήσω μαζι σου γιατί εσυ αλλιώς δε πρόκειται να σταματήσεις λολ

Και στην πορεία βλέπουμε ^^

Ναι ρε σι ΝΠ σορρυ και απο εμένα,παρεξηγήσει ήταν γιατί κάπου χα8ηκαμε στα πολλά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...