Προς το περιεχόμενο

Μπορώ στο PS3 ?

Par1s*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρεμπιπτόντως μήπως έχεις blu-ray driver ή κάποιο φίλο που να έχει; Όχι τίποτα άλλο, να μας φύγει η απορία αν χωράνε τα δεδομένα σε 25αρια δισκάκια

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εννοείς recorder,όχι δεν έχω.

Όχι recorder... απλά αναγνωστικό... δεν χρειάζεσαι recorder για να δεις πόσο μεγάλος είναι ένας δίσκος

Δημοσ.
Μπορεί να μην φτάνει σε βαθμό να το αποδείξει... όμως ενδυναμώνει αυτό που έλεγα (αν θυμάσαι έγραφα ξανά και ξανά ότι τα DVD τα γεμίζουν... δεν είναι μόνο πραγματικά δεδομένα) και ότι για αυτό θα απαιτείτε χώρος >25 GB .

εξακολουθει αυτο που λές να ειναι μια εικασια στον αερα, εκτος και αν εχεις κατι ποιο χειροπιαστο να μας δειξεις.

Ρίσκο; Το να χάσεις την εγγύηση σε μια συσκευή που έχει περίπου 400 ευρώ είναι λίγο; Ακόμη όσο μικρή και να είναι η πιθανότητα, μπορεί το τσιπάρισμα να σημαίνει μικρότερη διάρκεια ζωής της κονσόλας... και σίγουρα (έστω σε μικρό βαθμό) γρηγορότερη φθορά της κεφαλής από τα αντιγραμμένα. Άλλωστε, μπορεί να προχωρήσει ακόμη και σε αποκλεισμό πειραγμένων κονσολών από διαδικτυακό gaming.

και εσενα τι σε καιει? ουτε ps3 εχεις φανταζομαι, ουτε καν το ps3 εχει σπασει ωστε να τεθει καν το θεμα του "ρισκου" , βεβαια ξεχνας να μας πεις γιατι στο 360 δεν ηταν ρισκο οταν εκανε 400 ευρω και με τα γνωστα προβληματα να κανεις κατι τετοιο, και θα ειναι τοσο μεγαλο ζητημα για το ps3?

Δημοσ.
εξακολουθει αυτο που λές να ειναι μια εικασια στον αερα, εκτος και αν εχεις κατι ποιο χειροπιαστο να μας δειξεις.

Δεν με διαβάζεις και με στενοχωρείς. Για αυτό και είπα να σταματήσουμε εδώ και να Postarei κάποιος φίλος αν έχει αναγνωστικό blu ray πόσα GB είναι για να μην μιλάμε στον αέρα

και εσενα τι σε καιει? ουτε ps3 εχεις φανταζομαι,

Και επειδή δεν έχω ps3 δεν έχω δικαίωμα να μιλάω ή να εκφέρω τη γνώμη μου; :confused::X:fear: Ωραίος είσαι!!! Ή μήπως υπάρχει κάποια απαγόρευση να γίνω αύριο μεθαύριο κατοχός της;

ουτε καν το ps3 εχει σπασει ωστε να τεθει καν το θεμα του "ρισκου"

Είπα ή δεν είπα ότι πολλά μπορούν να ειπωθούν αλλά δεν έχει νόημα να το συνεχίσουμε μιας και δεν έχει καν σπαστεί;

βεβαια ξεχνας να μας πεις γιατι στο 360 δεν ηταν ρισκο οταν εκανε 400 ευρω και με τα γνωστα προβληματα να κανεις κατι τετοιο, και θα ειναι τοσο μεγαλο ζητημα για το ps3?

Καλά από όσα έγραψα αυτό καταλάβες; :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::-(

Είπα ότι δεν θα χει τόση ανταπόκριση μιας και το όφελος που θα χεις δεν είναι αρκετό που να αξίζει το όποιο ρίσκο και μπελά (πχ να κατεβάζεις τα τεράστια games). Που κολλά το xbox εδώ πέρα :mad:

Και μιας και ανέφερες το xbox

α. Δεν πέρνει τσιπάκι, flasharate... οπότε ούτε πολλά πολλά του κάνεις ούτε εγγύηση χάνεις

β. Το κόστος του κάθε DVD είναι λιγότερο από 2 ευρώ... όχι 20 που είναι του blu ray (ή έστω και 10 για το 25αρη που υποστηρίζεις ότι αρκεί)

γ. Δεν χρειάζεσαι να δαπανήσεις λεφτά για αντιγραφικό που δεν έχεις και το οποίο κοστίζει 200 ευρώ

Υ.Γ. Καλά τι είστε εσείς εδώ μέσα... όλα πρέπει να ναι flame;

Δημοσ.
Όχι recorder... απλά αναγνωστικό... δεν χρειάζεσαι recorder για να δεις πόσο μεγάλος είναι ένας δίσκος

Α όχι δεν έχω,μόνο το PS3 χρησιμοποιώ.

Δημοσ.

δεν ξερω τι εχουν πει οι προηγουμενοι .

πάντως έχω ακουσει (κατοχως και εγω του πλαιστετιον 3) οτι δεν χροιαζεται να τσιπάρεις το 3(μεχρι στιγμης δεν γινεται κιολας λογο του blurey)

αλλά χακέβης το ιδιο το blue rey dvd το κακο ειναι οτι και πάλυ θα κάνει καμια 30 ευρώ αφου το blue κοστίζει απομόνο του 25 ευρώ ...

Δημοσ.

Ότι να ναι,1ον δεν έχει σπάσει το PS3,2ον ένα άδειο bluray δισκάκι κοστίζει 3.75Ε και ένα BD recorder κοστίζει 160Ε.Αν θυμάστε τα DVD-R τα αγοράζαμε 10-15Ε στις αρχές και τώρα έχουν πέσει στα 0.18Ε

Δημοσ.
ένα άδειο bluray δισκάκι κοστίζει 3.75Ε

Για δώσε μια link με τιμή 3.75 . Εγώ μέχρι στιγμής έχω δει με 10 και 20 ευρώ (25αρη και 50αρη αντίστοιχα)

Edit

Ok υπάρχει και μια μάρκα "Mr Data" με 6 ευρω 25αρη και ταχύτητα 2Χ

http://www.skroutz.gr/c/472/cd_media.html?keyphrase=blu+ray

κοστίζει 160Ε

Καλά εγώ μιλάω για μέση τιμή και εσύ μου λες την φτηνότερη... και πιστεύεις ότι αξίζει αυτή η διόρθωση;

Επισκέπτης
Δημοσ.

δεν γίνεται να το φτιάξουν να τρέχουμε τα games από το σκληρό και έτσι δεν θα πληρώνουμε τίποτα!!!

Δημοσ.

ε και ενα παιχνιδι να χωραει σε χαλαει???Το νοικιαζεις το παιρνας μεσα,το παιζεις οσο θες και μετα το σβηνεις.Νταξει δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα απο το τιποτα κατι ειναι

Δημοσ.

Εγώ αυτό που είπα είναι ότι αν σήμερα σπαζόταν, δεν θα είχε και την τρελή ανταπόκριση για τους λόγους που ανέφερα. Τίποτα άλλο.

Υ.Γ. Δεν είναι μόνο το μέγεθος του game που θα πιανε χώρο στο σκληρό... θα ήταν μέγεθος game + εγκατάσταση (πόσα gb πιάνει η εγκατάσταση; ).

Επισκέπτης
Δημοσ.

παίρνεις έναν εξωτερικό σιγά το πράγμα έχουν πέσει πολύ οι τιμές

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...