Προς το περιεχόμενο

Μπορώ στο PS3 ?

Par1s*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας φίλος αγόρασε το PS3, τώρα τα παιχνίδια πρέπει να τα αγοράζει γνήσια ή μπορεί να κάνει τίποτα με άλλο; Εγώ (λίγο άσχετος μ' αυτά) θύμαμαι όταν είχα πάρει κάποτε το PlayStation(1) είχα βάλει ένα τσιπάκι και έπαιζε αντιγραφές..

Τώρα με το PS3 τι κάνουμε;

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ατιμη ακριβεια,παιρνειs νεο μηχανημα και το πρωτο πραμα που σκεφτεσαι ειναι να το πατενταρειs :-( 60+ ευρω για νεο παιχνιδι ειναι πολλα..επρεπε να τα εχουν στα 40 ευρω.. και τα πλατινουμ στα 20 :-D

Δημοσ.
Ατιμη ακριβεια,παιρνειs νεο μηχανημα και το πρωτο πραμα που σκεφτεσαι ειναι να το πατενταρειs :-( 60+ ευρω για νεο παιχνιδι ειναι πολλα..επρεπε να τα εχουν στα 40 ευρω.. και τα πλατινουμ στα 20 :-D

Μα τόσο κάνουν,όλα τα platinum κάτω από 20Ε,ενώ τα καινούρια ξεκινούν από 25Ε και φτάνουν τα 41Ε.

http://www.play.com

http://www.game.co.uk

http://www.thehut.com

Δημοσ.

Το εξωτερικό πλέον είναι μονόδρομος για τα DVD/BluRay και τα παιχνίδια κονσολών. Μπορείς με λίγο ψάξιμο να βρείς απίστευτες προσφορές και χωρίς να χρειαστείς να περιμένεις να περάσει ένας αιώνας απο την κυκλοφορία του τίτλου που σε ενδιαφέρει! Χαρακτηριστικό παράδειγμα δικό μου, πρίν 15 μέρες βρήκα απο διαφορετικά μαγαζιά το Dead Space->23 euro, το Resistance 2->28 euro και το Little Big Planet ->19 euro. Σύνολο 70 euro για τρία καινούργια κορυφαία παιχνίδια στην τιμή που από την Ελλάδα θα έπερνα μόνο έναν τίτλο...

Δημοσ.

Τελικά το Play.com στέλνει στην Ελλάδα, έκανα εγγράφει και καμία 4-5 παιχνίδια που διάλεξα δεν τα στέλνουν Ελλάδα??

Όπα λάθος μου, είχα λίρες και για αυτό δεν μου τα έστελναν!!:X

Σε πόσες ήμερες έρχονται από play.com?

Δημοσ.

Αν έρθει μέσω Ουγγαρίας μπορεί να έχει βγει και playstation 4 μέχρι να σου έρθουν :P (20+μέρες σε κάποιες περιπτώσεις)

Αν όχι 3-5 μέρες το πολύ.

Δυστυχώς όμως το σύνολο των παραγγελιών το τελευταίο διάστημα έρχεται μέσω Ουγγαρίας. Οπλίσου με υπομονή.

Καλό και γρήγορο site επίσης είναι το blahdvd.com

Δημοσ.

πάρα πολύ καλό και με πάρα πολύ καλές τιμές...

και πρέπει να έχει τα πιο φτηνά μεταφορικά...

Δημοσ.

Τι εννοείς γρήγορο 4-5 μέρες να υπολογίζω?

και πρέπει να έχει τα πιο φτηνά μεταφορικά...

Shipping £1.00:-)

Δημοσ.

Το play.com από τον Νοέμβριο και μετά είναι για κλαματα με τους χρόνους παράδοσης του τις περισσότερες φορές. Εγγύηση είναι τα game.co.uk και το blahdvd.com και κυρίως το amazon.co.uk. Χρόνοι παράδοσης από τα προηγούμενα ηλεκτρονικά μαγαζιά από 3 έως 5 μέρες, εφόσον είναι ο τίτλος σε stock.

Δημοσ.

Το blahdvd είναι απίστευτα γρήγορο,το λιγότερο που μου έχουν στείλει είναι 3 και το περισσότερο 7 (στην τελευταία περίπτωση έχοντας μεσολαβήσει Χριστούγεννα και σ/κ ...)

Το μόνο πρόβλημα,όπως και με άλλα ιντερνετομάγαζα,είναι ο φόβος μην τυχόν και χαθεί ή "χαθεί" το πακέτο.Αναγκαίο κακό στον βωμό των χαμηλών μεταφορικών μια και στέλνονται ως αλληλογραφία,δλδ απλή μεταφορική.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...