panosony Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2002 Εδω και μια εβδομαδα εχω ISDN .Μπαινω με PSTN συνδεσεις σταθερα στα 52 ,αλλα εχω απελπιστικά αργο download στα 1,2 - 3 Κbps . Είναι φυσιολογικό αυτό ,για ISDN γραμμη ,οταν πριν ειχα 4-5 ; Αν καποιος γνωριζει ας μου δωσει μια απάντηση ,γιατι πιστευω πως το Netmod φταιει για όλα .<p>Εκτος αυτού οταν τηλεφωνό με ένα philips ασυρματο πολλες φορες τηλεφωνει σε λάθος νούμερα . Ο Οτε λεει πως φταίει η τηλεφωνική συσκευή ...<p>Εσείς τι πιστεύετε ????<p>Thanks ..
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2002 Εγω φιλε μου με το netmode κατεβαζω με 6,5 εως 8????
Anonymous Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2002 file me pstn acount xairo poly xairopoulos.Bale isdn account kai tote tha deis diafora sto bandwidth
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2002 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by panosony: <strong>Εδω και μια εβδομαδα εχω ISDN .Μπαινω με PSTN συνδεσεις σταθερα στα 52 ,αλλα εχω απελπιστικά αργο download στα 1,2 - 3 Κbps . Είναι φυσιολογικό αυτό ,για ISDN γραμμη ,οταν πριν ειχα 4-5 ; Αν καποιος γνωριζει ας μου δωσει μια απάντηση ,γιατι πιστευω πως το Netmod φταιει για όλα .</strong><hr></blockquote><p>Μπορείς να κάνεις το εξής απλό και μπορεί να σου δουλέψει: Reset στο netMod. Το ανοίγεις μπροστά, εκεί που είναι οι θύρες του netMod (ανοίγει εύκολα και άνετα, χωρίς εργαλεία ή τίποτα τέτοιο) και να πατήσεις με ένα στυλό ένα κουμπάκι στο αριστερό μέρος της πλακέτας. Φυσικά πρέπει να μην είσαι συνδεδεμένος στο Internet...<p>Δεύτερο βήμα (αν δεν δουλέψει το παραπάνω) είναι να βρεις κάποιον φίλο/γνωστό και να του δανειστείς το netMod του προκειμένου να δεις αν αυτό δουλεύει.<p>Τρίτο (και τελικό στάδιο) είναι να αφήσεις το netMod στην ησυχία του και να ψάξεις στο Fleamarket για κανένα ISDN TA (Terminal Adaptor) - μπορεί να το έχουν και ως ISDN Modem. Πήγαινε στο search του Fleamarket και κάνε αναζήτηση με λήμμα "ISDN".<p> <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by panosony: <strong>Εκτος αυτού οταν τηλεφωνό με ένα philips ασυρματο πολλες φορες τηλεφωνει σε λάθος νούμερα . Ο Οτε λεει πως φταίει η τηλεφωνική συσκευή ...</strong><hr></blockquote><p>Δοκίμασε να τηλεφωνήσεις με άλλη συσκευή. Σου κάνει προβλήματα; Τότε φταίει η συσκευή σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.