tectonator Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Στικάκι USB χωρητικότητας 8Gb. Όπως δείχνει και το screenshot: Ελεύθερος χώρος: 7.42GB Δεσμευμένος χώρος: 40.9ΜΒ Ερώτηση. Τι περιέχει αυτός ο δεσμευμένος χώρος και υπάρχει τρόπος να απελευθερωθεί ή μειωθεί? Thanks! P.S. Εννοείται ότι τα παραπάνω είναι μετά από format στο stickακι.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Παντα υπαρχει δεσμευμενος χωρος, αλλα ποτε δε καταλαβα γιατι. Παντα ειναι περιπου στο 0,5% του πραγματικου χωρου, και το φλασακι σου δεν αποτελει εξαιρεση. Παρολ αυτα εχω πετυχει μερικα που δεν εχουν καθολου δεσμευμενο χωρο...(ενα απο τα δικα μου εχει μολις 4ΚΒ δεσμευμενο). Ειμαι κι εγω περιεργος να μαθω τι ειναι αυτο!
Street-Fighter Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Στικάκι USB χωρητικότητας 8Gb.Όπως δείχνει και το screenshot: Ελεύθερος χώρος: 7.42GB Δεσμευμένος χώρος: 40.9ΜΒ Ερώτηση. Τι περιέχει αυτός ο δεσμευμένος χώρος και υπάρχει τρόπος να απελευθερωθεί ή μειωθεί? Thanks! P.S. Εννοείται ότι τα παραπάνω είναι μετά από format στο stickακι. Πρέπει να είναι οι οδηγοί για το flashακι σου
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Αυτο το ενα απο τα δικα μου που εχει μεγεθος χρησιμοποιημενο 4ΚΒ τοτε πού χωρανε οι οδηγοι? Δε στεκει αυτο, κανονικα μετα απο το φορματ επρεπε να ειχε μεγεθος μια ωραια κουλουρα! Κατι με το filesystem εικαζω εγω...
tectonator Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Πρέπει να είναι οι οδηγοί για το flashακι σου 40.9ΜΒ για drivers για ένα flashaκι!!???? Δύσκολο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.