dj_vts Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας παιδια σημερα αγορασα αυτο το controller, το οποιο στη συσκευασια του εχει 4 "θερμομετρακια" τα οποια μπαινουν σε cpu, vga, hdd και case. Θα ηθελα να ρωτησω πως ακριβως τα κολλαω αυτα και που; Πχ του επεξεργαστη και της καρτας γραφικων σε ποιο σημειο να τα κολλησω για να μου βγαζει τις θερμοκρασιες στην LCD οθονιτσα; Ευχαριστω εκ των προτερων.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Κανονικα, τα κολλας σε μια γωνια ενδιαμεσα απο τη cpu και τη ψυκτρα, αλλα αυτο εκτος οτι θελει τεχνη για να γινει, ενδεχεται να ''αναγκασει'' τη ψυκτρα να μη παταει καλα...! Εμενα εχει το κουτι ενα τετοιο ενσωματωμενο, και το εχω βαλει στο μεσον του κουτιου απλα να μου δειχνει μια ambient θερμοκρασια. Αφου για cpu, gpu, hdds, motherboard μπορω να βλεπω τις θερμοκρασιες μεσω προγραμματων με μεγαλυτερη ακριβεια
dj_vts Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Να μην παταει καλα η ψυκτρα ειναι λιγο δυσκολο γιατι ειναι εξαιρετικα λεπτος ο σενσορας... Ουτε χιλιοστο σε παχος. Ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι το θερμομετρακι θα εχει μεγαλυτερη ακριβεια απο το hwmonitor ας πουμε, αλλα δεν πιστευω οτι θα εχουν τοσο πολλη διαφορα μεταξυ τους.
1000 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Σαν Cb είναι πάντως. Σου δίνει την αίσθηση πως μπορείς να πας μια μπάντα κάτω στο 13 και να φωνάξεις Θοδωρής και μαργαρίτες ρότζερ και Κ :lol: :shock::cry::lol:
dj_vts Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Ναι τωρα ψαχνω και ταξιμετρο να βαλω απο πανω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.