Προς το περιεχόμενο

Akasa Fan Control

dj_vts

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια σημερα αγορασα αυτο το controller, το οποιο στη συσκευασια του εχει 4 "θερμομετρακια" τα οποια μπαινουν σε cpu, vga, hdd και case.

Θα ηθελα να ρωτησω πως ακριβως τα κολλαω αυτα και που; Πχ του επεξεργαστη και της καρτας γραφικων σε ποιο σημειο να τα κολλησω για να μου βγαζει τις θερμοκρασιες στην LCD οθονιτσα; :-)

Ευχαριστω εκ των προτερων.

• Moderators
Δημοσ.

Κανονικα, τα κολλας σε μια γωνια ενδιαμεσα απο τη cpu και τη ψυκτρα, αλλα αυτο εκτος οτι θελει τεχνη για να γινει, ενδεχεται να ''αναγκασει'' τη ψυκτρα να μη παταει καλα...!

Εμενα εχει το κουτι ενα τετοιο ενσωματωμενο, και το εχω βαλει στο μεσον του κουτιου απλα να μου δειχνει μια ambient θερμοκρασια.

Αφου για cpu, gpu, hdds, motherboard μπορω να βλεπω τις θερμοκρασιες μεσω προγραμματων με μεγαλυτερη ακριβεια ;)

Δημοσ.

Να μην παταει καλα η ψυκτρα ειναι λιγο δυσκολο γιατι ειναι εξαιρετικα λεπτος ο σενσορας... Ουτε χιλιοστο σε παχος. Ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι το θερμομετρακι θα εχει μεγαλυτερη ακριβεια απο το hwmonitor ας πουμε, αλλα δεν πιστευω οτι θα εχουν τοσο πολλη διαφορα μεταξυ τους.

Δημοσ.

Σαν Cb είναι πάντως.

Σου δίνει την αίσθηση πως μπορείς να πας μια μπάντα κάτω στο 13 και να φωνάξεις Θοδωρής και μαργαρίτες ρότζερ και Κ

:lol::lol::lol: :shock::shock::cry::cry::lol::lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...