DENTHEO Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δεν μπορών να μεταφέρω αρχεία απο εσωτερικό σκληρό σε εξωτερικο σκληρό γιατι λέει ότι και καλά δεν υπαρχει αρκετός χώροσ στη μοναδα αποθήκευσης. αυτό επισης συμβαίνει όταν προσπαθώ να κατεβάσω απο το ιντερνετ κάποια αρχεία και θέλω να αποθηκευτούν κατευθείαν στον εξωτερικό σκληρό.
kakovatos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Ο σκληρός που πας να "πετάξεις" τα αρχεία είναι σε fat32 file system. Πρέπει να τον μετατρέψεις σε ntfs.
SeKoS Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Ο σκληρός που πας να "πετάξεις" τα αρχεία είναι σε fat32 file system. Πρέπει να τον μετατρέψεις σε ntfs. Γιατί πρέπει να το μετατρέψει σε ntfs; Είπε πουθενα οτι τα αρχεία είναι >4Gb;
Technology fan Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Όχι αλλα δε νομίζω να υπάρχει άλλος λόγος για τον οποίο δεν μπορεί να γραφτεί ένα αρχείο ενω υπάρχει διαθέσιμος χώρος
kakovatos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Αν θεωρήσουμε δεδομένο ότι έχει χώρο στο σκληρό, δε νομίζω ότι υπάρχει άλλο πρόβλημα από το να μην είναι ο σκληρός ntfs.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.