!!!...sos...!!! Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Με τα Windows Media Player! Μου βγάζει ένα παράθυρο και λέει πως δεν υπάρχει ένας συμβατός αποκωδικοποιητής DVD εγκατεστημένος στον υπολογιστή μου! Χρειάζομαι άμεσα την βοήθεια σας! HELP!!!!!!!!
Nord_Chaos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Αντι να κουραζεσαι αδικα με το windows media player,γιατι δεν κατεβαζεις το δωρεαν VLC Media Player που παιζει τα παντα(ταινιες dvd,video σε ολα τα format πχ.avi .m-peg)???.. http://www.videolan.org/vlc/ ...
!!!...sos...!!! Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 ok! Θα προσπαθήσω και σε 2 λεπτά θα σας πω!
cosmos000 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 ffdshow βάλε και θα βλέπεις και με τον media player
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Αναλογα τι windows εχεις βαλε στο google "download xp/vista code pack" κατεβασε το και καντο εγκατασταση.
parsifal Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 ffdshow βάλε και θα βλέπεις και με τον media player Ώπα, αυτό νομίζω πως δεν ισχύει! Έχει ο WMP ενσωματωμένά DVD navigation και MPEG-2 splitting filters; Γιατί χρειάζονται κι αυτά. Ο ffdshow θα σου δώσει δυνατότητα MPEG-2 και AC3 decoding αλλά δεν είναι αρκετά για αναπαραγωγή DVD.
Eluminator_91 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Aν εχεις vista home basic τοτε το wmp δεν μπορει να παιξει ταινιες dvd και χρειαζεται να κατεβασεις καποιο DVD Decoder (για την ακριβια να πληρωσεις..)..ενω ολες οι αλλες εκδοσεις των vista το εχουν ενσωματωμενο.. Δες κι εδω: http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/player/plugins.aspx
ans_mc Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Φίλε μια πολύ καλή λύση με πολύ καλά αποτελέσματα είναι να κατεβάσεις και το powerdvd.Πολύ καλό πρόγραμμα και μπορείσ να βρείσ δωρεάν κάποιες εκδόσεισ του στο internet.
cosmos000 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Ώπα, αυτό νομίζω πως δεν ισχύει! Έχει ο WMP ενσωματωμένά DVD navigation και MPEG-2 splitting filters; Γιατί χρειάζονται κι αυτά. Ο ffdshow θα σου δώσει δυνατότητα MPEG-2 και AC3 decoding αλλά δεν είναι αρκετά για αναπαραγωγή DVD. Ωπα σωστά.Εγώ δεν διάβασα σωστά το post και νόμιζα ότι έλεγε για αναπαραγωγή video γενικά και όχι dvd.
chrisalida Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 !!!...sos...!!!]Με τα Windows Media Player! Μου βγάζει ένα παράθυρο και λέει πως δεν υπάρχει ένας συμβατός αποκωδικοποιητής DVD εγκατεστημένος στον υπολογιστή μου! Eγκατέστησα της nvidia, αλλά πάλι δεν λειτουργεί! Χρειάζομαι άμεσα την βοήθεια σας! HELP!!!!!!!!
demosdem Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 VLC or KMplayer παίζουν τα πάντα και είναι FREE.
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 !!!...sos...!!!]Με τα Windows Media Player! Μου βγάζει ένα παράθυρο και λέει πως δεν υπάρχει ένας συμβατός αποκωδικοποιητής DVD εγκατεστημένος στον υπολογιστή μου! Eγκατέστησα της nvidia, αλλά πάλι δεν λειτουργεί! Χρειάζομαι άμεσα την βοήθεια σας! HELP!!!!!!!! Αναλογα με τα windows που εχεις ψαξε και θα βρεις ευκολα στο google για κατεβασμα code pack.... Για vista γραψε download vista code pack κοκ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.