Προς το περιεχόμενο

Προβληματα σε Baudtec router

Rabican

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν γινετε αυτο ναι οταν παει να τα ξαναστιλει επιδη δεν εχει κλεισει το session σου με νορμαλ τροπο επειδη εχασε sync τοτε θα φας reject για λαθος username kai pass.stin πραξη οχι οτι κανεις κατι λαθος απλα για τον isp εισαι online για κανα λεπτακι ακομα.αν δεν χανεις sync εκει ειναι πιο δυσκολο να γινει αυτο.

Δημοσ.

αρα το θεμα (εκτος απο τον αποσυγχρονισμο) ειναι οτι κραταει μεγαλο hold down timer.. θα επρεπε νωριτερα να αντιλαμβανεται οτι ειμαι offline..

Δημοσ.

αν ειναι αυτο το προβλημα τοτε ναι.απλα το hold time ine standard στα 1 με 2 λεπτα σε ολες τις ετερειες και ειναι λογικο οτι πρεπει να υπαρχει πριν θεωρησουν οτι εχει πεσει η γραμμη σου.αν ηταν μικροτερο θα μπορουσε να υπαρξει προβλημα.και σε οτε εχω δει Hold κανα 1-2 λεπτα και σε forthnet.

οπως υπαρχει και το αναποδο.το linksys to wag354 εκανε κατι σαν συνεχομενο ping για να ξερει οτι ειναι Online.αν εσυ κατεβαζες full και 2-3 ping εκαναν request time το λινκσυς θεωρουσε οτι εχει πεσει η συνδεση και εκανε drop to connection ενω στην πραξη απλα δεν εφτανε το bandwidth για να στειλει το Ping γρηγορα.αν το ειχαν σε παραπανω Ping παραπανω χρονο δεν θα γινοταν αυτο.μετα βγηκαν firmware που το εφτιαχναν.

Δημοσ.

πρωτιστως το θεμα φυσικα ειναι γιατι αποσυνδεεται. παρολαυτα ομως ειναι χαζο με ICMP να αποφαινεσαι για το αν ενα link ειναι up. Hellos, hello-intervals και hold-down timers γιαυτο υπαρχουν..

Δημοσ.

φυσικα εχω στειλει και email στην τεχνικη υποστηριξη της otenet αλλα ακομα τιποτα... για να δουμε.. το log Παντως εμφανιζει καποιο λαθος προτου πεσει το interface..

Δημοσ.

και δεν νομιζω να λαβεις απαντηση στο email σου ποτε.πολυ ψαγμενο για να σουαπαντησουν :P.θα περασει απο ταc και ολα τα αλλα τμηματα μεχρι καποιος που ξερει να πει.σε κανα μηνα και αν :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...