GreenBeret2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Σας παρακαλώ μια απάντηση στην ερώτηση που σας έκανα!!! -----Προστέθηκε 25/1/2009 στις 12 : 02 : 57----- Κάποιος παιδιά θα μπορέσει να μου απαντήσει,δεν χρειαζόταν να έρθετε σε πόλεμο για να πάρω μια απάντηση..Εμένα τώρα αυτό το οποίο με ενδιαφέρει είναι εαν μπορώ να βάλω την HD4670 στην μητρική μου την ASROCK 4COREDUAL-SATA2!!Ένα ΝΑΙ H ένα OXI;Σας Παρακαλώ!!!
VAssassin Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδια μηπως θελει agp? http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=4CoreDual-SATA2
Vatos_locos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 it works και με agp και με pci-e μία κάθε φορά όχι και τις 2 μαζί οπότε γιατί να πληρώσει για agp από την στιγμή που με λιγότερα πολύ λιγότερα λεφτά μπορεί να πάρει καλύτερη σε pci-e απλά η μαλακία σε όλο το story είναι οτι παίζει στα 4χ όχι οτι θα χάσει τίποτα τρομερό αλλά έτσι να έχουμε τροφή για συζήτηση
VAssassin Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Ναι οντως καλυτερα pci-e κι ας ειναι χ4.
GreenBeret2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστώ Παιδιά να είστε καλά!!!Όταν θα πάρω την κάρτα γραφικών θα σας το πώ....
Delirium Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Και με τις 2, χρειαζεσαι το τελευταιο bios, περισσοτερο με την 4670 Αλλα ζηταει μικροτερη τροφοδοσια, κι αν παιζουν σε ιδια τιμη: 4670
mangai Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 -1.Kαι εσύ και εγώ,δεν προσφέραμε τίποτα στον GreenBeret2006.Σε αντίθεση με τους GeorgeMan,Vatos_locos,Delirium.Εδώ δεν είναι χώρος γιά προσωπικές αντιπαραθέσεις . -2.[....θα σε παρακαλέσω να μη με ξανα αποκαλέσεις ''πατριώτη'']....φοβάμαι πως και πάλι έχουμε να κάνουμε με.....''λάθος κατανόηση από βιασύνη''. -3.[.....μη με ξανα αποκαλέσεις ''πατριώτη'', το θεωρώ υβριστικό χαρακτηρισμό.]....και επ ευκαιρία,δεν πρόκειται να κάνω χαρακτηρισμούς γιά κανένα,δεν το συνηθίζω,και δεν με ενδιαφέρουν οι πολιτικές,ιδεολογικές,θρησκευτικές απόψεις των μελών του forum. -4.Και το περίεργο είναι πως λες αυτά,ενώ λίγο πριν κάνεις γιά 2η φορά απαράδεκτους χαρακτηρισμούς:[''Ζητάω μετά και ένα συγνώμη, πετάω και μία μπηχτή περί ''ελληνικών'' που πραγματικά ακόμα δεν έχω καταλάβει πως σου ήρθε,(κάποιο απωθημένο από άλλη σου κουβέντα ίσως)?, και γινόμαστε μία ευχάριστη οικογένεια.''] Έλεος!
Vatos_locos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 seriously δεν ξέρω τι σου είπανε για τα ελληνικά σου αλλά γράφεις χειρότερα και από εμένα προσωπικά δεν κατάλαβα τι γράφεις καν απλά λέξεις άστο το θέμα παράτα το μην ασχολείσαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.