Προς το περιεχόμενο

Κάρτα γραφικών GAINWARD 9467 HD3850 512MB PCI-E

GreenBeret2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά και πάλι γεια σας!!Σκέφτομαι να πάρω την κάρτα γραφικών GAINWARD 9467 HD3850 512MB PCI-E RETAIL και θα ήθελα να μάθω εαν ταιριάζει για την μητρική μου η οποία ειναι ASROCK 4COREDUAL-SATA2 με bios αναβαθμιζμένο στα 2.10!!Θα ήθελα να μου πείτε εσεις έαν ταιριάζει η κάρτα γραφικών για να την πάρω!!

• Moderators
Δημοσ.

Υποψη τα VIA chipsets (και η συγκεκριμενη φοραει VIA), εχουν ενα θεματακι με τις Pci express 2.0 καρτες γραφικων.

Νομιζω αντιμετωπιστηκε σε bios update, αλλα... ενα googlαρισμα για ατομα που εχουν τον συγκεκριμενο συνδυασμο και τους δουλευει δε θα εβλαπτε.

Δημοσ.

Δηλαδή φίλε @topos εαν βάλω την την GAINWARD 9689 HD4670 512MB PCI-E RETAIL θα παίξει κανονικά με την μητρική μου,δεν πιστεύω να έχω κάποιο πρόβλημα;

Δημοσ.

Aν θέλεις Gainward,να πάρεις την 9429 HD3850 512MB γιατί έχει μνήμη GDDR3 και όχι DDR2 όπως αυτή που θέλεις,και είναι ισχυρότερη από την 4670 βέβαια.

Δημοσ.
Aν θέλεις Gainward,να πάρεις την 9429 HD3850 512MB γιατί έχει μνήμη GDDR3 και όχι DDR2 όπως αυτή που θέλεις,και είναι ισχυρότερη από την 4670 βέβαια.

Δεν ισχύει αυτό που λες, και φυσικά ο λόγος που πιστεύεις πως ισχύει αποδεικνύει πως έχεις μεσάνυχτα. (no offence)

Δεν είναι κακό να έχεις μεσάνυχτα, αλλά αν δεν είσαι σίγουρος για κάτι, καλό είναι να μη συμβουλεύεις λανθασμένα και παίρνεις ανύποπτο κόσμο στο λαιμό σου.

Δημοσ.

To κατάλαβα.

Στο ότι είναι γρηγορότερη από την 4670 διαφωνώ. Οι κάρτες έχουν πανομοιότυπες επιδόσεις, και η 4670 υπερισχύει και σε τιμή, και σε κατανάλωση/θόρυβο κλπ.

Δημοσ.

Δηλαδή παιδιά εσεις ποια μου προτείνετε να πάρω για να ειμαι ευχαριστημένος;Και φυσικά να ταιριάζει με το μηχάνημα μου...

-----Προστέθηκε 24/1/2009 στις 09 : 57 : 50-----

Λέτε να πάρω την HD4670 της GAINWARD γιατι για εκεί τραβάω;Αρκεί να ταιριάζει με το μηχάνημα μου...Εσεις τι λέτε;

Δημοσ.

Συγνώμη που έχω μεσάνυχτα.... 1)http://en.expreview.com/2008/09/02/rv730-reviewed-prforms-close-to-3850.html Συγνώμη που παίρνω κόσμο στο λαιμό μου.... 2)http://www.firingsquad.com/hardware/amd_ati_radeon_4670_performance_review/page5.asp Συγνώμη που σε ενόχλησα....3)http://www.guru3d.com/category/vga_charts/ .....Συγνώμη τέλος που δεν μιλώ τόσο καλά ελληνικά όσο εσείς.(....''και η 4670 υπερισχύει και σε τιμή, και σε κατανάλωση/θόρυβο κλπ.'')...Συγνώμη τέλος που δεν είμαι ευγενής όσο εσείς! Kαι επ ευκαιρία μου μεταφράζετε το...''και φυσικά ο λόγος που πιστεύεις πως ισχύει αποδεικνύει πως έχεις μεσάνυχτα''... ποιός είναι ο λόγος που πιστεύω πως ισχύει.....Καληνύχτα πατριώτες.....

Δεν ισχύει αυτό που λες, και φυσικά ο λόγος που πιστεύεις πως ισχύει αποδεικνύει πως έχεις μεσάνυχτα. (no offence)

Δεν είναι κακό να έχεις μεσάνυχτα, αλλά αν δεν είσαι σίγουρος για κάτι, καλό είναι να μη συμβουλεύεις λανθασμένα και παίρνεις ανύποπτο κόσμο στο λαιμό σου.

Δημοσ.

Δηλαδή παιδιά να ρωτήσω κάτι,τι την HD4670 πάρω,τι την HD3850 θα ταιριάζουν με την μητική μου,ε;...Λύστε μου αυτην την απορία για να σας αφήσω στην ησυχία σας!!!

Δημοσ.

mangai Tελείωσες με τα edit, να απαντήσω ή να περιμένω λίγο ακόμα?

Ok απαντάω.

Το να διαλέγεις σελίδες σε reviews που η 3850 είναι μπροστά από την 4670, είναι ωραίο τρικ για να δημιουργείς εντυπώσεις.

Με το ίδιο τρόπο παραθέτω κι εγώ από σελίδες που εσύ διάλεξες τις παρακάτω εικόνες π.χ:

ep1600.gif

vga-crysis.png

και λέω πως η 4670 είναι καλύτερη.

(hint: στο δεύτερο screenshot κοίτα τα fps, όχι την γενική κατάταξη).

Ζητάω μετά και ένα συγνώμη, πετάω και μία μπηχτή περί "ελληνικών" που πραγματικά ακόμα δεν έχω καταλάβει πως σου ήρθε,(κάποιο απωθημένο από άλλη σου κουβέντα ίσως)?, και γινόμαστε μία ευχάριστη οικογένεια.

Από εκεί και πέρα, δεν είπα πουθενά πως η 4670 είναι καλύτερη.

Είπα συγκεκριμένα πως έχουν παρόμοιες επιδόσεις, τα +-5% που έχει σε άλλα παιχνίδια η μία και σε άλλα η άλλη τα θεωρώ φυσιολογικά.

Δεν γίνεται δύο κάρτες να βγάζουν ακριβώς τα ίδα fps για να τις πεις ισοδύναμες.

Από την στιγμή που δύο κάρτες έχουν παρόμοιο performace, επόμενη κίνηση είναι να δούμε τις τιμές, και λοιπές λεπτομέρειες όπως η κατανάλωση, ο θόρυβος κλπ.

Ο λόγος που το πιστεύεις είναι δική μου λάθος κατανόηση από βιασύνη διαβάζοντας το post σου, καθώς νόμιζα πως υποστηρίζεις πως η 3850 είναι καλύτερη της 4670 λόγω μνημών.

Καληνύχτα, και θα σε παρακαλέσω να μη με ξανα αποκαλέσεις "πατριώτη" , το θεωρώ υβριστικό χαρακτηρισμό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...