Προς το περιεχόμενο

Ασύρματο Wireless USB

GreenBeret2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω πρόβλημα.Eδώ και ποσο καιρό έχω πάρει ενα WIRELESS USB με το οποίο συνδέομαι στο αύρματο δίκτυο μου.Για καποιο καιρό μπορούσα να μπαίνω κανονικά,αλλά εδω και 3 βδομάδες δεν μπορώ να συνδεθώ.Το USB δεν βρίσκει το δίκτυο καθόλου,έχω κάνει κανονικά εγκατάσταση τους drivers και απο την άλλη το Wirelees router δίνει κανονικά ασύρματο γιατι μπορώ και μπαίνω απο το laptop μου.

Θα ήθελα να με διαφωτίσετε και να μου πείτε για ποιο λόγο το USB δεν βρίσκει το δίκτυο!!Θα περιμένω την απάντηση σας!!

Δημοσ.

Φιλε μου,

Πολλοί φίλοι μου έχουν χρησιμοποιήσει USB Wireless adaptor και πολλές φορές κατέληγαν να μην βρίσκουν το δίκτυο ή να αποσυνδέονται συνέχεια κτλ..

Τώρα αν είσαι και δίπλα στο router και δεν βρίσκει δίκτυο τότε δεν ξέρω...

Άλλα δίκτυα βρίσκει?

Δημοσ.

Απο την αρχή μαζί με το δικό μου έβρισκε αλλο ενα και τώρα βρίσκει μονο το άλλο...Δηλαδή φτάει το USB,θα είναι καλύτερα να πάρω κάρτα δικτύου;

Δημοσ.

Δεν νομίζω οτι υπάρχουν επιλεκτικά wireless usb. Ή θα βρίσκει όλα τα δίκτυα ή κανένα. Κάτι άλλο θα ευθύνεται για το ότι δεν βλέπει το δικό σου δίκτυο.

Βρίσκεις δίκτυο με το λογισμικό του usb ή μέσω αυτού των windows?

Δημοσ.

Απο τη αρχή χρησιμοποιώ το λογισμικό του usb και εμένα μου έκανε εντύπωση που βρίσκει επιλεκτικά το ένα.Αλλά δεν βρίσκω κατι άλλο να ευθήνεται....

Δημοσ.

επιδη δεν πολυκαταλαβα αν βρησκει η οχι...αν βρησκει το δικο σου και δεν συνδεετε μολις βαλεις password δικτυου αλαξε ξανα τον κωδικο απο το wifi...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...