Προς το περιεχόμενο

mobo CX επεξεργαστη intel

konstantinos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να ρωτησω παιδια αν υπαρχει mobo που να κανει crossfire με δυο 4870χ2 .να δεχεται μνημες DDR2 και επεξεργαστη intel quad.και μια δευτερη ερωτηση μιας και εθιξα το θεμα .ποιος επεξεργαστης ειναι καλυτερος ? ο AMD phenom II black edition 940 ή quad core 9650 3 ghz.και τι διαφορα εχει η μνημη cache L3 που εχει ο πρωτος με την L2 που εχει ο δευτερος?

sorry μου μακρυγορησα

• Super Moderators
Δημοσ.

όλες οι μητρικές που υποστηρίζουν CF μπορούν να δεχτούν 2Χ 4870Χ2, καλύτερα όμως μητρικές με Χ38/Χ48 ώστε να τρέχουν ταυτόχρονα και τα 2 pci-e ports σε 16Χ mode

βέβαια δεν αξίζει να πάρεις 2 τέτοιες κάρτες εκτός αν είσαι extreme LN2 overclocker...

o Phenon II 3ghz είναι χειρότερος από τον Q9550 που είναι χειρότερος από τον Q9650

τώρα για L2/L3 cache κοιτάς wikipedia

Δημοσ.

σκεφτομουν το εξης να μου πειτε την γνωμη σας .ΑSUS P5Q DELUXE με quad 9650 και 2χ(4870χ2) και 900W τροφοδοτικο(ή μηπως 1000;).τις ddr2 μνημες τις αφηνω ως εχουν.4gb

• Super Moderators
Δημοσ.

πεταμένα λεφτά οι 2 4870Χ2...καλύτερα να τα επενδύσεις σε σουβλάκια και πίτσες

τι οθόνη έχεις?

Δημοσ.

ρε φίλε σόρρυ διαβάζεις τι σου γράφουμε ? και τι γράφουν τα μαγαζιά το λινκ που σου έδωσα στο πρώτο μου πόστ έχει board για αυτό που ζητάς :S wtf is your problem ?

για τις κάρτες όχι δεν αξίζει βασικά δεν αξίζει ούτε το cf ούτε η μία μόνη της αλλά αν τα έχεις για πέταμα χτύπα τες είχα και εγώ και πάνε καλά αλλά μην περιμένεις θαύματα στα games....

• Super Moderators
Δημοσ.

για 24αρι μια 4870 1gb σε καλύπτει χαλαρά, με μια 4870Χ2 που έχεις τώρα είσαι πάρα πολύ καλά...ποιος ο λόγος για 2?

το scaling είναι πανάθλιο και τα λεφτά πολλά, εγγυημένο ότι θα τα κλαις...

ο Heatspreader που έβαλε 2η το σκυλομετάνοιωσε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...