Προς το περιεχόμενο

Crysis και "κοψίματα" στην οθόνη...

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχω sapphire 4850 512 και HAF32 case, idle ειναι στους 38-39 και με το assasin's 1920x1200 4xAA ,AF on.....High details Απο CCC και in game....Δεν παει πανω απο 60(το βλεπω οταν κλεινω το game βεβαια)...ισως λεω και πολλα.

Δημοσ.
Εχω sapphire 4850 512 και HAF32 case, idle ειναι στους 38-39 και με το assasin's 1920x1200 4xAA ,AF on.....High details Απο CCC και in game....Δεν παει πανω απο 60(το βλεπω οταν κλεινω το game βεβαια)

Κατι μου λεει οτι εχεις την toxic...

• Super Moderators
Δημοσ.

όταν κλείνεις το game πέφτει η θερμοκρασία, δεν προλαβαίνεις να την δεις σε full load...

εκτός βέβαια αν χρησιμοποιείς Riva Tuner για θερμοκρασίες που μπορείς να δεις το γράφημα...

Δημοσ.

Ναι συμφωνω thresh....απλα ηθελα να πω για την μεγαλη διαφορα που εχουμε σε idle κατασταση......38/39 - 58.....Τον ανεμιστηρα της τον εχω ακουσει γενικα να ανεβαζει στροφες 2-3 φορες!Δεν εχω την TOxiC εχω την απλη απο το πλαισιο!

Δημοσ.
όταν κλείνεις το game πέφτει η θερμοκρασία, δεν προλαβαίνεις να την δεις σε full load...

Δεν βγαζει νοημα η φραση σου...

edit: No prob Τhresh, το "δεν" σβηστηκε :P

• Moderators
Δημοσ.
Εχω sapphire 4850 512 και HAF32 case, idle ειναι στους 38-39 και με το assasin's 1920x1200 4xAA ,AF on.....High details Απο CCC και in game....Δεν παει πανω απο 60(το βλεπω οταν κλεινω το game βεβαια)...ισως λεω και πολλα.

Αν εχεις αυτη, τοτε δε θα ψηνεται σε idle.

Εχει διαφορετικο συστημα ψυξης απο τις single slot. (Και οχι, δεν ειναι πολυ καλυτερο γιατι και σε load ανεβαζει αρκετα).

oops, fixed τώρα :P

(σβήσε και το ΔΕΝ από το quote plx :o )

plx=plz :P

Δημοσ.
Αν εχεις αυτη, τοτε δε θα ψηνεται σε idle.

Εχει διαφορετικο συστημα ψυξης απο τις single slot. (Και οχι, δεν ειναι πολυ καλυτερο γιατι και σε load ανεβαζει αρκετα).

plx=plz :P

Oxι george ειναι απο το plaisio η απλη......θα διπλοchekaro οταν παω σπιτι,γιατι τωρα ειμαι στην δουλεια ;)

p.s plix-plox :P

Δημοσ.

Εγω παντως εχω βαλει αυτη στην δικια μου και δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα με θερμοκρασιες, σε idle βρισκεται στους 28°C και σε full load το πολυ 42°C :-)

Δημοσ.
Oxι george ειναι απο το plaisio η απλη......θα διπλοchekaro οταν παω σπιτι,γιατι τωρα ειμαι στην δουλεια ;)

p.s plix-plox :P

Τελικα εχεις δικιο george!!!DUAL SLOT COOLER ειναι....την ελενξα οταν πηγα σπιτι....βεβαια δεν αναφερεται πουθενα ετσι(ΠΛΑΙΣΙΟ)!Γι'αυτο εχω idle-load τοσο μεγαλη διαφορα.Λεω να την παω 660/1000 ενα μικρο οc μιας και απο temps ειμαι αρκετα ok.

Ευχαριστω

• Moderators
Δημοσ.

Στη Sapphire 512ΜΒ ενος φιλου απο 620/993 την πηγα 734/1147 max, αλλα ανεβαζε θερμοκρασιες. Με καλυτερη ψυξη "τα ειχε". Δε ξερω αν επεσα σε καλο κομματι ή οχι, παντως τα 675/1100 φαινονται νορμαλ στοχος. ;)

Και οχι η συγκεκριμενη Sapphire δεν ειναι dual slot cooler, ειναι dual slot Κατσαρολι :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...