giorgos147 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας παιδιά...Μου ήρθε ο νέος μου η/υ και έβαλα crysis.Το έβαλα σε ανάλυση 1680X1050 σε αυτή τη κάρτα γραφικών με full high γραφικά και 2X aa,όλα οκ.Δηλαδή τρέχω και πυροβολάω και δε κολλάει καθόλου,αλλά μου κάνει κάτι εκνευριστικά κοψίματα στην οθόνη...Όχι μεγάλα,αλλά ξέρετε...Γυρνάω τη κάμερα π.χ. και κόβεται,χωρίς όμως να κολλάει το παιχνίδι.Καμιά ιδέα;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Οντως, καθαρο θεμα "ασυγχρονισμου", που λυνεται με την ενεργοποιηση του vsync. Να υποθεσω οτι το παρατηρεις εντονοτερα σε "ισια" μερη, οπως π.χ. ορθιους κορμους δεντρων κτλ κτλ ε?
giorgos147 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά...Ευχαριστώ πολύ,αλλά αυτό το Vsync που ακριβώς είναι στο cp της ati;Και πως μπορώ να δω τι drivers έχω; Α!Και μόλις απέκτησα πρόβλημα...Εκεί που έπαιζα,ξαφνικά κόλλησε το παιχνίδι.Δε πέταξε μύνημα,απλά κόλλησε.Ούτε ήχος ούτε τίποτα...Καμιά ιδέα και για αυτό;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Επιλογη στο παιχνιδι μεσα πρεπει να ειναι. (το vsync) Το VPU recover το εχεις ενεργοποιημενο? (αυτο ειναι στο Ati Catalyst Control Panel).
giorgos147 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δε βρίσκω κάπου VPU RECOVER....Καμιά ιδέα;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Απο θερμοκρασιες πως παμε? (στη καρτα γραφικων κατα το load εννοω)... Δες και την εικονα... τοσο δυσκολο ηταν?
giorgos147 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Ναι...Ήταν και είναι Το δεύτερο screensaver είναι για να δεις θερμοκρασίες...Το κουτί μου είναι το haf 932.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Lol, τοτε δε ξερω που στο καλο ειναι Την εχεις overclocked? Δοκιμασε να τη κατεβασεις σε στοκ...
giorgos147 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Τι overlocked βρε;Τον υπολογιστή ούτε 3 ώρες δεν τον έχω Τι μπορεί να γίνει τώρα;Drivers;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Αρχιζουμε τα κλασικα: 10 ωρες Prime 95 ή OCCT 2.0.1 cpu test μετα αλλες τοσες OCCT Memory test ή bootable cd memtest+ και μετα Riva Tuner και παρακολουθηση θερμοκρασιων την ωρα που κανει Artifact Testing με το Ati Tool... Συνηθως τα κολληματα ειναι προβλημα θερμοκρασιας καρτας γραφικων παντως, χωρις να σημαινει οτι δε μπορει να φταιει και ο θειος που σου εδωσε το παιχνιδι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 κόλλησε μια φορά ή το κάνει συνέχεια πλέον?
giorgos147 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Το παιχνίδι είναι αυθεντικότατο...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 cough cough guys, υπαρχει topic για το Crysis Η ερωτηση θα μπορουσε να ισχυει για το καθε παιχνιδι ρε. Τι σημαινει, οτι πρεπει να γεμισουμε τα τοπικ των παιχνιδιων με ερωτησεις για vsync ή "μου κολλαει το pc με αυτο το παιχνιδι"? Το παιχνίδι είναι αυθεντικότατο... Εγω ειπα οτι ειχα να πω. Μη κοιτας μονο μιση γραμμη απο τα ποστ μου...δες τα ολοκληρα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Η ερωτηση θα μπορουσε να ισχυει για το καθε παιχνιδι ρε.Τι σημαινει, οτι πρεπει να γεμισουμε τα τοπικ των παιχνιδιων με ερωτησεις για vsync ή "μου κολλαει το pc με αυτο το παιχνιδι"? γι αυτό βάζουμε πιο σωστά titles
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.