Προς το περιεχόμενο

Crysis και "κοψίματα" στην οθόνη...

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά...Μου ήρθε ο νέος μου η/υ και έβαλα crysis.Το έβαλα σε ανάλυση 1680X1050 σε αυτή τη κάρτα γραφικών με full high γραφικά και 2X aa,όλα οκ.Δηλαδή τρέχω και πυροβολάω και δε κολλάει καθόλου,αλλά μου κάνει κάτι εκνευριστικά κοψίματα στην οθόνη...Όχι μεγάλα,αλλά ξέρετε...Γυρνάω τη κάμερα π.χ. και κόβεται,χωρίς όμως να κολλάει το παιχνίδι.Καμιά ιδέα;

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Οντως, καθαρο θεμα "ασυγχρονισμου", που λυνεται με την ενεργοποιηση του vsync.

Να υποθεσω οτι το παρατηρεις εντονοτερα σε "ισια" μερη, οπως π.χ. ορθιους κορμους δεντρων κτλ κτλ ε?

Δημοσ.

Παιδιά...Ευχαριστώ πολύ,αλλά αυτό το Vsync που ακριβώς είναι στο cp της ati;Και πως μπορώ να δω τι drivers έχω;

Α!Και μόλις απέκτησα πρόβλημα...Εκεί που έπαιζα,ξαφνικά κόλλησε το παιχνίδι.Δε πέταξε μύνημα,απλά κόλλησε.Ούτε ήχος ούτε τίποτα...Καμιά ιδέα και για αυτό;

• Moderators
Δημοσ.

Επιλογη στο παιχνιδι μεσα πρεπει να ειναι. (το vsync)

Το VPU recover το εχεις ενεργοποιημενο? (αυτο ειναι στο Ati Catalyst Control Panel).

• Moderators
Δημοσ.

Απο θερμοκρασιες πως παμε? (στη καρτα γραφικων κατα το load εννοω)...

Δες και την εικονα... τοσο δυσκολο ηταν?

post-32637-129062982146_thumb.jpg

• Moderators
Δημοσ.

Lol, τοτε δε ξερω που στο καλο ειναι :P

Την εχεις overclocked? Δοκιμασε να τη κατεβασεις σε στοκ...

• Moderators
Δημοσ.

Αρχιζουμε τα κλασικα:

10 ωρες Prime 95 ή OCCT 2.0.1 cpu test

μετα αλλες τοσες OCCT Memory test ή bootable cd memtest+

και μετα Riva Tuner και παρακολουθηση θερμοκρασιων την ωρα που κανει Artifact Testing με το Ati Tool...

Συνηθως τα κολληματα ειναι προβλημα θερμοκρασιας καρτας γραφικων παντως, χωρις να σημαινει οτι δε μπορει να φταιει και ο θειος που σου εδωσε το παιχνιδι.

• Moderators
Δημοσ.
cough cough guys, υπαρχει topic για το Crysis :o

Η ερωτηση θα μπορουσε να ισχυει για το καθε παιχνιδι ρε.

Τι σημαινει, οτι πρεπει να γεμισουμε τα τοπικ των παιχνιδιων με ερωτησεις για vsync ή "μου κολλαει το pc με αυτο το παιχνιδι"?

Το παιχνίδι είναι αυθεντικότατο...

Εγω ειπα οτι ειχα να πω. Μη κοιτας μονο μιση γραμμη απο τα ποστ μου...δες τα ολοκληρα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Η ερωτηση θα μπορουσε να ισχυει για το καθε παιχνιδι ρε.

Τι σημαινει, οτι πρεπει να γεμισουμε τα τοπικ των παιχνιδιων με ερωτησεις για vsync ή "μου κολλαει το pc με αυτο το παιχνιδι"?

γι αυτό βάζουμε πιο σωστά titles

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...