Προς το περιεχόμενο

Format σε ΜΙΟ P350

kospas12345

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γεια χαρά, θα ήθελα να φορμάρω το ΜΙΟ μου μπορείτε να με βοηθήσετε με κάποιο οδηγό και να μου πείτε τι προγράμματα θα χρειαστώ????

Ευχαριστώ......

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Παιδιά γεια χαρά, θα ήθελα να φορμάρω το ΜΙΟ μου μπορείτε να με βοηθήσετε με κάποιο οδηγό και να μου πείτε τι προγράμματα θα χρειαστώ????

Ευχαριστώ......

Γειά σου!

Δεν χρειάζεται κανένα πρόγραμμα για να κάνεις φορμάτ στο Mio σου.

Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να σώσεις όλα τα αρχεία που χρειάζεσαι απο την ενσωματωμένη μνήμη του Mio (η κάρτα μνήμης δεν επιρεάζεται απο το φορμάτ).

Αν δεν τα σώσεις θα χαθούν!!! Σώσε τα κάπου π.χ. στη strage card (κάρτα μνήμης).

Αφού είσαι έτοιμος λοιπόν για το φορμάτ, κάνε τα παρακάτω:

1. Πας Start > Settings > καρτέλα "System" και ανοιγεις το "SysInfo" που είναι κάτω κάτω στη σελίδα αυτή.

2. Στο παράθυρο που σου βγαίνει, πας στη καρτέλα "Clean Boot" και εκεί πατάς το κουμπί "Start". Σου βγάζει για επιβεβαίωση να συμπληρώσεις σε 3 κουτάκια, 3 μηδενικά (1 στο καθένα) και πατάς "OK"!! Το φορμάτ διαρκεί ελάχιστα και αμέσως μετά το Mio σου θα κάνει reboot μόνο του.

3. Με το που θα ξανα-ανοίξει, θα είναι όπως το πρωτο-έβγαλες απο το κουτί του!!

Θα χρειαστεί να κάνεις το screen alignment που σου είχε βγάλει και στην αρχή αν θυμάσαι, καθώς και το tutorial που σου δείχνει τις βασικές λειτουργίες του Mio σου!

Και θα έχεις λοιπόν το Mio σου ξανά σαν την αρχή!

Φυσικά θα πρέπει να ξανα-εγκαταστήσεις στο Μιο ό,τι προγράμματα είχες πρίν καθώς δεν θα υπάρχουν πλέον.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα.αντιμετοπιζω το εξης προβλημα.εχω ενα mio p350 και καταλαθος εκανα format και χαθηκαν τα παντα ζηταω τη βοηθεια σας για το πως θα το επαναφερω.αν μπορω να πλεον να χρησιμοποιησω το windows mobile 6 αν υπαρχει στα ελληνικα,ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...