Προς το περιεχόμενο

Διαγραφή partition χωρίς format γίνεται?

VampireKiSS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω χωρίσει το δίσκο μου σε 2 partitions αλλά το μετάνιωσα αφού πρωτα εγκατέστησα τα πάντα. Μπορώ να καταργήσω το 2ο partition και να έχω το δίσκο ολόκληρο σε ένα part., χωρίς να ξανακάνω format?

Χρησιμοποιώ το paragon partition manager.

Δημοσ.

Φυσικα και μπορεις και με το προγραμμα που λες αλλα αν εχεις xp και με το magic partition αλλα δεν θα στο συνιστουσα. Ενα δευτερο partition ειναι χρησιμο για αποθηκευση αρχειων που δεν θελουμε να χασουμε σε ενδεχομενο format του δισκου.

Εχω δυο δισκους στο pc και ο καθενας εχει απο 2-3 partition.

Δημοσ.

Γιάννη ο δίσκος που θέλω να ενώσω είναι raptor 74gb. Έχω και 2ο δίσκο 300άρη για αποθήκη. Ξέρεις πώς γίνεται η ένωση με το paragon?

Δημοσ.
Γιάννη ο δίσκος που θέλω να ενώσω είναι raptor 74gb. Έχω και 2ο δίσκο 300άρη για αποθήκη. Ξέρεις πώς γίνεται η ένωση με το paragon?

Δεξι κιλκ και delete partition σε αυτο που δεν χρειαζεσαι και μετα στον δισκο redistribute free space.Ειναι λιγο χρονοβορο αλλα σε καμμια περιπτωση μην σου κοπει το ρευμα ή πατησεις κανενα restar. Υπαρχει και σχετικη προειδοποιηση.

Δημοσ.
Δεξι κιλκ και delete partition σε αυτο που δεν χρειαζεσαι και μετα στον δισκο redistribute free space.Ειναι λιγο χρονοβορο αλλα σε καμμια περιπτωση μην σου κοπει το ρευμα ή πατησεις κανενα restar. Υπαρχει και σχετικη προειδοποιηση.

Να σαι καλά ρε Γιάννη, θα το κάνω αύριο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...