Προς το περιεχόμενο

Recovery Manager

nikosksa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.

Έχω ένα notebook HP Pavilion DV9690EV. Εντελώς ξαφνικά δε συνδέεται στο internet και αφού δοκίμασα αρκετά πράγματα δίχως αποτέλεσμα είπα να κάνω επαναφορά συστήματος.κάνοντας την επαναφορά στην παλιότερη ημερομηνία το πρόβλημα δε λύθηκε.

Άνοιξα το εγχειρίδιο τού laptop και διάβασα μια ενότητα του--> "Επαναφορά από το διαμέρισμα επαναφοράς στο σκληρό δίσκο". Έλεγε να πάω Έναρξη>Όλα τα προγράμματα>Recovery Manager.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει τέτοιος manager στο φορητό.

Τέλοσπάντων πώς μπορώ να το επάναφέρω στο λογισμικό που ήταν εργοστασιακά προεγκατεστημένο??

Υ.Γ. Άσχετο αλλά μου έκανε εντύπωση.Μου βγάζει μνμ ότι τα vista δεν είναι αυθεντικά.Θα μας τρελάνει?

Δημοσ.

HP Pavilion συνηθως οταν το παιρνεις στην αρχη σου λεει βαλε 2 DVD or 12 CD

για να κανεις το πρωτο image ή εχει επαναφορα απο partiotion

Ψαξε στο Εναρξη-Προγραμματα για Recovery ή στα Program Files μηπως εσβεισες τις συντομευσεις.

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε για την άμεση απάντηση,αλλά δεν βρίσκω κάτι. όσον αφορά στο πρώτο άνοιγμα δεν ξέρω τί έκαναν αφου το laptop δεν είναι δικό μου.

Καμμιά άλλη ιδέα?

Στη θέση ο θπολογιστής μου φαίνεται να υπάρχει ένας δεύτερος σκληρός με όνομα (Ε) HP_RECOVERY και έχει 2,49GB ελεύθερα από 6,97GB αλλά όταν τον ανοιγω έχει έναν φάκελο μέσα που φαίνεται κενός.

Δημοσ.

Φίλε μου η σύνδεση και το router λειτουργουν κανονικά. Παρολαυτα όταν πάω να ανοίξω τον browser δεν μου εμφανίζει καμμία σελίδα. Τι να πώ.Δεν έχω κάνει ποτέ format και δεν ήθελα να κάνω σε αυτό. Δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο.

Δημοσ.
Ευχαριστώ φίλε για την άμεση απάντηση,αλλά δεν βρίσκω κάτι. όσον αφορά στο πρώτο άνοιγμα δεν ξέρω τί έκαναν αφου το laptop δεν είναι δικό μου.

Καμμιά άλλη ιδέα?

Στη θέση ο θπολογιστής μου φαίνεται να υπάρχει ένας δεύτερος σκληρός με όνομα (Ε) HP_RECOVERY και έχει 2,49GB ελεύθερα από 6,97GB αλλά όταν τον ανοιγω έχει έναν φάκελο μέσα που φαίνεται κενός.

1. Είναι πιθανό να μην ενεργοποιήσαν τα vista στην αρχή ;

2. Είναι πιθανό να τα πέρασαν πάλι ή να είναι σπασμένα ;

Απ' ότι ξέρω το recovery partition είναι κρυφό, αυτό πως φαίνεται ;

Κλείνω προς το 2. Σ' αυτή τη περίπτωση μπορεί ο φάκελος να φαίνεται άδειος.

Αν έχεις τα γνήσια (ή και όχι), κάνε επανεγκατάσταση του λειτουργικού.

Έλεγξε όμως με ένα disk manager αν πράγματι έιναι άδειος ο φάκελος του recovery.

ΥΓ. Σου απάντησα κι' αλλού, αλλά είχα λιγότερες πληροφορίες.

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε μου για το ενδιαφέρον.

Λοιπόν το μηχάνημα το είχαν πάει στα multirama πριν 3-4 μήνες και του έκαναν format. Υπάρχει περίπτωση να μη μου εγκατέστησαν το Recovery Manager ξανά?

Αν είναι έτσι μπορώ να το βρώ από κάπου αλλού?

Όσον αφορά τα vista οι μάγκες μάλλον δε μου έβαλαν γνήσια ή ξέχασαν τελοσπάντων να τα ενεργοποιήσουν.Μάλλον γιαυτο μου βγάζει ειδοποίηση για πειρατικό λογισμικό.

Δημοσ.

Καμμιά άλλη ιδέα?

Και πολυ καλα κανει αυτος ο τομος και δε σου δειχνει τιποτα.Ειναι το recovery partition, στο οποιο για να μπεις πρεπει να κανεις restart,και στην οθονη booting να πατησεις F11.Ετσι σε βαζει στοrecovery manager,οπου μπορεις ειτε να εγκαταστησεις εκ νεου τα windows και τα λοιπα λειτουργικα, ειτε να επανεγκαταστησεις καποιο απο τα μαμισια λειτουργικα.

-----Προστέθηκε 25/1/2009 στις 01 : 21 : 53-----

1. Είναι πιθανό να μην ενεργοποιήσαν τα vista στην αρχή ;

2. Είναι πιθανό να τα πέρασαν πάλι ή να είναι σπασμένα ;

Απ' ότι ξέρω το recovery partition είναι κρυφό, αυτό πως φαίνεται ;

Κλείνω προς το 2. Σ' αυτή τη περίπτωση μπορεί ο φάκελος να φαίνεται άδειος.

Αν έχεις τα γνήσια (ή και όχι), κάνε επανεγκατάσταση του λειτουργικού.

Έλεγξε όμως με ένα disk manager αν πράγματι έιναι άδειος ο φάκελος του recovery.

ΥΓ. Σου απάντησα κι' αλλού, αλλά είχα λιγότερες πληροφορίες.

Το recovery partition ΣΤΗΝ HP δεν ειναι κρυφο.Εχω το ιδιο λαπτοπ του τοπικ. Σου δειχνει εναν τομο ονοματι HJP_RECOVERY,σε αφηνει να μπεις σε αυτο, αλλα αφου μεις, σου βγαζει ενα μηνυμα τυπου recovery partition.This volyme μπλα μπλα μπλα, που εν ολιγοις σου λεει "δεν σε αφηνω να μπεις, ειανι για την επαναφορα του συστηματος σου.

Κοινως, σου δειχνει το rec_part, αλλα δεν σε αφηνει να κανεις τπτ.

Δημοσ.

Τελικά κάνω format.

Όσον αφορά τον παραπάνω φίλο που λέει για το f11, την ξέρω τη διαδικασία αλλά δυστηχώς (δεν ξέρω γιατί) δεν λειτουργεί,έτσι πατώντας το δεν κάνει τπτ και εκκινούν τα windows κανονικά.

Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον τους :-D

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά αντιμετωπίζω ακριβώς αυτό το πρόβλημα.

Κόλλησα ίο, μπήκα στο recovery manager, και μένα δεν μου έβγαζε στο 2 partition τίποτα, δεν μου έβγαζε καν λειτουργικό για να κάνω recovery και εντελώς άτυχα/τυχαία χωρίς να έχω κάνει backup προχώρησα το recovery και λοιπόν.....

Δεν έβαλε το λειτουργικό αλλά μου διέγραψε όλα τα αρχεία! Δηλάδη έκανε μόνο format!

Εγκατέστησα τα vista στο 2 partition και στο κανονικό partition βγάζει τον δίσκο φορμαρισμένο χωρίς τίποτα μέσα! Πως μπορώ να βρω τα αρχεία μου;

Έχετε να μου προτείνετε κάποιο recovery manager για ανάκτηση αρχείων;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...