EXARXEIA_CITY Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Όταν βρέχει το Mega έχει πολλά παράσιτα. Που οφείλεται μπας και το φτιάξω ;
v-tidus Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Στη βροχή Βασικά κι εμένα το παρουσιάζει, οπότε μάλλον είναι θέμα του καναλιού και δεν μπορείς να κάνεις κάτι.
bloodraven Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Εαν χανεις σήμα σε ολα τα κανάλια... τοτε... Ελεγξε εαν το καλώδιο της κεραιας ειναι σωστά μονωμένο δηλ. στεγνό ή εαν εχει υγρασία, μπορεί το νερό να περνά μεσα στο καλώδιο, αυξάνοντας την αγωγημότητα μεταξύ του αγώγου σήματος και του πλέγματος με την αναλογη απώλεια σηματος.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Οχι μονο το mega μου χαλαει...
Vatos_locos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 άλλαξε κανάλι όταν βρέχει σε όλους το κάνει πάνω κάτω οπότε δεν έχεις πολλά να κάνεις...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Η κεραια σου βλεπει κατευθειαν το πομπο (Υμηττο ή Παρνηθα) ή πιανεις απο αντανακλασεις σε πολυκατοικιες?
Vatos_locos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Η κεραια σου βλεπει κατευθειαν το πομπο (Υμηττο ή Παρνηθα) ή πιανεις απο αντανακλασεις σε πολυκατοικιες? εν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο Georgy και εγώ που βλέπω Υμηττό και με ενισχυτή στην κεραία το mega τα ίδια κάνει όταν βρέχει
nick#18 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 εγω δεν εχω απολυτος κανενα προβλημα ειμαι και σχεδον απο κατω απο τις κεραιες...χτες που εβρεχε και εβαλα λιγο mega ηταν οκ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.